Προς το περιεχόμενο

Xbox Scorpio: Κι όμως κάτι του λείπει…

Ocelote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καταρχην δεν χρειαζεται να υπαρχουν αντιπαραθεσεις. Αντιθετως ο υγιης ανταγωνισμος μας επωφελει ολους εμας σαν τελικοι καταναλωτες γιατι επιταχυνει τις προσπαθειες των εταιρειων για να μας κερδισουν βελτιωνοντας τα προιοντα τους.
Κυριως το Χ1 εχασε τον αγωνα αυτης της γενιας (και εγω PS4 αγορασα ενω δεν ειναι παρει ποτε ξανα στη ζωη μου και παιζω games απο το '97) κυριως λογω λαθων τιμολογιακης πολιτικης στην αρχη αλλα και λογω hardware (900p αντι για 1080p στα ιδια παιχνιδια). Μετα ηρθε και το κερασακι στην τουρτα με τα καλα exclusives της SONY και ετσι το PS4 εγινε μονοδρομος.
Προσωπικα θεωρω καλη κινηση της MS μηπως και κερδισει ξανα τους καταναλωτες αλλα θελει δρομο ακομα ωστε να κερδισει και τα καλα studios. Αναμενουμε την τιμη..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καταρχην δεν χρειαζεται να υπαρχουν αντιπαραθεσεις. Αντιθετως ο υγιης ανταγωνισμος μας επωφελει ολους εμας σαν τελικοι καταναλωτες γιατι επιταχυνει τις προσπαθειες των εταιρειων για να μας κερδισουν βελτιωνοντας τα προιοντα τους.

Κυριως το Χ1 εχασε τον αγωνα αυτης της γενιας (και εγω PS4 αγορασα ενω δεν ειναι παρει ποτε ξανα στη ζωη μου και παιζω games απο το '97) κυριως λογω λαθων τιμολογιακης πολιτικης στην αρχη αλλα και λογω hardware (900p αντι για 1080p στα ιδια παιχνιδια). Μετα ηρθε και το κερασακι στην τουρτα με τα καλα exclusives της SONY και ετσι το PS4 εγινε μονοδρομος.

Προσωπικα θεωρω καλη κινηση της MS μηπως και κερδισει ξανα τους καταναλωτες αλλα θελει δρομο ακομα ωστε να κερδισει και τα καλα studios. Αναμενουμε την τιμη..

Το Scorpio δεν ειναι ανταγωνισμος. Το να κυκλοφορεις ακριβοτερη κονσολα χωρις να εχεις εξασφαλισμενα απο πισω exclusives να την αξιοποιησουν δεν ειναι ανταγωνισμος.

εγω απορω γιατι χρειαζετε 4Gb RAM για τις αναγκες του λειτουργικου... τι στο καλο τρεχει απο πισω?

Και εγώ αυτή την απορία έχω ρε παιδάκι μου, μπαίνω στο task manager τώρα στα w10 ( ανοιχτό steam, μερικές ταμπλέτες του chrome, spotify και windows defender συν τα όποια σκατά ακόμα τρέχουν για τη χρήση περιφερειακών και drivers ) και μου κρατά 2,5 gb από τα 16. Το xbox και το ps4 τι στο διάλο κάνουν στο background, κάνουν τίποτα folding?

Καινουργιος τσιμεντολιθος για την εξελιξη του gaming

Κειδωμενα fps, 4k υπο προυποθεσεις, υποβαθμισμενα γραφικα και χαζες αποκλειστικοτητες

Τουλάχιστον αυτα μεχρι τωρα, αλλα δε νομιζω να αλλάξει κατι

Παιδιά η Microsoft χάνει την ουσία της κονσόλας μου φαίνεται, δεν λέω καλή η δύναμη και τα γραφικά αλλά την επιτυχία την φέρνει το gameplay, οι αποκλειστικότητες κτλ κτλ. Για να έχεις αποκλειστικότητες θες και πωλήσεις!!! Τα παραδείγματα παρα πολλά... N64, Dreamcast, Atari Jaguar 64 κτλ. Θελουμε παιχνίδια, θελουμε gameplay. Είναι ντροπή να είναι καλύτερο τη Pro Evolution του PS2 από όλα τα επόμενα.

Αποτελεί το μέλλον αλλά γενική εκτίμηση είναι ότι σε λίγο καιρό δεν θα μιλάμε για κονσόλες παρά μόνο για ολοκληρωμένα συστήματα ψυχαγωγίας..

Αποτελεί το μέλλον αλλά γενική εκτίμηση είναι ότι σε λίγο καιρό δεν θα μιλάμε για κονσόλες παρά μόνο για ολοκληρωμένα συστήματα ψυχαγωγίας..

Αυτό δεν ισχύει, τις κονσόλες μόνο για παιχνίδια τις παίρνουν

Το Xbox για αυτό απέτυχε, γιατί πήγαν να το πλασάρουν ως τέτοιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...