Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν εχεις συμβατη smart LG τοτε συνδεεται διχως καλωδια. Για ολες τις υπολοιπες περιπτωσεις HDMI με την μπαρα και bluetooth με το sub (δηλαδη η μπαρα με το sub θα επικοινωνησουν με bluetooth).

Δημοσ.

Αν εχεις συμβατη smart LG τοτε συνδεεται διχως καλωδια. Για ολες τις υπολοιπες περιπτωσεις HDMI με την μπαρα και bluetooth με το sub (δηλαδη η μπαρα με το sub θα επικοινωνησουν με bluetooth).

Η Tv μπορεί να συνδεθεί μέσω οπτικής ίνας στην ηχόμπαρα για το καλύτερο αποτέλεσμα.

• Like 1
Δημοσ.

HDMI δεν έχει! Με τις υπόλοιπες τηλεοράσεις με οπτική ίνα! Είναι συμβατή δλδ με όσες τηλεοράσεις έχουν οπτική ίνα.

Δημοσ.

Έχω τη συγκεκριμένη στο τοίχο με την επίσημη βάση της και συνδεδεμένη μέσω οπτικής. Με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης μπορείς να χειριστεις και την ηχομπαρα. Το woofer συνδέεται ασύρματα και αυτόματα με τη μπαρα. Ενίοτε τη συνδέω με bluetooth με το κινητό για τραγουδια. Αναλογικά για τα 130 που κάνει, εμφανισιακά είναι πανέμορφη και η ποιότητα ήχου είναι φαινομενική για τα λεφτά της. Πραγματικά άριστος ήχος χωρίς παραμορφώσεις και φτάνει και σε μεγάλη ένταση.

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα το δικό μου από το Πλαίσιο. Γρήγορο review.

Θετικά:

Design

Διαστάσεις 

Ήχος

Ποιότητα κατασκευής

Ευκολίας χρήσης

Σύνδεση με LG TV χωρίς καλώδιο

Ούτε Θετικά ούτε αρνητικά

Απόδοση Sub woofer (μπορεί να μην το έχω ρυθμίσει σωστά αν και δεν νομίζω)

Αρνητικά

Δεν έχει βάση για τοποθέτηση στον τοίχο στην συσκευασία.

Πιθανώς δεν έχει και καθόλου βάση για τοίχο γενικά από ότι μου είπαν μετά από επικοινωνία από την LG. Το τρελό είναι ότι στο site της LG (όχι το Ελληνικό) λέει πως έχει.

Δημοσ.

Σε υπολογιστή θα μπορούσε να συνδεθεί κάτι τέτοιο (στην είσοδο οπτικής ίνας της onboard κάρτας ήχου)?

• Like 1
Δημοσ.

Σε υπολογιστή θα μπορούσε να συνδεθεί κάτι τέτοιο (στην είσοδο οπτικής ίνας της onboard κάρτας ήχου)?

Δεν βλέπω το λόγο για να μην λειτουργήσει. Βασικά όποια πηγή έχει έξοδο οπτική ίνα θα παίξει χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα το δικό μου από το Πλαίσιο. Γρήγορο review.

Θετικά:

Design

Διαστάσεις 

Ήχος

Ποιότητα κατασκευής

Ευκολίας χρήσης

Σύνδεση με LG TV χωρίς καλώδιο

Ούτε Θετικά ούτε αρνητικά

Απόδοση Sub woofer (μπορεί να μην το έχω ρυθμίσει σωστά αν και δεν νομίζω)

Αρνητικά

Δεν έχει βάση για τοποθέτηση στον τοίχο στην συσκευασία.

Πιθανώς δεν έχει και καθόλου βάση για τοίχο γενικά από ότι μου είπαν μετά από επικοινωνία από την LG. Το τρελό είναι ότι στο site της LG (όχι το Ελληνικό) λέει πως έχει.

Την βάση δεν την είχε και σε μένα. Έτσι τις εισάγει η LG στην Ελλάδα. Είχα μιλήσει και με την ίδια την αντιπροσωπεία αλλά και το mediamarkt που την είχα πάρει καθώς ανέφερε ότι περιέχεται. Τελικά μου κάνανε δώρο μια οπτική ίνα αλλά εγώ είχα σκαλώσει γιατί ήθελα την βάση στήριξης και τελικά την βρήκα. Μου δώσανε από την LG τον τοπικό τους εκπρόσωπο στην περιοχή νου, τον πήρα τηλέφωνο βρήκε τη βάση την παρήγγειλα και την πήρα γύρω στα 10€. Την επίσημη βάση κανονικά και η μπάρα κουμπωνει άψογα.

Δημοσ.

Έχουν ράδιο αυτά;

Φυσικά και όχι φίλε μου αλλά πολύ απλά με ένα κινητό και bt πιάνεις τα πάντα (μιλάω για internet radio)

Χθες με έβγαλε ο δρόμος και πήγα στο κατάστημα Πλαίσιο και έπεσε το μάτι μου επάνω στην ηχομπαρα.

Πραγματικά για τα λεφτά της πολύ ωραία κατασκευή (ταιριάζει με το έπιπλο που θέλω να την βάλω επάνω ;) ) αλλά δεν μπόρεσα να την βάλω σε ένταση να την ακούσο.

Ξαχνωμαι και εγώ για κάτι απλό σε ράδιο - home cinema κλπ και σκέφτομαι την αγορά της.

Φυσικά δεν ξέρω αν αξίζει αυτό που σκέφτομαι και θέλω εδώ την βοήθεια σας.

Έχουμε την τηλεόραση (με οπτική ίνα) ένα ps3 και το κουτί nova.

Κάνω σύνδεση την τηλεόραση με την ηχομπαρα με οπτική και τα άλλα περιφεριακά μένουν όπως έχει με hdmi, σωστα μέχρι εδώ;

Θα έχω τα μέγιστα της μπάρας η θέλει ξεχωριστά σύνδεση κάθε συσκευής με την ηχομπαρα?

Δημοσ.

Ναι, αλλά καλύτερα αν έχεις χώρο να πάρεις 2 μεγάλα ηχεία η 2.1 σε αυτά τα χρήματα. Η ακόμα καλύτερα 5.1...

Η soundbar γενικά είναι λύση για σαλόνι όπου δεν υπάρχει ο ανάλογος χώρος και δεν θέλεις να σου χαλάσουν την αισθητική του χώρου τα ηχεία. Σαν ήχος μια soundbar δεν συγκρίνετε με ηχεία, τα ηχεία είναι πολύ καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, αλλά καλύτερα αν έχεις χώρο να πάρεις 2 μεγάλα ηχεία η 2.1 σε αυτά τα χρήματα. Η ακόμα καλύτερα 5.1...

Η soundbar γενικά είναι λύση για σαλόνι όπου δεν υπάρχει ο ανάλογος χώρος και δεν θέλεις να σου χαλάσουν την αισθητική του χώρου τα ηχεία. Σαν ήχος μια soundbar δεν συγκρίνετε με ηχεία, τα ηχεία είναι πολύ καλύτερα.

Ευχαριστώ

Τώρα έχω 2.1 απλά έλεγα μήπως αυτό το σετάκι έδινε καλύτερο ήχο (λόγω της οπτικής) και γλίτωνα και από τα καλώδια (ηχεία σε γούφερ και από γουφερ όλο το σετ στο line in της κάρτας ήχου, συν καλώδια ρεύματος και μετασχηματιστές).

Οπότε θα επικεντρωθώ στη λύση δύο καλών ενεργών (αυτοενισχυόμενων) ηχείων.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...