andreasman88 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Καλημερα σας Για αλλη μια φορα θελω την βοηθεια σας. Θελω να φτιαξω 2 διαφορετικες φορμες επικοινωνιας για ενα site πχ η 1η φορμα θα περιεχει ονομα,επιθετο,θεμα,mail και κειμενο και κουμπι που θα παταει ο πελατης και θα στελνετε στο mail της εταιρεις και η 2η ονομα,επιθετο,ημερομηνια,ωρα, τηλεφωνο, θεμα και κειμενο και εδω παλι το ιδιο κουμπι για την αποστολη. Η ερωτηση μου ειναι η εξης θα πρεπει να υπαρχουν 2 αρχεια μεσα στο site με την ενδειξη mail.php ή θα ειναι στο ιδιο??? Ειναι η πρωτη φορα που παω να δημιουργησω τετοιου ειδους φορμα και ψιλο εχω χαθει στον κωδικα της php Σας ευχαριστω!!!!
balanc3 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Καλημερα σας Για αλλη μια φορα θελω την βοηθεια σας. Θελω να φτιαξω 2 διαφορετικες φορμες επικοινωνιας για ενα site πχ η 1η φορμα θα περιεχει ονομα,επιθετο,θεμα,mail και κειμενο και κουμπι που θα παταει ο πελατης και θα στελνετε στο mail της εταιρεις και η 2η ονομα,επιθετο,ημερομηνια,ωρα, τηλεφωνο, θεμα και κειμενο και εδω παλι το ιδιο κουμπι για την αποστολη. Η ερωτηση μου ειναι η εξης θα πρεπει να υπαρχουν 2 αρχεια μεσα στο site με την ενδειξη mail.php ή θα ειναι στο ιδιο??? Ειναι η πρωτη φορα που παω να δημιουργησω τετοιου ειδους φορμα και ψιλο εχω χαθει στον κωδικα της php Σας ευχαριστω!!!! Μπορουν να ειναι και τα ιδια αλλα θα σου προτεινα να κανεις δυο διαφορετικα: 2 html σελιδες με 2 submit button επικοινωνιας το πρωτο σε παει στο contact1.php και το δευτερο στο contact2.php τελος αφου σταλει το εμαιλ μπορεις να βαλεις και ενα thankyou.php page που απλα θα ενημερωνει οτι το μηνυμα σου εσταλει και θα θα κανεις redirect παλι στο αρχικο σιτε oπου θες. Θα σου προτεινα να δεις καποια ετοιμα παραδειγμα οπως: https://css-tricks.com/nice-and-simple-contact-form/ μπορεις απλα να δεις τον κωδικα να βαλεις τις δικες σου μεταβλητες και οτι αλλο θες και εισαι ετοιμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα