Elenakam Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Curtis76 είπε σιγα μην εχει χρονο να σου απαντησει με τριων εβδομαδων μωρο στο σπιτι... Απο την αλλη, μπορει να εχει μεχρι και 40 λετα μεχρι το επομενο κλαμα οποτε μπορει να προλαβει... ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ Χαχα..είδα ότι μπαίνει γι αυτό ήθελα εντυπώσεις.. ευχαριστούμε πολύ!!! Άντε να δούμε είναι έτσι όπως τα λένε;; Δε θα προλαβαίνουμε για τίποτα;; :-Ρ
phanispal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Ανυπομονείς να το διαπιστώσεις ε; Χαχα. Μάζεψε δύναμη, ειδικά η μάνα τη χρειάζεται τον πρώτο καιρό. Αλλά νομίζω ότι θα αντλείς μπόλικη όταν θα αντικρίζεις το παιδί σου. 1
Iris_89 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Οσοι περιμενετε... κοιμηθειτε οσο μπορειτε. Μετα κομμενα ολα 1
ParhsG Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, Iris_89 είπε Οσοι περιμενετε... κοιμηθειτε οσο μπορειτε. Μετα κομμενα ολα Δεν ειναι σιγουρο. Αρκετοι λενε πως τα μωρα τους κοιμόντουσαν ολο το βραδυ απο την αρχη η ενα ταισμα μονο. Επισης καποιοι μου λενε πως δεν εχουν κλαψει ποτε τα μωρα τους.
john_petrucci7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ParhsG είπε Δεν ειναι σιγουρο. Αρκετοι λενε πως τα μωρα τους κοιμόντουσαν ολο το βραδυ απο την αρχη η ενα ταισμα μονο. Επισης καποιοι μου λενε πως δεν εχουν κλαψει ποτε τα μωρα τους. Όλοι λένε μαζι κι εγώ κανένα μωρό δεν είναι ίδιο. Ισχύει. Αλλά ένα πράγμα που δεν ισχύει είναι ότι τα μωρά δεν κλαίνε. Ευτυχώς γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος επικοινωνίας τους. Είτε πεινάει διψάει χεζεται πονάει μόνο έτσι ξέρει να στο πει. Το αν κοιμηθείς....μονο το μωρό το ξέρει. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2020 από john_petrucci7
ParhsG Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 29 λεπτά πριν, john_petrucci7 είπε Όλοι λένε μαζι κι εγώ κανένα μωρό δεν είναι ίδιο. Ισχύει. Αλλά ένα πράγμα που δεν ισχύει είναι ότι τα μωρά δεν κλαίνε. Ευτυχώς γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος επικοινωνίας τους. Είτε πεινάει διψάει χεζεται πονάει μόνο έτσι ξέρει να στο πει. Το αν κοιμηθείς....μονο το μωρό το ξέρει. Νομιζω πως κανουν διαχωρισμό γκρίνια και κλάμα. Εμενα παντως κανει και τα δυο.
mcstefan7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Αν είσαι δίπλα τους δεν κλαίνε. Ο δικός μας κλαίει πολύ σπάνια. Βέβαια η γυναίκα μου ήταν από δίπλα του και όταν έβλεπε να κάνει τις κινήσεις που δείχνουν ότι πεινάει τον θήλαζε. Το κλάμα το ακούγαμε μόνο στο μπάνιο για τις πρώτες δυο εβδομάδες μετά το έκοψε. Τώρα κλαίει όταν τον πάμε στην παιδίατρο για εμβόλιο και αρχίζει και του κάνει διάφορες μετρήσεις. Εκεί κλαίει και φωνάζει μαζί( Δε σου περνάει από το μυαλό ποσό δυνατή φωνή έχουν!!)
Tsoukos87 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Elenakam είπε Χαχα..είδα ότι μπαίνει γι αυτό ήθελα εντυπώσεις.. ευχαριστούμε πολύ!!! Άντε να δούμε είναι έτσι όπως τα λένε;; Δε θα προλαβαίνουμε για τίποτα;; :-Ρ Καλημέρα στην παρέα , συγγνώμη για την καθυστέρηση ενώ είχα βάλει συνδρομή για παρακολούθηση του θέματος σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση κάτι θα έκανα λάθος. Λοιπόν το καρότσι είναι αρκετά καλό για τα λεφτά του, είναι ελαφρύ σκελετός αλουμινίου και μεταφέρεται εύκολα εαν έχεις πρόβλημα με το βάρος ειδικά για τα κορίτσια που μετά απο γέννα κτλ είναι πιο ταλαιπωρημένος ο οργανισμός τους και δεν φαίνεται ψευτιά πάρα το μειωμένο βάρος τους συγκριτικά με άλλα καρότσια. Το πορτ μπεμπε καλο βολικό εκεί τον έχουμε όταν δεν θέλει την κούνια και δεν μπορεί να κοιμηθεί εκεί και τον κάνεις βόλτες στο σπίτι με το καρότσι για να το νανουρίσεις (αν και προτείνω να πάρει κάποιος κούνια-ριλάξ που όταν δεν μπορεί να κοιμηθεί τον ηρεμεί και τον κοιμίζει πανεύκολα ο Θεος να έχει καλά την Fisher Price). Είναι για τους πρώτους μήνες το πόρτ μπεμπέ ή αλλώς καλαθούνα μετά πάς στην κανονική εκδοχή του καροτσιού. Το κάθισμα αυτοκινήτου αρκετά καλό είναι για 0-13 κιλά, μπαίνει σχετικά δύσκολα για μένα στο αμάξι ειδικά για μας που είναι και 3θέσιο το αμάξι είναι μια ταλαιπωρία παραπάνω, είναι λίγο πλαστικούρα αλλά έχει καλό εσωτερικό με το ύφασμα κτλ σε απο ότι θυμάμαι με ενα chicco που είχε ο αδερφός μου πέρα απο το όνομα και την τιμή δεν είχε και πολλά να ζηλέψει και ο κουμπάρος μου που έιχε Inglesina και Chicco του φάνηκε πολύ καλό το κάθισμα αυτοκινήτου. Προσέξτε να το βάζετε σωστά γιατί 8 στις 10 φορές τα καθίσματα μπαίνουν όχι τελείως σωστά και εγω το έχω βάλει μια φορά τελείως σωστά και απο τότε το έχω αφήσει στο αμάξι. Τώρα το 3ο και κλασικό μέρος του καροτσιού δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη μόνο το κάθισμα και το πόρτ μπεμπέ έχω χρησιμοποιήσει. Το Σάββατο που βγήκα για βόλτα με την οικογένεια και πήγα για βόλτα στην Νεα Ιωνια - Ηρακλειο κτλ με τα αθάνατα ελληνικά πεζοδρόμια ανταποκρίθηκε εξαιρετικά το καρότσι έχει και πολύ μεγάλεςπίσω ρόδες και το βοηθάει αυτό όσο να 'ναι. Εννοείται όταν βγεί κάποιος με καρότσι πρέπει να είναι 2 άτομα γιατι κάποια πεζοδρόμια πέρα απο το χάλι τους το μαύρο είναι και πολύ ψηλά και πρέπει να σηκώνει κάποιοιος το καρότσι για να μην το κάνεις τόσο σούζα και τραντάζεις το μωρό απο το κούνημα κτλ. Για τα λεφτά του στα 300+ κάτι είναι μια πολύ καλή και τίμια επιλογή πιστεύω το Kikkaboo Madrid 3 in 1 σε παραπάνω λεφτά όποιος διαθέτει στάνταρ θα βρεί κάτι πιο ποιοτικό. Ελπίζω να βοήθησα όσο μπορούσα. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2020 από Tsoukos87 1
soniram86 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μετα απο 2 χρονια, θα ηθελα να σας μεταφερω την εμπειρια μου. Ξεκινησαμε με Mutsy Nio , με port-bebe και καθισμα στα 750 ευρω. Στιβαρο, Πολυ ανετο για Αθηνα λογω του οτι εχει μεγαλες ροδες, πολυ ευκολο στην κινηση (με ενα χερι) , με χωρο απο κατω, μας εβγαλε ανετα 13-14 μηνες με πολυ χρηση. Λιγο δυσκολο στην αποθηκευση (σε opel corsa), καποιες φορας αφαιρουσα τη μια ροδα. Απο τον Απριλιο 2020, πηραμε το babyzen yoyo (430-450 Ευρω), αντι για μπαστουνι. Εξαιρετικο, απιστευτα ευκολο στη χρηση, ελαφρυ και πιανει πολυ λιγο χωρο κλειστο. Γενικα, εμεινα πολυ ικανοποιημενος και απο τα δυο αλλα εαν επρεπε να παρω απο την αρχη, θα επαιρνα μονο το yoyo (ισως με καλαθουνα +200 ευρω)
Demis Perdi Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Γειά σας..Θα ήθελα να μου δώσετε χρήσιμες πληροφορίες για το καρότσι Stokke Xplory X..Θα προτιμούσα απο γονείς που το είχαν ή το εχουν να ακούσω τις απόψεις τους..Σας ευχαριστώ παρα πολύ. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2022 από Demis Perdi
raspberry Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα, ποιά η γνώμη σας για το καρότσι Inglesina Maior ? https://www.skroutz.gr/s/28166291/Inglesina-Maior-Charcoal-Grey-AG85N0CRG.html#reviews Θα θέλαμε να το χρησιμοποιήσουμε από νεογέννητο και το γεγονός ότι κοιτάζει μόνο μπροστά μας βάζει σε σκέψεις στο αν είναι καλή επιλογή. Πιθανά να χρειαστούμε υπόστρωμα για το μωρό, ή τσάντα εξτρα. Υπόψιν διαθέτουμε αυγό και πορτ μπεμπέ από συγγενικό πρόσωπο άλλης εταιρίας όμως. Επίσης, στη σκέψη μας είναι και μια επιλογή 3σε1 - επιλογή value of money και να μην ανέβουμε πάνω από 500 euro. Είναι το καρότσι της Kikka Boo Vicenza - https://www.skroutz.gr/s/23862885/Kikka-Boo-Πολυκαρότσι-Vicenza-3-in-1-Premium-Grey-Silver-Slate.html Τα δοκιμάσαμε και τα 2 σε κατάστημα από κοντά και δείχνουν αξιόπιστα και ελαφριά. Θα ήθελα τη γνώμη σας και αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε από την εμπειρία σας σε αυτήν την τάξη μεγέθους.
Αντώνης Τ. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Στις 3/4/2022 στις 8:44 ΠΜ, Demis Perdi είπε Γειά σας..Θα ήθελα να μου δώσετε χρήσιμες πληροφορίες για το καρότσι Stokke Xplory X..Θα προτιμούσα απο γονείς που το είχαν ή το εχουν να ακούσω τις απόψεις τους..Σας ευχαριστώ παρα πολύ. Ελπίζω να μην είναι αργά. Καρότσι που πιάνει τα 3-4 του πορτμπαγκάζ από οκτάβια είναι μόνο για να το προσπερνάς. Ταπεινή μου άποψη, δηθενιά τρελή, πανάκριβα αξεσουάρ. Στα θετικά εξαιρετική ποιότητα κύλισης, εύκολη εναλλαγή από πορτ μπεμπέ σε κάθισμα αυτοκινήτου κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα