Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

......

Ευχαριστω!

Μολις ειδα τιμη για το mima.. Εξωφρενικη τιμη, ουτε μεταχειρισμενο δεν πιανεται και νομιζω οτι το lorelli που ειχα ξεχωρισει και προτεινεις κι εσυ ειναι στα κυβικα μου.

Εμένα το Maclaren Techno XLR με βόλεψε πολύ, χρησιμοποιήθηκε σε 2 παιδιά και παρόλα αυτά παρέμεινε σαν καινούριο.

Καλο φαινεται αλλα δεν ειναι ρυθμιζομενο. Καλυτερα νομιζω να εχεις επιλογη.

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστω!

Μολις ειδα τιμη για το mima.. Εξωφρενικη τιμη, ουτε μεταχειρισμενο δεν πιανεται και νομιζω οτι το lorelli που ειχα ξεχωρισει και προτεινεις κι εσυ ειναι στα κυβικα μου.

Θα σου πω πως έκατσε κ το πήρα εγώ...είχε δυο τελευταια κομμάτια το λητώ της πόλης μου..δεν θα το ξανάφερνε γτ τότε δεν είχε γίνει ακόμη μόδα κ δεν είχε ζήτηση...το πήρα με τσάντα αλλαγής,ασπρόμαυρο,με κουνουπιέρα κ όλα τα υπόλοιπα με έκπτωση 200ευρώ..μου βγήκε καινούριο δλδ γύρω στα 700..κ είχα αγοράζοντάς το δωροεπιταγή για την επόμενη μου αγορά απο το κατάστημα 350 ευρω...στην ουσία μου βγήκε τζάμπα σχεδόν το καλύτερο κάθισμα της be safe..είχα πετύχει καλό deal...αλλιώς 1000 ευρώ για καρότσι ούτε με σφαίρες..
Δημοσ.

Αν πάρεις ακριβό μεταχειρισμένο, το ξαναπουλάς και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω.
Αν πάρεις φτηνό, απλά χάνεις τα λεφτά σου.

Δημοσ.

Θελετε να μου πειτε οτι το καροτσι των 200-350 ειναι φτηνο; Μην τρελαθουμε μισος μισθος.

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/5408730/Joie-Litetrax-3.html#reviews

Αν δεν σε πειράζει να βλέπει το μωρό μπροστά τους πρώτους μήνες (μετά θέλει να βλέπει μπροστά) , το καρότσι αυτό είναι super vfm. Ελαφρύ, ευκολοοδήγητο, με τεράστιους χώρους αποθήκευσης (αν και δύσκολη πρόσβαση , πρέπει να σκύψεις) και πάει παντού. Το έχω δουλέψει αυτό και ένα Stokke. Ε το Stokke είναι πολυτελές αλλά ένα βάσανο. Το joie είναι εργαλείο. 

Δημοσ.

Θελετε να μου πειτε οτι το καροτσι των 200-350 ειναι φτηνο; Μην τρελαθουμε μισος μισθος.

Δίνεις 350 για νέο, το χρησιμοποιείς, δεν πουλιέται ούτε 50. Χάνεις τα λεφτά σου.

Δίνεις 800 για μεταχειρισμένο, το χρησιμοποιείς, το πουλάς 700-750, δεν χάνεις τόσο.

Διαλέγεις και παίρνεις.

Δημοσ.

Βασικα δεν ειχα σκοπο να το πουλησω, πρωτον δεν ειναι βασικο ειδος για να φυγει γρηγορα δευτερον μπορει να ερθει δευτερο παιδι. Επισης πιστευω οτι δεν προκειται να δωσει κανεις 700 ευρω για μεταχειρισμενο ενω θεωρω αστειο το 750 οταν 8 κατοσταρικα κανει καινουργιο. Παζαρια στα 500 θα κανει οποτε μια η αλλη και τυχερος θα εισαι να το δωσεις. Παρολαυτα σεβαστη η γνωμη σου. Σας ευχαριστω ολους

Δημοσ.

Δίνεις 350 για νέο, το χρησιμοποιείς, δεν πουλιέται ούτε 50. Χάνεις τα λεφτά σου.

Δίνεις 800 για μεταχειρισμένο, το χρησιμοποιείς, το πουλάς 700-750, δεν χάνεις τόσο.

Διαλέγεις και παίρνεις.

αυτο πως βγαινει?Το μεταχειρισμενο ειναι μεταχειρισμενο..

γιατι αν κανει 800 κοβεις 50-100 κ αν κανει 350 κοβεις 300?

Δημοσ.

Γιατί το μεταχειρισμένο των 350 δεν έχει ζήτηση και δεν το θέλει κανείς. Το μεταχειρισμένο των 1000+ το θέλει πολύς κόσμος και έχει καλό resale value.

Εμένα μου έφυγε σε 2-3 μέρες και μάλλον έπρεπε να το είχα βάλει ακριβότερο.

Δημοσ.

Γιατί το μεταχειρισμένο των 350 δεν έχει ζήτηση και δεν το θέλει κανείς. Το μεταχειρισμένο των 1000+ το θέλει πολύς κόσμος και έχει καλό resale value.

Εμένα μου έφυγε σε 2-3 μέρες και μάλλον έπρεπε να το είχα βάλει ακριβότερο.

Περίεργο μου φαίνεται αυτό. Πίστευα ότι τα φτηνά θα έχουν μεγαλύτερη ζήτηση. Αυτοί που έχουν μικρότερο budget και θα παίρνανε καινούργιο των 300€ γιατί δεν κοιτάνε και τα αντίστοιχα μεταχειρισμένα; Αν κάποιος έχει την άνεση να δώσει 800 - 1000€ δηλαδή γιατί να ασχοληθεί να γλιτώσει ένα κατοστάρικο; 

• Like 1
Δημοσ.

Τα ακριβότερα έχουν ένα prestige και ο κόσμος που τα παίρνει τα προσέχει περισσότερο οπότε είναι σε καλή κατάσταση. Επίσης τα πιό πολλά είναι πλήρως πλενόμενα και πιό ανθεκτικά στην κατασκευή από τα φτηνά.

Το δικό μου ήταν σετ με καθισματάκι αυτοκινήτου, καινούργια τότε έκαναν 1100-1300 και τα έδωσα περίπου 750 (ή όσο τα είχα αγοράσει τέλος πάντων). Γλίτωσαν τουλάχιστον 350 ευρω και πήραν κάτι πολύ καλό και πεντακαθαρο που δεν έδειχνε μεταχειρισμένο.

Αν θες κάνε ένα πείραμα και βάλε μια αγγελία να δεις τι ζήτηση έχουν τα ακριβά μοντέλα.

• Like 1
Δημοσ.

Τα ακριβότερα έχουν ένα prestige και ο κόσμος που τα παίρνει τα προσέχει περισσότερο οπότε είναι σε καλή κατάσταση. Επίσης τα πιό πολλά είναι πλήρως πλενόμενα και πιό ανθεκτικά στην κατασκευή από τα φτηνά.

Το δικό μου ήταν σετ με καθισματάκι αυτοκινήτου, καινούργια τότε έκαναν 1100-1300 και τα έδωσα περίπου 750 (ή όσο τα είχα αγοράσει τέλος πάντων). Γλίτωσαν τουλάχιστον 350 ευρω και πήραν κάτι πολύ καλό και πεντακαθαρο που δεν έδειχνε μεταχειρισμένο.

Αν θες κάνε ένα πείραμα και βάλε μια αγγελία να δεις τι ζήτηση έχουν τα ακριβά μοντέλα.

Σε  πιστεύω εννοείται, απλά μου φαίνεται περίεργο!

Δημοσ.

Σκέψου το όπως τα αυτοκίνητα. Το ακριβό μεταχειρισμένο χάνει λιγότερη αξία από το φτηνό. Τη μεταχειρισμένη Mercedes που θα πάρεις τώρα την πουλάς εύκολα στα ίδια λεφτά σε 2-3 χρόνια. Το μεταχειρισμένο Suzuki όχι τόσο εύκολα. Σκεπτόμενος και ότι αλλιώς προσέχει το όχημα το κοινό στο οποίο απευθύνεται το κάθε αυτοκίνητο, το status του καθενός αλλά και την ποιότητα κατασκευής, είναι αναμενόμενο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...