Veruzer Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Καλησπέρα. Έχω ενα Nexus 5X με τον εργοστασιακό ταχυφορτιστή ο οποίος έχει output 5V, 3.0A και αντιμετωπίζω το εξής θέμα: όταν βρίσκομαι σε video call μέσω της εφαρμογής Facebook Messenger και πέσει η μπαταρία, το βάζω ταυτόχρονα ενώ μιλάω να φορτίζει. Παρατήρησα όμως οτι αντί να φορτίζει συνεχίζει και πέφτει η μπαταρία. (Wi-Fi ενεργό και data off). Είναι φυσιολογικό ; Είναι να φύγω εξωτερικό σύντομα και θα το'χω μαζί για πλοήγηση μεσω Google Maps και δεδομένα κινητής μεσα στο αυτοκίνητο, συνδεδεμένο σε φορτιστή. Φοβάμαι οτι θα'χω το ίδιο θέμα και δε θα προλαβαίνει το κινητό να φορτίζει! Έχετε καμιά ιδέα επι του θέματος ; Ευχαριστώ.
bstefos Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Είχα αντίστοιχο πρόβλημα με τον δικό μου φορτιστή (type c). Ανακάλυψα ότι είχε καεί ο φορτιστής. Πήγα σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών (διότι η αντιπροσωπία τον πούλαγε μαζί με χρυσόσκονη), και αγόρασα έναν πολύ καλύτερο. (Μόνο φορτιστή χωρίς καλώδιο,διότι χρησιμοποίησα το δικό μου καλώδιο μεταφοράς δεδομένων) και έλυσα το πρόβλημά μου. Περιττό να σου πω ότι είναι εξαιρετικός σαν φορτιστής. (και το βασικότερο μόνον 8 ευρώ). Site: http://www.skroutz.gr/s/10036507/Minwa-1x-USB-Wall-Adapter-Λευκό-MWUSB3U-2.html (Υπάρχει της ίδιας εταιρίας αντίστοιχα εξαιρετικό και αυτοκινήτου δύο θέσεων 2,4 χ 2).
Veruzer Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Πως γίνεται να έχει καεί ; Αφού φορτίζει κανονικά όταν το βάζω για φόρτιση και το αφήνω χωρίς να το χρησιμοποιώ.
bstefos Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μήπως απλά σου δείχνει τον κεραυνό της φόρτισης και νομίζεις ότι φορτίζει (γιατί αυτό έκανε και σε εμένα και νόμιζα ότι φόρτιζε). Εκτός και εάν το αφήσεις ώρα γεμίζει κανονικά οπότε κάτι άλλο θα συμβαίνει.
bstefos Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 χαχαχαχαχα είχα ακριβώς την ίδια αντίδραση όταν μου το εξήγησε ο ηλεκτρονικός του καταστήματος. Τσέκαρε απλά αυτό που σου είπα. (δηλαδή τον κεραυνό μόνον και την πραγματική φόρτιση). (Ο τεχνικός μου είπε ότι μόνον η ύπαρξη του κεραυνού ώς ένδειξη υποδηλώνει αυτό ακριβώς, δηλαδή απλά την <<συντήρηση ρεύματος>>).
Veruzer Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μα ο κεραυνός είναι ένδειξη οτι το κινητό φορτίζει. Και όταν δεν το χρησιμοποιώ η μπαταρία γεμίζει κανονικά και γρήγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα