Προς το περιεχόμενο

Den mporw na kanw delete to $#@$@arxeio

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Katevasa ena avi apo Kazaa to opoio den trexei.Den einai thema codec i kati tetoio.Me to pou to trexw me bsplayer,wmp,winamp den exei simasia,kollaei to programma(den vgazei minima lathous,apla anoigei kai kollaei ekei) kai mazi tou erxetai ena wreotato 100% cpusage me 50% to programma kai 50% to explorer.exe(oxi to iexplorer).To dystyxima einai oti den ginetai delete!!!Mou leei oti to xrisimopoiei kapoio allo programma.To esvisa apo kathe player,etrexa kai tous player me alla avi alla synexizetai i poustia

Prosoxi,to arxeio mou itan avi,den itan exe opote den nomizw ios

Ti na kanw?

Δημοσ.

Dwkimase na to anoikseis me Virtual dub... An exei geinei Corrupted to header tou avi to Vdub tha prospathisei na toftiaksei. an den ginetai tipota kai thes na to petakseis Ftiakse ena arxeio (p.x. txt) kai dwse tou to idio onoma kai meta kane to copy ston fakelo me to avi sou. yparxei tragiki pithanotita na petixei... to exw pathei polles fores me avi kai mono

Δημοσ.

Prota apo ola koita an sta properties to arxeio einai read only.An nai

ksetsekare to kai ksanadokimase.An de piasei kai auto tote pigaine

ston windows explorer kai dimiourgise ena neo arxeio me to onoma

tou arxeiou pou de mporei na svistei.To arxeio auto tha exei midenika

bytes.Epeita kane copy to sigekrimeno arxeio sti thesi pou vrisketai to

arxeio pou de mporei na diagrafei.Otan sou pei gia overwrite pata yes.

Epeita pigaine sto fakelo pou antegrapses auto to arxeio kai svise to

mideniko se bytes arxeio.

Elpizo na imoun katanoitos. :)

Δημοσ.

1. mhpws pio apla na kaneis reboot, kai na to svhseis xwris na prospa8hseis na to anoikseis?

2. na anoikseis ena command prompt sto sygkekrimeno folder,

ALT+Ctrl+Delete / Task MAnager

END TASK explorer.exe,

sto prompt> del x.avi

Task manager/ File/new task/ run / explorer.exe

Δημοσ.
Loipon file mou dokimase na kaneis boot se safe mode (an kai oxi aparaitito) anoikse to nero kai kane delete apo kei!!!

Eggyimeno kolpaki...

Σωστοοοος! Δεν ξερω γιατι αλλα εχω τυχει και εγω αρκετες φορες τετοια περιεργα αρχεια... Και δεν ξερω αν και σε τι αποσκοπουν στο kazaa που τοοοοσα εχουμε ακουσει...

Δημοσ.

Δεν μπορείτε να διαγράψετε αρχεία AVI;

Συχνά θέλετε να διαγράψετε ένα αρχείο AVI ή να του αλλάξετε τοποθεσία, αλλά τη στιγμή που το επιλέγετε ο Windows Explorer παρουσιάζει αυτόματα ένα preview. Με μια διόρθωση στο System Registry μπορείτε να αποτρέψετε αυτή τη συμπεριφορά.

Από το Regedit εντοπίστε το HKEY_CLASSES_ROOT\System FileAssociations\.avi\shellex\PropertyHandler και απομακρύνετε το Default key που περιέχεται στο εν λόγω folder.

{87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E}

Δημοσ.

Πιθανότατα επειδή είναι avi μόλις πατάς πάνω του τα win προσπαθούν να κάνουν preview (έχει ξανασυζητηθεί αυτό το πρόβλημα στο forum ...).Οπότε μόλις κάνεις click πάνω του άστο 2-3 min και μετά πάτα delete...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...