desp1981 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 καλησπερα.εχω ενα αυτοκινητο με φλατζα κεφαλης το οποιο πουλαω.ενδιαφερθηκαν καποιοι που εχουν συνεργειο αλλα δεν θελουν να κανουν μεταβιβαση.επειδη δεν θελω να εχω μπλεξιματα με τιμολογιο αγορας και υπεθυνεσ δηλωσεις σε κεπ ειμαι καλυμμενη?
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Πως θα το παρουν αν δεν κανουν μεταβιβαση ? Δεν μπορω να το καταλβω .Μπορει ενας απο αυτους να το παρει στο ονομα του αν δεν εχουν δικαιωμα σαν μαγαζι να το αγορασουν με τιμολογιο .
desp1981 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 αυτοι θελουν να το παρουν να το φτιαξουν και να το πουλησουν και να κανει τη μεταβιβαση ο νεος αγοραστης!μεχρι τοτε ομως εγω δεν ειμαι καλυμμενη ετσι δεν ειναι?κι αν γινει οτιδηποτε εμενα θα τρεχουν σωστα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Ναι δυστυχως δεν θα εισαι καλυμενη αν συμβει κατι .Θελουν να αποφυγουν την διπλη μεταβιβαση αλλα ειναι ο μονος ασφαλης τροπος για σενα . Ειχα παρομοια περιπτωση με εμπορο πριν λιγους μηνες που μου πληρωσε το ακαξι αλλα δεν το μεταβιβαζε μεχρι να βρει αγοραστη .Με καταγγελια στο ΣΔΟΕ και την ΔΟΥ του μου εκοψε τιμολογιο και το πηρε στο ονομα του . Δεν ξερω τι αμαξι ειναι και ποσο το δινεις αν αξιζει να μοιραστετε την πρωτη μεταβιβαση αλλα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο .
desp1981 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 τιμολογιο αγορασ σαν εταιρια μου ειπαν οτι θα μου κοψουν αλλα ακομη κι ετσι στο ονομα μου δεν παραμενει η αδεια?
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 τιμολογιο αγορασ σαν εταιρια μου ειπαν οτι θα μου κοψουν αλλα ακομη κι ετσι στο ονομα μου δεν παραμενει η αδεια? Νομιζω εισαι ΟΚ σε αυτη την περιπτωση . Ειναι υποχρεωμενοι να το μεταβιβασουν μετα ...Με επιφυλλαξη .Ρωτα για πιο σιγουρα τον ασφαλιστη σου .
desp1981 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 απ οτι εχω ψαξει μεχρι τωρα νομιζω οτι η πιο ασφαλης λυση ειναι η μεταβιβαση και μονο!!!γτ αν π.χ. δεν το πουλησουν μεσα στο 17 τα τελη του 18 θα ερθουν σε μενα!το αλλο που σκεφτηκα ειναι να παραδωσω πινακιδες και οταν με το καλο και αν το πουλησουν να μπορω να τις παρω μονο εγω πισω.αυτο ομως δεν καλυπτει αυτους!!!δεν μπορω να βρω κατι που να καλυπτει και τουσ 2 χωρις μεταβιβαση!
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Πριν χρονια ειχα πουλησει ενα Ibiza του γιου μου σε Κερκυραιο εμπορο .Ειχε ερθει Αθηνα συνατηθηκαμε στα ΚΤΕΛ Κηφισου μου το πληρωσε , μου εκοψε τιμολογιο , εβαλε κατι δικες του πινακιδες ΔΟΚΙΜΗ και εφυγε. Δεν ειχα καποιο προβλημα ...Μαλλον ειχε ηδη βρει αγοραστη οταν γυρισε στο νησι .
desp1981 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 δε θελω να το ρισκαρω γτ σκεφτομαι τα χειροτερα!εμπλοκη σε τροχαιο και τετοια!σ ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σου! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Ρωτα και τον ασφαλιστη σου αλλα νομιζω αν εχεις τιμολογιο αγορας δεν θα εχεις προβλημα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα