Προς το περιεχόμενο

Ασφαλιστικη καλυψη αυτοκινητων στο ιδιο ονομα

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η ερωτηση ειναι πιο πολυ θεωρητικη...

Εχω 4 αμαξια στο ονομα μου το δικο μοαυ και 3 παιδιων που οταν τα πηραν πριν 3-4 χρονια θα ειχαν φορολογικο προβλημα .

Τα 3 ειναι στην ιδια εταιρια και το αλλο σε αλλη .

Αν καποια απο αυτα εμπαλκουν μεταξυ τους  σε τροχαιο θα υπαρξει θεμα που ειναι στο ιδιο ονομα η αδεια κυκλοφοριας και η ασφαλεια στο ιδιο ονομα σε 3 αποα αυτα ?

Προ ημερων η μικρη μου κορη -νεα οδηγος- αλλα δηλωμενη κανονικα στο ασφαλιστηριο στην προσπαθεια να παρκαρει παρα λιγο να χτυπησει το δικο μου παρκαρισμενο .

Καταλαβαινω οτι η ασφαλιστικη θα το ψαξει πιο πολυ αλλα στο τελος τι θα γινει ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχεις δηλωσει οτι τα αυτοκινητα αυτα τα οδηγουν τα παιδια σου;

Νομιζω με ενα τηλεφωνο στον ασφαλιστη σου θα σου λυθουν οι αποριες.

Αλλα απ οσο ξερω μονο σε ιδιωτικο παρκιγκ αν τρακαρεις δεν καλυπτουν οι ασφαλιστικες

Απλα δεν ξερω κατα ποσο σε συμφερει τωρα αν τα περασεις στα ονοματα των παιδιων σου, θες κανενα 600€ ισως και παραπανω για την μεταβιβαση.

Αλλα απ οσο ξερω μονο σε ιδιωτικο παρκιγκ αν τρακαρεις δεν καλυπτουν οι ασφαλιστικες

Απλα δεν ξερω κατα ποσο σε συμφερει τωρα αν τα περασεις στα ονοματα των παιδιων σου, θες κανενα 600€ ισως και παραπανω για την μεταβιβαση.

Σε ιδιωτικό χώρο με τράκαρε εικονικά ένας προχτές... Μια χαρα το πέρασε η ασφαλιστική, γλύτωσα 100 ευρώ και ταλαιπωρία.

Σε ιδιωτικό χώρο με τράκαρε εικονικά ένας προχτές... Μια χαρα το πέρασε η ασφαλιστική, γλύτωσα 100 ευρώ και ταλαιπωρία.

Σοιμπλε βαστα γερα.

• Like 1

Τα δυο παιδια δεν ειναι υποχρεωτικο να τα δηλωσω  γιατι ειναι 25 και 29 ετων και οδηγουν απο τα 19 τους .

Εχουν δικαιωμα οποως ο καθενας με διπλωμα να οδηγουν οποιοδηποτε αυτοκινητο  .

Την μικρη φυσικα την εχω δηλωσει και πληρωνω και επασφαλστρο .

Λιγο πιο κατω απο 600 ευρω θα χρειστουν  και δεν ειναι καιροι για τετοια .

Δυο 1800αρια 15ετιας+ και ενα 1000αρακι 5ετιας.

Τα δυο παιδια δεν ειναι υποχρεωτικο να τα δηλωσω γιατι ειναι 25 και 29 ετων και οδηγουν απο τα 19 τους .

Εχουν δικαιωμα οποως ο καθενας με διπλωμα να οδηγουν οποιοδηποτε αυτοκινητο .

Την μικρη φυσικα την εχω δηλωσει και πληρωνω και επασφαλστρο .

Λιγο πιο κατω απο 600 ευρω θα χρειστουν και δεν ειναι καιροι για τετοια .

Δυο 1800αρια 15ετιας+ και ενα 1000αρακι 5ετιας.

Γιάννη κάνε μια εικονική με φίλο αν δεν μπορέσεις κ τέλος, άσε μερικούς να σκάνε από ζήλια.

• Like 1

Γιάννη κάνε μια εικονική με φίλο αν δεν μπορέσεις κ τέλος, άσε μερικούς να σκάνε από ζήλια.

Οι εικονικες εχουν το προβλημα οτι η ασφαλιστικη μπορει να ζητησει να δει και τα δυο αμαξια .Νομιζω αν και δεν μου εχει τυχει .

Παντως ειναι παραδεκτο ο υπαιτιος να εχει 8 εργασιμες ημερες περιθωριο να κανει δηλωση και μεχρι τοτε να εχουμε το αυτοκινητο στον φαναρτζη να  περιμενει  το ΟΚ .

Νομιζω παλια ηταν 3 οι ημερες που ειχε περιθωριο καποος να κανει δηλωση .

Οι εικονικες εχουν το προβλημα οτι η ασφαλιστικη μπορει να ζητησει να δει και τα δυο αμαξια .Νομιζω αν και δεν μου εχει τυχει .

Παντως ειναι παραδεκτο ο υπαιτιος να εχει 8 εργασιμες ημερες περιθωριο να κανει δηλωση και μεχρι τοτε να εχουμε το αυτοκινητο στον φαναρτζη να περιμενει το ΟΚ .

Νομιζω παλια ηταν 3 οι ημερες που ειχε περιθωριο καποος να κανει δηλωση .

Μόνο αν είναι χοντρή η ζημιά φίλε μου, αν μιλάμε για 1000 ευρώ άνετα περνάτε.

• Like 1

Επειδή δεν μπορείς εσύ ζηλιάρη; χαχαχα

Ναι διοτι ως γνωστον θελει ιδιαιτερη ικανοτητα για να παρω το σαραβαλο ενος συγγενη και να το ριξω πανω στο δικο μου και μετα να καλεσω την ασφαλιστικη στο 5ψηφιο νουμερο.

Η να αφηνω απληρωτη την εφορια και μετα να πεφτω απο τα συννεφα που μου καναν κατασχεση και να ερχομαι με την ουρα στα σκελια να ανοιγω τοπικ για συμβουλες.

Γενικα ναι, ζηλευω που δεν χρειαζομαι/δεν εμαθα να επιβιωνω με απατεωνιες απο τα lidl  :lol:

Σοιμπλε βλεπε τους και δινε πονο μεχρι να σβησει ο ηλιος.

• Like 1

Ναι διοτι ως γνωστον θελει ιδιαιτερη ικανοτητα για να παρω το σαραβαλο ενος συγγενη και να το ριξω πανω στο δικο μου και μετα να καλεσω την ασφαλιστικη στο 5ψηφιο νουμερο.

Η να αφηνω απληρωτη την εφορια και μετα να πεφτω απο τα συννεφα που μου καναν κατασχεση και να ερχομαι με την ουρα στα σκελια να ανοιγω τοπικ για συμβουλες.

Γενικα ναι, ζηλευω που δεν χρειαζομαι/δεν εμαθα να επιβιωνω με απατεωνιες απο τα lidl :lol:

Σοιμπλε βλεπε τους και δινε πονο μεχρι να σβησει ο ηλιος.

Απλα αστείος

Δεν θα σε καλύψουν.

Με ποιο αιτιολογικο ? Αν το ατυχημα ειναι πραγματικο και φαινεται στα εμπλεκομενα οχημτατα τι μπορουν να πουν ?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...