HackerBaby13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Καλησπερα σε ολους , θελω να αλλαξω το κινητο μου και μπορω να διαθεσω το πολυ 150-170 ευρω. Το χρησιμοποιω κυριως για messanger(whatsapp,viber,facebook), surfarisma , οποτε πρεπει να εχει τιμια μπαταρια και μια οσο το δυνατον καλη καμερα, ευχαριστω εκ των προτερων(Θα ηταν προτιμοτερο να γινει απο την Ελλαδα η αγορα)
billiboo Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 http://www.skroutz.gr/s/9445259/Huawei-Honor-7-Lite-16GB.html εχω παρει την εκδοση με το fingerprint σε φιλο που κανει την ιδια χρηση με σενα και ειναι ευχαριστημενος. νομιζω πως αξιζει την υπερβαση.
HackerBaby13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 http://www.skroutz.gr/s/9445259/Huawei-Honor-7-Lite-16GB.html εχω παρει την εκδοση με το fingerprint σε φιλο που κανει την ιδια χρηση με σενα και ειναι ευχαριστημενος. νομιζω πως αξιζει την υπερβαση. Το προτιμας αυτο απο το P8 lite?
billiboo Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Το προτιμας αυτο απο το P8 lite? για πια εκδοση του π8 μιλας?
saruman123 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Xiaomi Redmi 4 Xiaomi Redmi 3X (32GB) Xiaomi Redmi 3s (16GB) Xiaomi Mi 4 (16GB) Νομίζω δεν θα σε απογοητεύσει κανένα από αυτά (προτείνω το τελευταίο )
billiboo Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Xiaomi Redmi 4 Xiaomi Redmi 3X (32GB) Xiaomi Redmi 3s (16GB) Xiaomi Mi 4 (16GB) Νομίζω δεν θα σε απογοητεύσει κανένα από αυτά (προτείνω το τελευταίο ) ολα αυτα ειναι πολυ καλες προτασεις,ομως ειπα για το huawei γιατι υπεθεσα οτι δεν θελει να ασχοληθει με ρομ,και γιατι απο οτι λενε σιαομι υστερουν σε καμερα ειναι αληθεια?
saruman123 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 ολα αυτα ειναι πολυ καλες προτασεις,ομως ειπα για το huawei γιατι υπεθεσα οτι δεν θελει να ασχοληθει με ρομ,και γιατι απο οτι λενε σιαομι υστερουν σε καμερα ειναι αληθεια?Στη νύχτα πάσχουν στη μέρα είναι αξιοπρεπήςΚανένα κινητό δεν έχει τη δύναμη τις φωτογραφικής μηχανής. Με αυτά τα λεφτά μία χαρά είναι ότι και να πάρει .
k4ts0u Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 ολα αυτα ειναι πολυ καλες προτασεις,ομως ειπα για το huawei γιατι υπεθεσα οτι δεν θελει να ασχοληθει με ρομ,και γιατι απο οτι λενε σιαομι υστερουν σε καμερα ειναι αληθεια? Επειδή κοιτάω να πάρω το xiaomi redmi 4 prime και βλέπω ανάμεικτα σχόλια σχετικά με τη rom του, μπορείς να αναφέρεις τα προβλήματα που γνωρίζεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα