AntiCambeR Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μια ηχόμπαρα της LG που είχα πάρει στα 120-130€ σε προσφορά απο e-shop είχε βάση για τοίχο.Πιθανόν παραεισαγωγής.Και δεν έχει βάση απο το Πλαίσιο που είναι εισαγωγή απο την LG στην Ελλάδα;Μήπως δεν βάζουν βάση στο συγκεκριμένο μοντέλο; Οπότε πού υπάρχει βάση και πόσο κοστίζει;
war Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Μια ηχόμπαρα της LG που είχα πάρει στα 120-130€ σε προσφορά απο e-shop είχε βάση για τοίχο.Πιθανόν παραεισαγωγής.Και δεν έχει βάση απο το Πλαίσιο που είναι εισαγωγή απο την LG στην Ελλάδα;Μήπως δεν βάζουν βάση στο συγκεκριμένο μοντέλο; Οπότε πού υπάρχει βάση και πόσο κοστίζει; Δες λίγο πιο πάνω ένα ποστ μου φίλε εδώ.
madmikex Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Παντως η soundbar δεν ειναι σε εκπτωση. Κοτσοβολος και mediamarkt την εχουν σε αυτη τη τιμη πολυ καιρο... 2
CarlitoGR Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Έχω τη συγκεκριμένη στο τοίχο με την επίσημη βάση της και συνδεδεμένη μέσω οπτικής. Με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης μπορείς να χειριστεις και την ηχομπαρα. Το woofer συνδέεται ασύρματα και αυτόματα με τη μπαρα. Ενίοτε τη συνδέω με bluetooth με το κινητό για τραγουδια. Αναλογικά για τα 130 που κάνει, εμφανισιακά είναι πανέμορφη και η ποιότητα ήχου είναι φαινομενική για τα λεφτά της. Πραγματικά άριστος ήχος χωρίς παραμορφώσεις και φτάνει και σε μεγάλη ένταση. Φιλε μου την βαση για τον τοιχο απο που την πηρες;
coxy13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Παντως η soundbar δεν ειναι σε εκπτωση. Κοτσοβολος και mediamarkt την εχουν σε αυτη τη τιμη πολυ καιρο... Δεν νομίζω γιατί έψαχνα σχεδόν κάθε μέρα για soundbar και σίγουρα θα είχε πέσει στην αντίληψη μου όπως και έγινε τώρα! Ο Κωτσόβολος ακόμα και τώρα 149€ την έχει! Τα mediamarkt την έβαλαν ακριβώς μια μέρα μετά το πλαίσιο! 1
CarlitoGR Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Την πηρα σημερα 129 απο κωτσο.....φοβερη για τα λεφτα της.Βεβαια την πηρα για την κρεβατοκαμαρα
bastergr Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δεν νομίζω γιατί έψαχνα σχεδόν κάθε μέρα για soundbar και σίγουρα θα είχε πέσει στην αντίληψη μου όπως και έγινε τώρα! Ο Κωτσόβολος ακόμα και τώρα 149€ την έχει! Τα mediamarkt την έβαλαν ακριβώς μια μέρα μετά το πλαίσιο! Ο coxy13 μάλλον έχει δίκαιο καθώς και εγώ τους τελευταίους τρεις μήνες έψαχνα περίπου κάθε μέρα για ηχομπαρα και μάλλον κάτι θα είχε πέσει στην αντίληψη μου. Στην διαπίστωση αυτή συνηγορεί και η εξέλιξη τιμής του skroutz http://www.skroutz.gr/s/11052695/LG-SH3B.html
war Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Την βάση δεν την είχε και σε μένα. Έτσι τις εισάγει η LG στην Ελλάδα. Είχα μιλήσει και με την ίδια την αντιπροσωπεία αλλά και το mediamarkt που την είχα πάρει καθώς ανέφερε ότι περιέχεται. Τελικά μου κάνανε δώρο μια οπτική ίνα αλλά εγώ είχα σκαλώσει γιατί ήθελα την βάση στήριξης και τελικά την βρήκα. Μου δώσανε από την LG τον τοπικό τους εκπρόσωπο στην περιοχή νου, τον πήρα τηλέφωνο βρήκε τη βάση την παρήγγειλα και την πήρα γύρω στα 10€. Την επίσημη βάση κανονικά και η μπάρα κουμπωνει άψογα. Φιλε μου την βαση για τον τοιχο απο που την πηρες; Εδώ φίλε Carlito
CarlitoGR Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Εδώ φίλε Carlito Πηρα κ εγω στον επισημο εκπροσωπο αλλα δεν μπορεσε να την βρει.Τελικα εκανα πατεντα με γωνιες κ βγηκε αψογη με κοστος 1 ευρω.Ευχαριστω παντως.
vade23 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Πηρα κ εγω στον επισημο εκπροσωπο αλλα δεν μπορεσε να την βρει.Τελικα εκανα πατεντα με γωνιες κ βγηκε αψογη με κοστος 1 ευρω.Ευχαριστω παντως. Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Τ Η Σ ! ! ! ! ΣΣΣΣΣΣΣ 1
nek4d Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Πηρα κ εγω στον επισημο εκπροσωπο αλλα δεν μπορεσε να την βρει.Τελικα εκανα πατεντα με γωνιες κ βγηκε αψογη με κοστος 1 ευρω.Ευχαριστω παντως. Βαλε καμια φωτο εδω, πες μας την πατεντα!
CarlitoGR Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Βαλε καμια φωτο εδω, πες μας την πατεντα! Πηρα 2 γωνιες με 6εκ πλευρες και τις εβαψα μαυρες με σπρει.Στην συνεχεια τις βιδωσα αναποδα στον τοιχο και κοιταξα να ειναι στην ευθεια.Εβαλα μαυρη ταινια διπλης οψεως πανω στις γωνιες και πατησα πανω την μπαρα. Η Ταινια διπλης οψεως να ειναι χοντρη 3
panoskatos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Πριν 3 χρόνια περίπου είχε βγάλει το e-shop σε προσφορά μέσο crazy Sunday ή news letters αν δεν κάνω λάθος την nb 3532a ( δεν είμαι σίγουρος για το μοντέλο γιατί δεν είμαι σπίτι αυτή την στιγμή. ) στα 80 ευρώ! Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα ηχομπαρα αλλά η τιμή της ήταν σούπερ. 80 ευρώ για ηχομπαρα με sub woofer ασύρματο κιόλας, Bluetooth, USB audio player, 2 οπτικές εισόδους και μια αναλογική στα 300watt ήταν απίστευτη ευκαιρία! Θα την πάρω λέω και θα την βάλω στην κρεβατοκάμαρα, κάνω την παραγγελία και την ξεχνάω. Μετά 3 μέρες είχα πάει eshop για να παραλάβω κάτι αλκαλικές μπαταρίες που είχα παραγγείλει. Έρχεται ο τύπος από το αποθηκακι με μια τεράστια κούτα και την ακουμπάει μπροστά μού! Λέω τι είναι αυτό? Έχετε παραγγείλει την ηχομπαρα μου λέει και 12 αλκαλικές μπαταρίες!! Τελικά την πήρα και σας διαβεβαιώνω ότι είναι μια από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ποτέ! Σε αυτά τα χρήματα ήταν ληστεία μέρα μεσημέρι που λέμε. Καλύτερη τιμή στο σκρουτζ τότε ήταν στα 160 ευρώ. Τέτοια τιμή δεν είδα ποτέ ξανά αφού ήθελα να πάρω και μια δεύτερη . Περίπου βλέπω ότι έχει τα ίδια χαρακτηριστικά άρα υποθέτω ότι θα έχει πάνω κάτω την ίδια ένταση και ήχο. Είναι πολύ όμορφη αισθητικά και όσο το δυνατόν μαζεμένη και όμως έχει πολύ δύναμη και καλό ήχο αν σκεφτεί κανείς ότι τα γουφερακια της είναι περίπου 2 ιντσών! Πολύ καλή απόδοση στην μουσική και η ποιότητα του ήχου της από USB είναι σούπερ, λίγο κατώτερη εννοείται μέσο Bluetooth. Την ευχαριστιέσαι και στις ταινίες αφού έχεις και το μπασακι σου το οποίο αποδίδει πολύ καλά. Ως και σήμερα δεν την βρήκα ξανά σε αυτή την τιμή, αλλά και στα 120 που βλέπω της προσφοράς είναι πολύ καλή αγορά. *αυτή που είχα πάρει είχε και βάση τοίχου στην συσκευασία. *Μην έχετε μανία με το hdmi .καλύτερα που έχει οπτική αντί για hdmi.
Damachi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Βασικα οι τιμες εχουν παει στο διαολο τωρα την ειδανε μοδα και τις βαρανε .
nikolakisxt Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Για οποιον ενδιαφερεται ακομα υπαρχουν και αλλοι τροποι να κρεμασετε την ηχομπαρα σας...Αυτος ειναι ο ενας τροπος στην αλλη τηλεοραση εχω βρει αλλον εναν... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα