Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.εχω ενα αυτοκινητο με φλατζα κεφαλης το οποιο πουλαω.ενδιαφερθηκαν καποιοι που εχουν συνεργειο αλλα δεν θελουν να κανουν μεταβιβαση.επειδη δεν θελω να εχω μπλεξιματα με τιμολογιο αγορας και υπεθυνεσ δηλωσεις σε κεπ ειμαι καλυμμενη?

Δημοσ.

Πως θα το παρουν αν δεν κανουν μεταβιβαση ? Δεν μπορω να το καταλβω .Μπορει ενας απο αυτους να το παρει στο ονομα του αν δεν εχουν δικαιωμα σαν μαγαζι να το αγορασουν με τιμολογιο .

Δημοσ.

αυτοι θελουν να το παρουν να το φτιαξουν και να το πουλησουν και να κανει τη μεταβιβαση ο νεος αγοραστης!μεχρι τοτε ομως εγω δεν ειμαι καλυμμενη ετσι δεν ειναι?κι αν γινει οτιδηποτε εμενα θα τρεχουν σωστα?

Δημοσ.

Ναι δυστυχως δεν θα εισαι καλυμενη αν συμβει κατι .Θελουν να αποφυγουν την διπλη μεταβιβαση αλλα ειναι ο μονος ασφαλης τροπος για σενα .

Ειχα παρομοια περιπτωση με εμπορο πριν λιγους μηνες που μου πληρωσε το ακαξι αλλα δεν το μεταβιβαζε μεχρι να βρει αγοραστη .Με καταγγελια στο ΣΔΟΕ και την ΔΟΥ του μου εκοψε τιμολογιο και το πηρε στο ονομα του .

Δεν ξερω τι αμαξι ειναι και ποσο το δινεις αν αξιζει να μοιραστετε την πρωτη μεταβιβαση αλλα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο .

Δημοσ.

τιμολογιο αγορασ σαν εταιρια μου ειπαν οτι θα μου κοψουν αλλα ακομη κι ετσι στο ονομα μου δεν παραμενει η αδεια?

Δημοσ.

τιμολογιο αγορασ σαν εταιρια μου ειπαν οτι θα μου κοψουν αλλα ακομη κι ετσι στο ονομα μου δεν παραμενει η αδεια?

Νομιζω εισαι ΟΚ σε αυτη την περιπτωση . Ειναι υποχρεωμενοι να το μεταβιβασουν μετα ...Με επιφυλλαξη .Ρωτα για πιο σιγουρα τον ασφαλιστη σου .

Δημοσ.

απ οτι εχω ψαξει μεχρι τωρα νομιζω οτι η πιο ασφαλης λυση ειναι η μεταβιβαση και μονο!!!γτ αν π.χ. δεν το πουλησουν μεσα στο 17 τα τελη του 18 θα ερθουν σε μενα!το αλλο που σκεφτηκα ειναι να παραδωσω πινακιδες και οταν με το καλο και αν το πουλησουν να μπορω να τις παρω μονο εγω πισω.αυτο ομως δεν καλυπτει αυτους!!!δεν μπορω να βρω κατι που να καλυπτει και τουσ 2 χωρις μεταβιβαση!

Δημοσ.

Πριν χρονια ειχα πουλησει ενα Ibiza του γιου μου σε Κερκυραιο εμπορο .Ειχε ερθει Αθηνα συνατηθηκαμε στα ΚΤΕΛ Κηφισου μου το πληρωσε , μου εκοψε τιμολογιο , εβαλε κατι δικες του πινακιδες ΔΟΚΙΜΗ και εφυγε.

Δεν ειχα καποιο προβλημα ...Μαλλον ειχε ηδη βρει αγοραστη οταν γυρισε στο νησι .

Δημοσ.

δε θελω να το ρισκαρω γτ σκεφτομαι τα χειροτερα!εμπλοκη σε τροχαιο και τετοια!σ ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σου!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...