konstantinos125 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Καλησπερα στο forum..Kατ αρχην να πω οτι στο υπολογιστη μου εγω 2 σκληρους δισκους εναν ssd για τα windows και εναν για τα προγραμματα..Μετα απο ενα φορματ που εκανα λοιπον στον SSD ηθελα να απεγκαταστησω και καποια προγραμματα...Παω λοιπον στον πινακα ελεγχου αλλα μου εδειχνε μονο τα προγραμματα που ειχα κανει εγκατασταση μετα το φορματ...Κατα συνεπεια τα παλια προγραμματα και οτι παιχνιδια ειχα στον αλλο σκληρο να μην μπορω να τα απεγκαταστησω...Yπαρχει καποιος τροπος να τα απεγκαταστησω ή ακομα καλυτερα να τα βαλω στην λιστα των προγραμματων για απεγκατασταση στο control panel.?ΥΓ εχω δοκιμασει προγραμματα οπως perfect uninstaller και revo
xaerialtwistx Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Τα προγράμματα σου πλέον δεν συνδέονται με κανέναν τρόπο με τα Windows (με το format έσβησες ολες τις καταχωρησεις απο μητρωο, συντομευσεις και οτιδηποτε αλλο) οποτε απλα πας στον φακελο του καθε προγραμματος στον 2ο δισκο και τον διαγράφεις χειροκινητα. Το setup που χρησιμοποιεις ειναι το πλεον ακαταλληλο παντως (ενας δισκος για λειτουργικο και ενας 2ος για προγραμματα)
konstantinos125 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Τα προγράμματα σου πλέον δεν συνδέονται με κανέναν τρόπο με τα Windows (με το format έσβησες ολες τις καταχωρησεις απο μητρωο, συντομευσεις και οτιδηποτε αλλο) οποτε απλα πας στον φακελο του καθε προγραμματος στον 2ο δισκο και τον διαγράφεις χειροκινητα. Το setup που χρησιμοποιεις ειναι το πλεον ακαταλληλο παντως (ενας δισκος για λειτουργικο και ενας 2ος για προγραμματα) Oποτε με απλη διαγραφη στην ουσια θα γινετε και η απεγκατασταση τους?
xaerialtwistx Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Ναι, δεν θεωρούνται καν εγκατεστημένα πλεον, ότι αρχείο υπάρχει βρισκεται μόνο στον φακελο τους στον 2ο σου δισκο.
micos000 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Εκτός κι αν έτρεξες κάποιο από τα προγράμματα αυτά και δημιούργησε καταχωρίσεις στη registry και φάκελους στον appdata. Αν το έκανες θα πρέπει να τα σβήσεις εσύ. Δοκίμασε με το revo uninstaller αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αυτή η δυνατότητα είναι και στην δωρεάν έκδοση ή μόνο στην pro.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα