Elena_g Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 48 λεπτά πριν, radiohead είπε Άν έχεις λεφτά για inglesina πάρ'το. Άν όχι το bali μια χαρά είναι. Για τον ήλιο ούτως ή αλλως θα πάρεις έξτρα ομπρελίτσα. μήπως εισαι Θεσσαλονίκη; Όχι δυστυχώς.. Είμαι Πάτρα και δεν τα βρίσκω αυτά τα μοντέλα εδώ να τα δω από κοντά γι αυτό ρωτάω εδώ! 49 λεπτά πριν, radiohead είπε Άν έχεις λεφτά για inglesina πάρ'το. Άν όχι το bali μια χαρά είναι. Για τον ήλιο ούτως ή αλλως θα πάρεις έξτρα ομπρελίτσα. μήπως εισαι Θεσσαλονίκη; Όχι δυστυχώς.. Είμαι Πάτρα και δεν τα βρίσκω αυτά τα μοντέλα εδώ να τα δω από κοντά γι αυτό ρωτάω εδώ!
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Elena_g είπε Όχι δυστυχώς.. Είμαι Πάτρα και δεν τα βρίσκω αυτά τα μοντέλα εδώ να τα δω από κοντά γι αυτό ρωτάω εδώ! Όχι δυστυχώς.. Είμαι Πάτρα και δεν τα βρίσκω αυτά τα μοντέλα εδώ να τα δω από κοντά γι αυτό ρωτάω εδώ! Η γνώμη μου είναι πάρε ένα απο αυτά https://www.skroutz.gr/comparelists/788?compare=8548492%2C11938483%2C13016078 και δώσε λεφτά για καθισματάκι αυτοκινήτου ξεχωριστά πχ cybex που τα βγάζει συχνά το amazon προσφορά. Στο λέω γιατί μετά πάλι θα δώσεις για καρότσι μπαστούνι που εκείνο θα το λιώσεις. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από Επισκέπτης
Curtis76 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μπαγασιδες συγκινηθηκα τωρα. Πριν κατι μηνες τα διαβαζα και εδω και 2 μηνες ειμαι με το μπεμπη. Λοιπον θα σας πω το πιο σημαντικο επειδη το επαθα εγω οποτε θα το πω... Οτι ειναι να αγορασετε να μη περιμενετε τελευταια στιγμη γιατι σε εμας αλλαξαν τα πλανα πολυ νωριτερα και οτι ηταν να αγοραστει (καροτσι, στρωμα κουνια ρουχα πετσετες τσαντα, αλλαξιερα, μπανιερα και και και) τα αγορασα μονος μου χωρις ερευνα και χωρις χρονο να χαρω τη διαδικασια. Στην αρχη κοιταζα το joie litetrax 3 ή 4(air) αλλα τελικά πηρα το iglesina που γυριζει και αναποδα (μου ηταν απαραιτητο). Για αυτοκινητο πηρα της britax ενα που γυριζει 360 μοιρες γιατι εχω 3θυρο τουτου. Το καλο του iglesina ειναι οτι ολο και καποιος φιλος το εχει οποτε το πηρα απλο και βρηκα καλαθουνα (να δανιζετε τα πραγματά σας ειναι ομορφο) Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από Curtis76 1
mary Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Αρχισα προσφατα να δουλευω σε μαγαζι που εχει και eshop που εμπορευεται καροτσακια και βρεφικα ειδη. Θα πω επιγραμματικα μερικα πραγματα. Για νεογεννητο ΠΡΕΠΕΙ το καθισματακι να ειναι τελείως φλατ. Αυτο θα κρατησει 6 μηνες. Μετά ακομα και 2-3χρονων να ναι παλι θελει καροτσακι. Εδω κανουν το εξης: αγοραζουν συνηθως travel systems 3 σε 1 ή 2 σε 1(συνηθως ακριβα κοστιζουν), δλδ πακετο που εχει τα παντα μεσα, φλατ καλαθουνα, καθισματακι, καθισμα αυτοκινητου κλπ παρελκομενα και μετα απο 1 χρονο το πολυ παιρνουν το κλασικο καροτσακι που διπλωνει σαν ομπρελα, που ειναι πιο ελαφρυ και φθηνό, το πολυ 100 λιρες. Επισης, για καθισμα αυτοκινητου μην κολλατε πολυ σε μαρκες (αν και απο το λιγο που ειμαι στη δουλεια θεωρω πως η Joie βγαζει πολυ ποιοτικα) μιας και ολες πρεπει να περασουν τα ιδια στανταρτς. Μετα υπαρχουν οι λεγομενες ISOFIX βασεις, που ουσιαστικά πανω σε αυτην κουμπωνεις το καθισμα αυτοκινητου. Σε γλυτωνει απο τη φασαρια να σηκωσεις το παιδι απο το καθισμα ενω το εχει παρει ο υπνος πχ στο αυτοκινητο. Ξεκουμπωνεις το καθισματακι απο τη βαση και -αν ειναι συμβατο- το κουμπωνεις πανω στο σκελετο. Τα καθισματακια της joie πχ κουμπωνουν στο 90% των σκελετων. Η ξαδερφη μου ειναι εγκυος και μου ειπε οτι πηρε stokke, αλλά οταν ειδα την τιμη για 1 ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ, ουτε καν για travel system, μου φανηκε πολυ μουρη για το τιποτα. Γενικα, τι παιζει στην Ελλαδα με τα καροτσακια; Ποιες μαρκες ειναι πιο γνωστές; Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από mary
romel85 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους. Ήρθε η ώρα που ψάχνω κι εγώ καρότσι. Έπεσα τυχαία πάνω στο quax avenue το οποίο γενικά μου άρεσε πολύ. Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν βρίσκω πουθενά κριτικές - ούτε καν στα αγγλικά. Ούτε video στο Youtube δεν έχει. Ήθελα να ρωτήσω λοιπόν αν τυχόν το είχε κανείς και αν έχει άποψη να μου μεταφέρει. Με προβληματίζει δε πολύ και το καθισματάκι του αυτοκινήτου που δίνει μαζί γιατί μοιάζει να μην έχει κάποια πιστοποίηση ή τουλάχιστον δεν μπορώ να τη βρώ.
sargus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, romel85 είπε Με προβληματίζει δε πολύ και το καθισματάκι του αυτοκινήτου που δίνει μαζί γιατί μοιάζει να μην έχει κάποια πιστοποίηση ή τουλάχιστον δεν μπορώ να τη βρώ. Για αυτόν το λόγο, θα έμενα μακριά.
phanispal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ πήρα αυτό σε προσφορά πριν ~2 μήνες: https://prenatal.gr/product/μετατρεψιμο-συστημα-metropolitan-grey/ Τώρα καλό, κακό, μέτριο, δεν ξέρω. Πάντως σε σχέση με άλλα που έχει τύχει να χειριστώ για λίγο, αυτό φαίνεται ελαφρύ και εύκολο.
dalain Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα "συναδελφοι" γονεις....Εφτασε η ωρα να κοιταξω και εγω για καροτσι για τον δυο μηνων παλικαρα μου...Ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις εμπειρια απο καροτσια της Lorelli Bertoni μιας και εχω δει το monza 3 και μπορω να πω μου αρεσει αρκετα....Δυστυχως εχω ενα μικρο αυτοκινητο ,toyota aygo,και εχω δεχθει οτι δεν θα βρω κατι να χωραει στο μικροσκοπικο πορτ μπαγκαζ του,οποτε θα μπαινει διπλωμενο στο καθισμα του συνοδηγου και η γυναικα μου μαζι με τον μπομπιρα στο πισω καθισμα.Με ενδιαφερει κατι που θα εχει μεγαλες ροδες μιας και τα μερη που κινουμαστε δεν ειναι και τοσο ομαλα.Αν εχετε κατι να μου προτεινετε διαφορετικο μεχρι τα 350 αντε βαρια 400 ευρω θα το εκτιμουσα!
sargus Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 https://www.skroutz.gr/s/16509270/Peg-Perego-Book-51-Titania-Pop-Up-Ergonomic-Handle-Sportivo-Class-Grey.html Σούπερ καρότσια τα peg perego! Απλά είναι ακριβά. Εγώ έχω το λίγο μικρότερο μοντέλο από αυτό που σου προτείνω και είναι πραγματικό "σκυλί"! Δε μπορείς να φανταστείς τι κακομεταχείριση έχει φάει εδώ και 3 χρόνια και είναι ακόμη σαν την πρώτη μέρα!
andrapos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Εμένα η μικρή πάντως μέχρι 6-7 μηνών καθόταν στο καρότσι.Μετα άρχισε να θέλει αγκαλιά στο 10λεπτο και να γκρινιάζει.Θελαμε να πάμε μια βολτιτσα και καθόμουν να κουβαλάω καρότσι,να προσπαθώ να το κλεισω-χωρέσω στο αμάξι,να το βγαζω-ξανασυναρμολογώ και μετά από 10 λεπτά πάλι αγκαλιά την είχα.Και μετά τη βόλτα άντε πάλι η ίδια διαδικασία για να ξαναπαμε σπίτι.Τελικά της πήρα ένα τρίκυκλο ποδήλατάκι λίγο πριν χρονίσει και σώθηκα.Το καρότσι έχει μπει ήδη στο πατάρι.
sargus Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Καλά προφανώς! Το καρότσι βαριά να το χρησιμοποιήσεις μέχρι το 1,5 έτος περίπου (μέχρι δηλαδή να αρχίσουν να περπατάνε άνετα). Μετά είναι άχρηστο και κακομαθαίνει και το παιδί. Εμένα το καρότσι εδώ και 3 χρόνια έχει εξυπηρετήσει και τα 2 μου παιδιά όχι μόνο ένα!
andrapos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ βλέπω άλλους γονείς που πάνε βόλτα και τα μωρά κάθονται ήσυχα στο καροτσάκι και απογοητεύομαι.Εμενα καθόταν έτσι μόνο όσο ήταν ξάπλα στο καρότσι που την έπαιρνε ο ύπνος.
dalain Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι τελικα κατι που βολευει τον εναν ισως ειναι αχρηστο για τον αλλο.... ευχαριστω για τις απαντησεις σας 1
andrapos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, dalain είπε εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι τελικα κατι που βολευει τον εναν ισως ειναι αχρηστο για τον αλλο.... ευχαριστω για τις απαντησεις σας Ναι αυτό ισχύει με τα βρεφικά.Μπορει πχ να επενδύσεις σε ακριβό καρότσι και να το χρησιμοποιήσετε ελάχιστα.Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα,relax,πάρκο κλπ.Ολα τα μωρά δεν είναι ίδια και επίσης όλοι οι γονείς δεν έχουν τις ίδιες συνήθειες και απαιτήσεις..
BTL Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Στις 17/2/2019 στις 5:40 ΜΜ, dalain είπε Καλησπερα "συναδελφοι" γονεις....Εφτασε η ωρα να κοιταξω και εγω για καροτσι για τον δυο μηνων παλικαρα μου...Ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις εμπειρια απο καροτσια της Lorelli Bertoni μιας και εχω δει το monza 3 και μπορω να πω μου αρεσει αρκετα....Δυστυχως εχω ενα μικρο αυτοκινητο ,toyota aygo,και εχω δεχθει οτι δεν θα βρω κατι να χωραει στο μικροσκοπικο πορτ μπαγκαζ του,οποτε θα μπαινει διπλωμενο στο καθισμα του συνοδηγου και η γυναικα μου μαζι με τον μπομπιρα στο πισω καθισμα.Με ενδιαφερει κατι που θα εχει μεγαλες ροδες μιας και τα μερη που κινουμαστε δεν ειναι και τοσο ομαλα.Αν εχετε κατι να μου προτεινετε διαφορετικο μεχρι τα 350 αντε βαρια 400 ευρω θα το εκτιμουσα! Σε καρότσια μην ξοδεύεις και πολλά. Εγώ ειχα πάρει πριν απο 1 χρόνο peg perego 3-1. Ομολογουμένως κορυφαίο σε αντοχή και ποιότητα κατασκευής. Αν αγόραζα ξανά θα πήγαινα σε ένα οικονομικό (πχ Monza 2-1) και θα επένδυα μόνο σε κάθισμα αυτοκινήτου για ασφάλεια (OXI Βertoli αλλά γνωστή μάρκα, recaro, peg perego, britax, inglesina κτλ) Απο Bertolli έχω αγοράσει παρκοκρέβατo, relax, καθισματάκι φαγητού. Απίστευτο VFM!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα