zio10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Σκέψου το όπως τα αυτοκίνητα. Το ακριβό μεταχειρισμένο χάνει λιγότερη αξία από το φτηνό. Τη μεταχειρισμένη Mercedes που θα πάρεις τώρα την πουλάς εύκολα στα ίδια λεφτά σε 2-3 χρόνια. Το μεταχειρισμένο Suzuki όχι τόσο εύκολα. Σκεπτόμενος και ότι αλλιώς προσέχει το όχημα το κοινό στο οποίο απευθύνεται το κάθε αυτοκίνητο, το status του καθενός αλλά και την ποιότητα κατασκευής, είναι αναμενόμενο. Χωρίς να παρακολουθώ και σχολαστικά την αγορά των μεταχειρισμένων δε νομίζω ότι είναι ακριβώς έτσι. Ίσως αν μιλάμε για πολύ ειδικές κατηγορίες να συμβαίνει. Αλλά αυτά τα καρότσια θεωρούνται ferrari ας πούμε; Τέλος πάντων, ειδικά με τα καροτσάκια εσύ το έχεις διαπιστώσει στην πράξη ότι ισχύει, εγώ απλά μια απορία θεωρητική είχα
idomeneas7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Και σε άλλους τομείς γενικά έτσι είναι, πχ έπιπλα, μουσικά όργανα, ρούχα κλπ. Στο ακριβό μπορείς να πιάσεις την τιμή μεταχειρισμένου από 1ο χέρι και με 2ο χέρι αν προσέξεις έστω και λίγο, στο φτηνό δεν ειναι εύκολο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Με εντυπωσίασε,το περιμένω σε καμμια εβδομάδα και θα κάνω ένα mini review. https://www.skroutz.gr/s/13016141/Kikka-Boo-Bali-Zen-Transformable-Seat.html
Vigilantegr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπερα κυριες και κυριοι.Ειμαι στην αναζητηση για καροτσι και μετα απο ερευνα και δοκιμη κατεληξα στο Κιντο τζαζ.Ελα ομως που δεν εχει αποσπομενα καλυμματα και ειμαι λιγο τιτιζης με το θεμα καθαρου καροτσιου.Εχετε υποψιν κατι αλλο στα ιδια χρηματα αλλα με το χαρακτηριστικο αυτο????Ευχαριστω Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από Vigilantegr
dpolal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Vigilantegr είπε καλησπερα κυριες και κυριοι.Ειμαι στην αναζητηση για καροτσι και μετα απο ερευνα και δοκιμη κατεληξα στο Κιντο τζαζ.Ελα ομως που δεν εχει αποσπομενα καλυμματα και ειμαι λιγο τιτιζης με το θεμα καθαρου καροτσιου.Εχετε υποψιν κατι αλλο στα ιδια χρηματα αλλα με το χαρακτηριστικο αυτο????Ευχαριστω Αν είσαι νέος γονιός μερικές σκόρπιες οδηγίες: 1- ΟΧΙ υπερβολικά ακριβό γιατί σε 1 χρόνο το πολύ θα χρειαστείς μεγαλύτερο. (εκτός και αν στα στάξουν τίποτα γιαγιάδες/παππούδες/νονοί κλπ οπότε δεν σε νοιάζει ιδιαίτερα) 2- Ότι και να πάρεις να έχει ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ. Για την άνεση του παιδιού αλλά κυρίως για να ΜΗΝ κολλάει στα πεζοδρόμια και στις τρύπες, το τρίκυκλα είναι και ποιό μανιτζέβελλα στις μανούβρες. 3- Όχι ανοικτόχρωμο ύφασμα γιατί έναν εμετούλι (και δύο και τρείς και τέσσερις μή σου πώ) θα τους φάει το καρότσι. Καλό είναι να μην λεκιάσει γρήγορα. 4- Δεν χρειάζονται όλα τα καλύματα πλύσιμο, κυρίως αυτό που κάθεται το παιδί και αυτό που θα ακουμπάει αργότερα τα χέρια του μπροστά. (όταν θα βγάζει δόντια θα πέσει τρελό δάγκωμα εκεί) 5- Καλή ομπρέλλα για τον ήλιο, το καλοκαίρι τα μωρά ταλαιπωρούνται συνήθως όταν τα κτυπάει ο ήλιος και είναι κάτι που δεν το καταλαβαίνει ο γονιός. 6- Να έχει οπωσδήποτε αποθηκευτικούς χώρους για μικροπράγματα. Τόσο του μωρού όσο και των γονιών. 7- ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να το δοκιμάσετε αν χωράει διπλωμένο στο αμάξι πριν το πάρετε. Είναι θέμα καθώς πολλά καρότσια απαιτούν τεράστιο χώρο ακόμα και διπλωμένα. 8- Να πέφτει αρκετά η πλάτη του έτσι ώστε να ξαπλώνει άνετα για ύπνο το παιδί. Ούτως ή άλλως θα κοιμάται σχεδόν συνέχεια στην αρχή αλλά είναι απαραίτητο και για ποιό μετά. Αυτά και να σας ζήσει. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από dpolal 7
Vigilantegr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μαλιστα κατατοπιστικοτατη/τος.Καποια απο αυτα δεν τα ειχα βαλει καν στο νου μου.Ευχαριστω
dpolal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, Vigilantegr είπε Μαλιστα κατατοπιστικοτατη/τος.Καποια απο αυτα δεν τα ειχα βαλει καν στο νου μου.Ευχαριστω Ναί. Πέρασα από αυτό το στάδιο, δίς.
klainmein Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε ένα χρόνο τι εννοείτε ότι θα χρειαστεί μεγαλύτερο καροτσι; Αυτά που είναι σετ πανε μεχρι 3-4, ασε που μετά τα 2 θα περπατάει κιόλας. Διαφωνώ λοιπόν. Όπως και για τις μεγάλες ρόδες, δίνουν βάρος κ είναι αβολες στην αποθήκευση στο αυτοκίνητο. Επίσης, μην πάρεις με αερα, άμα πατήσεις τπτ περίεργο μπορεί να θέλεις αλλαγή, τρυπανε/σκάνε σαν του ποδηλάτου! Εμείς έχουμε το graco evo Trio. Υπάρχει στα kiddo (επίσημος εισαγωγέας) σε χρωμα άμμου, κόκκινο κ ένα τέλειο γκρι που βγήκε τώρα. Είναι ΕΛΑΦΡΥ (2-3 κιλά πιο ελαφρύ από τα περισσότερα), έχει αντέξει τρελό βάρος από κάτω στη θηκη 3 χρόνια τώρα και δεν έχει κάνει ούτε τσικ. Κλείνει πανεύκολα και αλλάζουν επίσης πανεύκολα το καθισματακι αυτοκινήτου με πορτ μπεμπε κλπ. Ξαπλώνει κιόλας στο καρότσι γιατί οριζοντιώνεται! Γύρω στα 500κατι βγαίνει ΟΛΟ το πακέτο. Από το iglesina της κουμπάρας μου με βόλεψε απίστευτα πιο πολύ. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2018 από klainmein
dpolal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, klainmein είπε Σε ένα χρόνο τι εννοείτε ότι θα χρειαστεί μεγαλύτερο καροτσι; Αυτά που είναι σετ πανε μεχρι 3-4, ασε που μετά τα 2 θα περπατάει κιόλας. Διαφωνώ λοιπόν. Όπως και για τις μεγάλες ρόδες, δίνουν βάρος κ είναι αβολες στην αποθήκευση στο αυτοκίνητο. Επίσης, μην πάρεις με αερα, άμα πατήσεις τπτ περίεργο μπορεί να θέλεις αλλαγή, τρυπανε/σκάνε σαν του ποδηλάτου! Εμείς έχουμε το graco evo Trio. Υπάρχει στα kiddo (επίσημος εισαγωγέας) σε χρωμα άμμου, κόκκινο κ ένα τέλειο γκρι που βγήκε τώρα. Είναι ΕΛΑΦΡΥ (2-3 κιλά πιο ελαφρύ από τα περισσότερα), έχει αντέξει τρελό βάρος από κάτω στη θηκη 3 χρόνια τώρα και δεν έχει κάνει ούτε τσικ. Κλείνει πανεύκολα και αλλάζουν επίσης πανεύκολα το καθισματακι αυτοκινήτου με πορτ μπεμπε κλπ. Ξαπλώνει κιόλας στο καρότσι γιατί οριζοντιώνεται! Γύρω στα 500κατι βγαίνει ΟΛΟ το πακέτο. Από το iglesina της κουμπάρας μου με βόλεψε απίστευτα πιο πολύ. Αυτά που πάνε σετ και αλλάζεις το πάνω κομμάτι είναι συνήθως από τα ακριβά, ωραίο μεν αλλά 500 ευρώ είναι σεβαστό ποσό, ιδίως αν υπολογίσεις και όλα τα υπόλοιπα που πρέπει να αγοραστούν στην αρχή. (κούνιες, κλπ κλπ ) Το ότι θα περπατάει μετά τα 2 και θα σας ακολουθεί με τα πόδια απλά ξεχάστε το, στο μισάωρο το πολύ θα έχει κουραστεί και θα ζητάει να το πάρετε αγκαλιά ή θα θέλει να κοιμηθεί. Παθών , το καρότσι θα είναι απαραίτητο συνοδευτικό για κάμποσσα χρόνια. Οι μεγάλες ρόδες κυλάνε ποιό εύκολα και καβαλάνε τις ανωμαλίες στα πεζοδρόμια με λιγότερο κόπο. Οι πολύ μικρές αντίθετα έχουν την τάση να «σκαλώνουν» και να στρίβουν 90 μοίρες σε κάθε μικρό εξόγκωμα που θα συναντήσεις στην πορεία με αποτέλεσμα να φρενάρει απότομα το καρότσι και να πρέπει να το ανασηκώσεις για να περάσει από πάνω. Σαφώς και πιάνουν λιγότερο χώρο όταν αποθηκεύονται αλλά δυστυχώς δεν έχουμε τα πεζοδρόμια ή τους λείους πεζόδρομους της Γερμανίας εδώ. To καρότσι που έχετε διαθέτει αρκετά μεγάλες ρόδες πα΄ντως, εγώ αναφερόμουν στις πολύ μικρές, διπλές που έχουν συνήθως τα φθηνότερα. 2
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Εγώ έχω με λάστιχα φουσκωτά και μου φαίνεται πολύ βολικό όσο το δοκίμασα!
Alejandro Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Όχι Stokke γιατί εκτός από πανάκριβο είναι πολύ δύσχρηστο ειδικά στο να το βάλεις/βγάλεις στο αυτοκίνητο. Από προσωπική εμπειρία είναι πολύ σημαντικό να διπλώνει/ξεδιπλώνει εύκολα, να χωράει στο αυτοκίνητο και το ασανσέρ και να χωράει πράγματα επάνω. Πολύ σημαντικό και οι μεγάλες αλλά όχι τεράστιες ρόδες για να κινείται άνετα αλλά να μην είναι και σαν ποδηλάτου. Καλύτερη επιλογή αυτά που διπλώνουν σαν βιβλίο λόγω πιο άνετης πλάτης για το παιδί. Επίσης πολύ πιθανό να χρειαστείς και ένα 2ο καρότσι για καλοκαιρινό ή αλλιώς "περιπάτου" όπως το χαρακτηρίζουν. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2018 από Alejandro
Elena_g Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Στις 29/10/2017 στις 6:00 ΜΜ, radiohead είπε Με εντυπωσίασε,το περιμένω σε καμμια εβδομάδα και θα κάνω ένα mini review. https://www.skroutz.gr/s/13016141/Kikka-Boo-Bali-Zen-Transformable-Seat.html Καλησπέρα! Τελικά αγοράσατε αυτό το καροτσι; Με ενδιαφέρει κ δεν μπορώ να βρω κριτικές από άλλους..
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, Elena_g είπε Καλησπέρα! Τελικά αγοράσατε αυτό το καροτσι; Με ενδιαφέρει κ δεν μπορώ να βρω κριτικές από άλλους.. Είναι πιστή αντιγραφή αυτού https://www.skroutz.gr/s/7424121/Kiddo-Jazz-3-in-1.html
Elena_g Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, radiohead είπε Είναι πιστή αντιγραφή αυτού https://www.skroutz.gr/s/7424121/Kiddo-Jazz-3-in-1.html Ποιο έχετε εσείς τελικα; είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο η αλήθεια είναι και σε λιγο πιο ακριβή επιλογή το inglesina trilogy μόνο το καροτσι. Το kiddo jazz είδα ότι έχει πολύ μικρή κουκούλα για τον ηλιο
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Elena_g είπε Ποιο έχετε εσείς τελικα; είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο η αλήθεια είναι και σε λιγο πιο ακριβή επιλογή το inglesina trilogy μόνο το καροτσι. Το kiddo jazz είδα ότι έχει πολύ μικρή κουκούλα για τον ηλιο Άν έχεις λεφτά για inglesina πάρ'το. Άν όχι το bali μια χαρά είναι. Για τον ήλιο ούτως ή αλλως θα πάρεις έξτρα ομπρελίτσα. 32 λεπτά πριν, Elena_g είπε Ποιο έχετε εσείς τελικα; είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο η αλήθεια είναι και σε λιγο πιο ακριβή επιλογή το inglesina trilogy μόνο το καροτσι. Το kiddo jazz είδα ότι έχει πολύ μικρή κουκούλα για τον ηλιο μήπως εισαι Θεσσαλονίκη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα