panos0100 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Έχει bug το παιχνίδι αυτό και σε εμένα το κάνει μην ανησυχείς, και άκου τον επιστήμονα Sheogorath άμα λέει ότι τα χάλασες με τους οδηγούς ξέρει αυτό είναι, και εγώ από αυτόν τον κύριο μαθαίνω λίγες φόρες τα χάλασα και εγώ; 1
Sheogorath Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Ευχαριστώ Πανο Ιάσωνα, κάνε φορματ και αν συνεχίσει είναι κάρτα, θέμα hardware. 1
jason97 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 απο τότε που πήρα το pc δεν έχω κάνει format ποτέ
jason97 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Έχει bug το παιχνίδι αυτό και σε εμένα το κάνει μην ανησυχείς, και άκου τον επιστήμονα Sheogorath άμα λέει ότι τα χάλασες με τους οδηγούς ξέρει αυτό είναι, και εγώ από αυτόν τον κύριο μαθαίνω λίγες φόρες τα χάλασα και εγώ; δεν εχει βγει καποιο update?
panos0100 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Αν παίζεις το παιχνίδι χωρίς mods παίζει κανονικά με τα mods έχει θέμα βγάζει το στοιχείο σταμάτησε να λειτουργεί και το πετάει έξω βαλε το μαφια το 1 να δεις αν παιζει καλα, ειναι το μοναδικό που δεν εχει bugs αυτο το παιχνίδι ειναι αλάνθαστο βαλτο για να το τσεκαρεις
jason97 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 δεν έχω το mafia 1 δεν έχω mod γιατί υπάρχει για το watch dogs 2? απλός σε εμένα κολλάει και εμφανίζει μαύρη οθόνη χωρίς κάποιο μήνυμα
panos0100 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 δεν έχω το mafia 1 δεν έχω mod γιατί υπάρχει για το watch dogs 2? απλός σε εμένα κολλάει και εμφανίζει μαύρη οθόνη χωρίς κάποιο μήνυμα βάλε τοτε κατι παλιο που εχεις σαν παιχνιδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα