Dimitrios51 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Καλησπέρα. Θέλω συγκεκριμένους φακέλους απο τον HDD και τον SSD να αποθηκεύονται αυτόματα ανα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα(π.χ κάθε βδομάδα) σε ένα 128GB φλασάκι που έχω. Πώς γίνεται να κάνω κάτι τέτοιο? Υπάρχει κάποια δυνατότητα απευθείας απο τα windows ή με κάποιο πρόγραμμα?
nostos Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Φτιαξε ενα bat αρχειο με τις εντολες που θες να εκτελουνται και χρησιμοποιησε το Task Scheduler των Windows για να εκτελειται το script οποτε θες και με τις προυποθεσεις που θες...
eliasjuve Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Παλιότερα είχα κάνει κάτι παρόμοιο με αυτό: https://www.freefilesync.org/ Πρόσεχε μόνο στην εγκατάσταση μην περάσεις και τα bloat που ίσως έχει. 1
thunderstorm Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Freefilesync και task scheduler. Κραταω αυτοματα backup απο και προς flashακι, προς NAS και γενικά οτι προγραμματισμενο backup/mirror κτλ θέλεις. Αν κολλήσεις καπου μας λες 1
micos000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Καλησπέρα. Θέλω συγκεκριμένους φακέλους απο τον HDD και τον SSD να αποθηκεύονται αυτόματα ανα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα(π.χ κάθε βδομάδα) σε ένα 128GB φλασάκι που έχω. Πώς γίνεται να κάνω κάτι τέτοιο? Υπάρχει κάποια δυνατότητα απευθείας απο τα windows ή με κάποιο πρόγραμμα? Μια επισήμανση πάνω στο υπογραμμισμένο.Το στικάκι μήπως είναι αγορασμένο από Κίνα σε "προσφορά"; Το λέω για να προσέξεις μη βρεθείς προ εκπλήξεων, γιατί τα 128άρια από Κίνα κρατάνε το πολύ μέχρι 4gb και μετά ανακυκλώνουν τον χώρο με αποτέλεσμα, ενώ εσύ να χώνεις πράμα, τα αρχικά αρχεία απλά να είναι σαν όνομα και να μη δουλεύουν. Αν το αγόρασες από εδώ σε μια σωστή (για το είδος) τιμή τότε ΟΚ.
rfc Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Διαλεξε ενα απο αυτα. http://www.ghacks.net/2015/03/17/whats-the-best-free-file-synchronization-software-for-windows/
Dimitrios51 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Μια επισήμανση πάνω στο υπογραμμισμένο.Το στικάκι μήπως είναι αγορασμένο από Κίνα σε "προσφορά"; Το λέω για να προσέξεις μη βρεθείς προ εκπλήξεων, γιατί τα 128άρια από Κίνα κρατάνε το πολύ μέχρι 4gb και μετά ανακυκλώνουν τον χώρο με αποτέλεσμα, ενώ εσύ να χώνεις πράμα, τα αρχικά αρχεία απλά να είναι σαν όνομα και να μη δουλεύουν. Αν το αγόρασες από εδώ σε μια σωστή (για το είδος) τιμή τότε ΟΚ. 128αρι από HyperX
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα