Προς το περιεχόμενο

iPhone 7 plus σε Samsung s8 η το s8+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω λεμε πως να φυγουμε απο αντροιντ να παμε ιος και εσυ θες αντροιντ?

το android πλέον είναι ανώτερο

Δημοσ.

εδω λεμε πως να φυγουμε απο αντροιντ να παμε ιος και εσυ θες αντροιντ?

Να μαζευτούμε μια μέρα να μετρήσουμε πόσοι είστε εσείς και πόσοι αυτοί που θέλουν από ios σε Android για να δούμε ποιος κερδίζει
  • Like 1
Δημοσ.

Να μαζευτούμε μια μέρα να μετρήσουμε πόσοι είστε εσείς και πόσοι αυτοί που θέλουν από ios σε Android για να δούμε ποιος κερδίζει

και να μετρήσουμε πόσες εφαρμογές λείπουν απ το κ@λ@store της apple

• Like 1
Δημοσ.

@ts

Αν ήσουν power user και ήξερες/μπορούσες να εκμεταλευτείς τις δυνατότητες του κινητου σου, θα ήξερες μονος σου αν θες να πας σε android/windowsphone και ποιο κινητό θα ήθελες.

Αντίθετα απο τις επιλογές που βλέπω, νομίζω οτι το πραγματικό ερώτημα ειναι "Ποιο απο αυτα τα κινητά ειναι πιο μουράτο; ". Εγω σου προτείνω να πάρεις το s8 που είναι καινουργιο και θα κανει παταγο και μολις βγει το iphone 8 πάρε το.

• Like 2
Δημοσ.

ωραια ας ανοιξει ενα poll να το δουμε το θεμα

Ειρωνικά το ειπα. Είναι πολύ παιδικό αυτό που λες. Γούστα είναι αυτά σχετικά με τα λειτουργικά και τι απαιτήσεις έχει ο καθένας. Πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι δεδομένο οι του Android να θέλουν να πάνε στο ios, πραγματικά απορώ
Δημοσ.

Μια ζωή είχα Samsung από το s1 μέχρι και το s7 και όλη την σειρά note....το s7 edge που είχα μου έβγαλε 3 φορές πρόβλημα με την οθόνη την οποία μου την άλλαξαν και τις 3 φορές δωρεάν.αλλα το θέμα ήταν πως έμενα χώρις κινητό για μια εβδομάδα.και κάποιες φορές κολλούσε για τα καλά....το iPhone το έχω από τον Νοέμβριο και είμαι υπέρ ευχαριστημένος(τρόμαξα να το μάθω) και το σημαντικότερο είναι πως δεν έχει κολλήσει ποτέ....αλλά πάντα στο μυαλό μου έχω το Samsung αλλά φοβάμαι να ξαναγυρίσω

Δημοσ.

Μια ζωή είχα Samsung από το s1 μέχρι και το s7 και όλη την σειρά note....το s7 edge που είχα μου έβγαλε 3 φορές πρόβλημα με την οθόνη την οποία μου την άλλαξαν και τις 3 φορές δωρεάν.αλλα το θέμα ήταν πως έμενα χώρις κινητό για μια εβδομάδα.και κάποιες φορές κολλούσε για τα καλά....το iPhone το έχω από τον Νοέμβριο και είμαι υπέρ ευχαριστημένος(τρόμαξα να το μάθω) και το σημαντικότερο είναι πως δεν έχει κολλήσει ποτέ....αλλά πάντα στο μυαλό μου έχω το Samsung αλλά φοβάμαι να ξαναγυρίσω

Χωρίς να είμαι ειδικός και να θέλω να στο παίξω έξυπνος, νομίζω ότι βάση πιθανοτήτων θα μπορούσε και στο iPhone να σου τύχει κάποια στραβή με τη συσκευή και να είναι ελαττωματική. Φίλος μου που του πούλησα 6 plus, του έβγαλε πρόβλημα στη μητρική τώρα που είναι εκτός εγγύησης...
Δημοσ.

@ts

Αν ήσουν power user και ήξερες/μπορούσες να εκμεταλευτείς τις δυνατότητες του κινητου σου, θα ήξερες μονος σου αν θες να πας σε android/windowsphone και ποιο κινητό θα ήθελες.

Αντίθετα απο τις επιλογές που βλέπω, νομίζω οτι το πραγματικό ερώτημα ειναι "Ποιο απο αυτα τα κινητά ειναι πιο μουράτο; ". Εγω σου προτείνω να πάρεις το s8 που είναι καινουργιο και θα κανει παταγο και μολις βγει το iphone 8 πάρε το.

Μεγάλε, έπιασες το νόημα του νήματος αμέσως. 

Δημοσ.

Μην την ψάχνεις

Μακράν περισσότερα άτομα έχουμε android.

δεν καταλαβες, το πολλ πρεπει να γινει για ποσους θελουν να κανουν την μεταβαση απο ενα στο αλλο. Περισσοτεροι θα ειναι αυτοι που θελουν να μεταβουν απο αντροιντ σε ιος οπως εγω.

Ενοειτε οι περισσοτεροι εχουμε αντροιντ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...