Προς το περιεχόμενο

Xbox Scorpio: Κι όμως κάτι του λείπει…

Ocelote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kαταρχας μιλαμε πλεον ποια για καινουργια γενια κονσολα. Οτι και να λεμε τωρα δεν ειναι ενα ποιο δυνατο xbox one. Ειναι εντελως αλλη κονσολα

Κατα δευτερον ειμαι κονσολακιας και την περιμενα την κονσολα εδω και καιρο (κανω υπομονη απο το ps4) αλλα 600 μου φαινονται παρα πολλα για κονσολα. Ακομα και για ντολαρς. Παιδια αγοραζεις pc η μια GTX 1080 με αυτα τα λεφτα.

Επισεις το θεμα gaming ειναι ενα θεμα. Αγαπαμε τις κονσολες για τις ατελειωτες ωρες gaming. Αν το gaming ειναι για τον πατο βραστα. Τα γραφικα ειναι καλα αλλα ολοι μας ερωτευτηκαμε παιχνιδια για τις ωρες χαρας που σου χαριζαν και ας ηταν ακομα με pixels! Miky Maous adventures , Metal Gear Solid 1, Crash Bandicoot και φυσικα Τοmb Raider.

Ποιος  ανθρωπος που σεβεται τον εαυτο του σαν gamer δεν ελιωσε βδομαδες ολοκληρες να λυσει τον καθε γριφο για να παει παρακατω στα Tomb Raider και δεν χαζευε τον τετραγωνο απο τα pixels κωλο της Lara Croft!

Aυτα ηταν game. Με ουσια! Τετοια μας νοιαζει να εχει κυριως! Να εχει γραφικα αλλα να εχει και υποθεση. Να σε τραβανε να λιωσεις με τις ωρες

Το ps3 όταν βγήκε, η πρώτη κονσόλα με Blu-ray player έκανε για ένα διάστημα 700 ευρώ!!! Και μην τρελένεσται, από 400 έως 600 ευρώ για μια κονσόλα που θα κρατήσεις το min 5 χρόνια και θα σου παίζει τα πάντα σε 4K 60/30 ή σε 1080 60 ακατέβατα δεν είναι καθόλου άσχημα... Η 1080 μπορεί να κάνει 600 αλλά είναι μόνο η 1080, όχι ο επεξεργαστής, η μνήμες, το τροφοδοτικό, η μητρική, ο σκληρός και το κουτί... Μην κρίνεται την κατάσταση με την δική σας οπτική περί του τι διαθέτει ο κόσμος, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως ο περισσότερος κόσμος έχει ένα ταμπλετ ΄σπίτι του για να μπαίνει στο ιντερνετ, λίγο λιγότεροι έχουν λαπτοπ, ακόμη λιγότεροι ένα σταθερό δεκαετίας, και λιγότεροι έναν καινούριο σχετικά σταθερό, κρίνεται με αυτό που βλέπεται γύρο σας, αλλά ξεχνάτε πως αυτό που βλέπεται γύρος σας, είναι το γύρος σας ακριβώς γιατί το έχετε επιλέξει (βλ, γνωστά ενδιαφέρονται)... Εμένα όλη μου η παρέα έχει λαπτοπ, 9/10 φοιτητές έχουν λαπτοπ όσο ήμουν φοιτητής πριν 3 χρόνια... Άλλωστε η κονσόλα δεν αφορά αυτούς που έχουν ένα δυνατό σταθερό και με μια αναβάθμιση είναι κομπλέ, γι αυτόυς η MS έχει τα windows 10...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν ειναι να εισαι τοσο ακριβο ωστε να το παρουν 3-4 δεν θα μπει και μεσα η εταιρεια για αυτο.

Υπερ πολυτελεια ειναι ο ssd και φυσικα σε περιπτωση που δεν εχεις δει τιμες μιλαμε για πανω απο 120ευρω για τους φθηνοτερους 500ρηδες(οι οποιοι φυσικα ουτε για αστειο δεν ειναι αρκετοι για καποιον που θα εχει μερικα παιχνιδια μεσα). Καλα για 1tb ssd ας μην σχολιασουμε καλυτερα αφου μονο αυτος κοστιζει ακριβοτερα απο ολοκληρο xbox one/s.

Σε χονδρική η NAND είναι πολύ φθηνότερη πάντως.

Δεν χρειάζεται να είναι στα ultra settings αλλά ούτε και να πιάνει 40-50 fps.

Υποσχέθηκαν ομως 60 fps, προφανώς 8α παιζει τα βαριά παιχνίδια 30 fps αλλα άμα είναι να βάλουν SSAA x0.5 όπως κανουν τα τελευταια 10 χρόνια τότε απευθείας πάμε στα 1440p. Απλα hype-αρουν ψεμα για να τραβήξουν κόσμο.

Κακά τα ψέματα νομίζω πώς το προβάδισμα της Sony δεν καλύπτεται πλέον. Εχει πολύ γερά IPs, ικανό hardware, PS VR και φανατικούς υποστηρικτές. Το έχασε το παιχνίδι η Microsoft για αυτή τη γενιά. Δυνατό το Scorpio αλλά όχι εντυπωσιακά πιο δυνατό ή/και καινοτομικό. Είναι "ενδιάμεση" κονσόλα. Επίσης θα χρειαστεί πολλά top καινούργια IPs και κάθε μέρα που περνάει μετράει υπέρ του PS4. Στο μεταξύ μέχρι να εδραιωθεί το Scorpio θα αρχίσουν και οι φήμες για το PS5 και ΓΕΙΑ ΣΑΣ. Συνεπώς νομίζω πως και η επομενη γενιά είναι στρωμένη με ροδοπέταλα για τη Sony. 

Κακά τα ψέματα νομίζω πώς το προβάδισμα της Sony δεν καλύπτεται πλέον. Εχει πολύ γερά IPs, ικανό hardware, PS VR και φανατικούς υποστηρικτές. Το έχασε το παιχνίδι η Microsoft για αυτή τη γενιά. Δυνατό το Scorpio αλλά όχι εντυπωσιακά πιο δυνατό. Είναι "ενδιάμεση" κονσόλα. Επίσης θα χρειαστεί πολλά top καινούργια IPs και κάθε μέρα που περνάει μετράει υπέρ του PS4. Στο μεταξύ μέχρι να εδραιωθεί το Scorpio θα αρχίσουν και οι φήμες για το PS5 και ΓΕΙΑ ΣΑΣ. Συνεπώς νομίζω πως και η επομενη γενιά είναι στρωμένη με ροδοπέταλα για τη Sony.

Γιαυτο ο κοσμος θα παρατησει τα games. καθε δυο χρονια νεα κονσολα των 600ευρω χαχαχα
  • Like 2

Κακά τα ψέματα νομίζω πώς το προβάδισμα της Sony δεν καλύπτεται πλέον. Εχει πολύ γερά IPs, ικανό hardware, PS VR και φανατικούς υποστηρικτές. Το έχασε το παιχνίδι η Microsoft για αυτή τη γενιά. Δυνατό το Scorpio αλλά όχι εντυπωσιακά πιο δυνατό ή/και καινοτομικό. Είναι "ενδιάμεση" κονσόλα. Επίσης θα χρειαστεί πολλά top καινούργια IPs και κάθε μέρα που περνάει μετράει υπέρ του PS4. Στο μεταξύ μέχρι να εδραιωθεί το Scorpio θα αρχίσουν και οι φήμες για το PS5 και ΓΕΙΑ ΣΑΣ. Συνεπώς νομίζω πως και η επομενη γενιά είναι στρωμένη με ροδοπέταλα για τη Sony. 

Πόσα σου σκάει η Sony να γράφεις αυτά τα χαριτωμένα;

• Like 4

Εγω πάλι μόνο ως θετική μπορω να δω την είδηση στο λανσάρισμα μιας ισχυρής κονσόλας ... Ειναι κατι που πραγματικά λείπει απο την αγορά ... Σκεφτείτε το λιγο ... Η απόλυτη gaming εμπειρία στο σαλόνι σας να παίζει σε μια hdr tv ... και απο την στιγμή αυτή η δύναμη πλέον εχει μεγαλώσει και θα γίνει mainstream για όλους θα ξεκινάει να γιγαντώνεται συνεχώς ... ξερω οτι το pc κρατάει μια συναισθηματική ιστορία για μας ειδικά που ειμαστε απο την δεκαετία 80 και γνωρίσαμε το pc gaming απο εμβρυακό στάδιο και το Personal computing στο δωμάτιο με τους retro τίτλους της εποχής μας εκανε να νιώσουμε αξέχαστα συναισθήματα χαράς αλλα μην ξεχνάτε οτι και οι κονσόλες πρόσφεραν στο παρελθόν πολυ όμορφες στιγμές ! Άρα λοιπόν μόνο καλοδεχούμενο το νέο μηχάνημα της Microsoft!

Ο κοσμος δε πρεπει να παρατησει τα games αλλα να σταματησει να τσημπαει με τα hypes.

Καθε φορα ανακοινωνεται κατι καινουριο ολοι ξεπουλανε τα παλια για να το παρουν πρωτη μερα και μετα ψαχνονται γιατι δεν αλλαξε κατι. Αντι να κοιτας τα νουμερα τρ, πολυ απλα αραζεις, βλεπεις τα review σου οταν βγει, αφηνεις καποιο χρονο να δοκιμαστει και μετα κρινεις αν σε ενδιαφερει το προιον. Ισχυει σε ολες τις νεες κυκλοφοριες που συνοδευονται απο υποπτο hype/marketing.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...