technology_guy Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 και να μετρήσουμε πόσες εφαρμογές λείπουν απ το κ@λ@store της apple Σαν ποιες?
Μάριος3434 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 δεν καταλαβες, το πολλ πρεπει να γινει για ποσους θελουν να κανουν την μεταβαση απο ενα στο αλλο. Περισσοτεροι θα ειναι αυτοι που θελουν να μεταβουν απο αντροιντ σε ιος οπως εγω. Ενοειτε οι περισσοτεροι εχουμε αντροιντ. Λογικό είναι περισσότεροι android θα θέλουν να πάνε σε iOS μιας και ο αριθμός συσκευών android είναι τουλάχιστον 100πλασιος μεγαλύτερος. Και δεν είμαι android fan iPhone 7 plus έχω και εγώ αλλά το έχουν ξεφτιλίσει εντελώς 15 χρόνια πίσω ήμαστε δυστυχώς ...
fotislado Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Νταξ βεβαια για να λεμε και του στραβου το δικαιο οι χρηστες ios ειναι προνομιουχοι...τα iphone ανοιγουν τις εφαρμογες κατα 1 κλασμα του δευτερολεπτου γρηγοροτερα....δεν ειναι αυτος λογος για να εισαι ευτυχισμενος;
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 το s7 edge που είχα μου έβγαλε 3 φορές πρόβλημα με την οθόνη την οποία μου την άλλαξαν και τις 3 φορές δωρεάν και κάποιες φορές κολλούσε για τα καλά....το iPhone το έχω από τον Νοέμβριο και είμαι υπέρ ευχαριστημένος(τρόμαξα να το μάθω) και το σημαντικότερο είναι πως δεν έχει κολλήσει ποτέ....αλλά πάντα στο μυαλό μου έχω το Samsung αλλά φοβάμαι να ξαναγυρίσω Ειχες οπως λες πολυ κακη εμπειρια απο το προηγουμενο S7 edge 3 φορες κιολας στο ιδιο πραγμα,εκανες την μεταβαση σε Iphone 7 plus και εισαι απολυτα ικανοποιημενος οπως λες. Αρα (αν δεν μας τρολλαρεις)για ποιο λογο να πας στο S8? Δεν θεωρειται καν αναβαθμιση αυτο το πραγμα αλλα αλλαγη. Να μαζευτούμε μια μέρα να μετρήσουμε πόσοι είστε εσείς και πόσοι αυτοί που θέλουν από ios σε Android για να δούμε ποιος κερδίζει Στην Ελλαδα της κρισης περιμενεις να βγουν τα σωστα συμπερασματα για το παραπανω? Η μηπως ξαφνικα εχουμε στην Ελλαδα τους power users,tech geeks που τους λειπουν οι custom ιες του android(αφου δεν θελουν να ασχοληθουν με το jailbreak)και θελουν να κανουν μεταβαση απο Ios σε android. Γιατι ολως τυχαιως ξερεις ποιος ειναι ο πραγματικος λογος που οντως στην Ελλαδα οι περισσοτεροι θα ηθελαν να κανουν αυτη την μεταβαση?Ο οικονομικος και μονο αυτος. Εγω προσωπικα σαν πρωην χρηστης S7 ξερω οτι πλεον αλλη φορα σε συσκευη χωρις stock android(δηλαδη motorola,google,oneplus ή και htc οποτε εχει κεφια)δεν ξαναπαω. τι απαιτήσεις έχει ο καθένας Οτι απαιτησεις και να εχει καποιος(στην Ελλαδα της κρισης και της ανεργιας ειδικα ο μεσος Ελληνας μονο heavy user δεν ειναι αλλα τεσπα)με τα περισσοτερα κινητα πλεον τις καλυπτει ακομα και κατα πολυ φθηνοτερα απο αυτα που αναφερθηκαν. και να μετρήσουμε πόσες εφαρμογές λείπουν απ το κ@λ@store της apple Περιμενω να ακουσω τις σοβαρες εφαρμογες που λειπουν απο το app store.
AggelosTz Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Κρατά το iphone 7 να πουλάς μούρη και να χαζεύουν οι γκόμενες και άσε το Samsung. Λες και θα καταλάβει ο άλλος αν έχεις το 6,7 ή 8. Γιατί πέρα από το να πουλάς μούρη... με αυτά τα κινητά οι διαφορες τους σε καθημερινή βάση για social media και φωτογραφίες είναι 0. Άσε τα σπεκ για αυτούς που παίζουν όλη μέρα με τα benchmark. Τώρα αν δεν τρέχουν οι εφαρμογές σου στο iphone ή δεν βρίσκεις εφαρμογές που θες...κοροϊδευόμαστε οκ
mahone1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Εφόσον δεν ήσουν ικανοποιημένος με το s7 edge ποιος ο λόγος να πας ξανά σε samsung? Εγω προσωπικα σαν πρωην χρηστης S7 ξερω οτι πλεον αλλη φορα σε συσκευη χωρις stock android(δηλαδη motorola,google,oneplus ή και htc οποτε εχει κεφια)δεν ξαναπαω. Eχω μεγάλη απορία ποια ήταν η μετάβαση σου και γιατί πραγματικά
Fulgore Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Εφόσον δεν ήσουν ικανοποιημένος με το s7 edge ποιος ο λόγος να πας ξανά σε samsung? Eχω μεγάλη απορία ποια ήταν η μετάβαση σου και γιατί πραγματικά Δεν εχει νοημα να κατσω να το αναλυσω γιατι οπως βλεπεις και εσυ απο παραπανω σχολια,τα iphone ειναι μονο για μουρη(ενω αν σκασεις 840ευρω day one για το S8 ή και τα s7/s7 edge,pixel κλπ δεν ειναι....)και γενικα οι παλιες νοοτροπιες εξακολουθουν να ισχυουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα