Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά βρήκαμε ένα Mamas Papas Flip XT2. Μας βγήκε γύρω στα €400+ (πήραμε και άλλα πράγματα πακέτο). Φαίνεται γερή κατασκευή και διπλωμένο μαζεύεται αρκετά. Κοιτάμε και για καθισματάκι, λογικά θα πάμε στην κατηγορία 0 με isofix.  

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, butters είπε

Τελικά βρήκαμε ένα Mamas Papas Flip XT2. Μας βγήκε γύρω στα €400+ (πήραμε και άλλα πράγματα πακέτο). Φαίνεται γερή κατασκευή και διπλωμένο μαζεύεται αρκετά. Κοιτάμε και για καθισματάκι, λογικά θα πάμε στην κατηγορία 0 με isofix.  

Ποιοτική μάρκα και ιδιαίτερα ακριβή!!! 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, butters είπε

Έχω το Armadilo. Εάν στο δικό σου το άνοιξε/κλείσε είναι αντίστοιχο, είναι παιχνιδάκι!
Και η γυναίκα το έκανε κρατώντας το μωρό αγκαλιά!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 2/11/2019 στις 8:46 ΜΜ, mcstefan7 είπε

Εγω αγόρασα πρόσφατα το oyster 3.Σε σχέση με τα inglesina μου φάνηκε ποιοτικότερο. Για καθισματάκι έδιναν μαζί το maxi cosi. Ο μπέμπης το λατρεύει. Κάθε φορά που τον δένω κοιμάται(όπως και σε όλη την διαδρομή). Το καρότσι ακομα δε το έχουμε πάει βόλτα για να το δω καλύτερα.

Αν επιτρέπεται, απο πού το πήρατε το Oyster3? Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω και δεν ειχα βρει κανέναν να το έχει. Πώς σας φαίνεται; 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω αγόρασα πρόσφατα το oyster 3.Σε σχέση με τα inglesina μου φάνηκε ποιοτικότερο. Για καθισματάκι έδιναν μαζί το maxi cosi. Ο μπέμπης το λατρεύει. Κάθε φορά που τον δένω κοιμάται(όπως και σε όλη την διαδρομή). Το καρότσι ακομα δε το έχουμε πάει βόλτα για να το δω καλύτερα.

Τελικα το εχετε χρησιμοποιήσει?πως σας φαίνεται?

Δημοσ.

Ναι το καρότσι είναι φοβερό!! Έχει φανταστική ποιότητα κύλησης. Είναι πολύ ποιοτικό σαν κατασκευή. Διπλώνει και ανοίγει πανεύκολα. Στα αρνητικά, είναι μεγάλο καρότσι.Αν έχεις μικρό αμάξι θα σε δυσκολέψει. Το πήραμε από το kiddo με παραγγελια μόλις είχε πρωτοέρθει Ελλάδα. Για έναν ποδόσακο που θέλαμε για το καρότσι έκανε τρεις μήνες να έρθει. 

Δημοσ.
Στις 29/3/2019 στις 9:41 ΜΜ, mary είπε

Δες τα Oyster 3. Δες βιντεο το πως διπλωνουν και τι διαστασεις εχουν και θα παθεις πλακα. Εκτος απο αυτα που κλεινουν σαν ομπρελα, δεν υπαρχει πιο ελαφρυ και συμπαγες.

Εσεις το oyster 3 ειχατε? Σας βολεψε?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, akatsana είπε

Εσεις το oyster 3 ειχατε? Σας βολεψε?

Όχι συμφορουμιτη. Δεν έχουμε ακόμα παιδιά.

Τα ξέρω λόγω επαγγέλματος και μπορώ να σου πω ότι είναι πολύ δημοφιλή στο uk

3 ώρες πριν, mcstefan7 είπε

[.. .] Για έναν ποδόσακο που θέλαμε για το καρότσι έκανε τρεις μήνες να έρθει. 

Ωχ και φαντάζομαι σας χρέωσαν κανένα 100ρικο για πλάκα.

Για αξεσουάρ (ποδοσακο, τσάντα, ανταπτορες) για τα Oyster 3 μπορώ εύκολα να στείλω Ελλάδα αν ενδιαφέρεται κάποιος.

Δημοσ.
Στις 15/1/2020 στις 7:06 ΜΜ, mcstefan7 είπε

Ναι το καρότσι είναι φοβερό!! Έχει φανταστική ποιότητα κύλησης. Είναι πολύ ποιοτικό σαν κατασκευή. Διπλώνει και ανοίγει πανεύκολα. Στα αρνητικά, είναι μεγάλο καρότσι.Αν έχεις μικρό αμάξι θα σε δυσκολέψει. Το πήραμε από το kiddo με παραγγελια μόλις είχε πρωτοέρθει Ελλάδα. Για έναν ποδόσακο που θέλαμε για το καρότσι έκανε τρεις μήνες να έρθει. 

Γεια σας και παλι..μιας κ είδα ότι πήρατε το oyster 3, θα θελα να σας ρωτήσω κ το εξης: ειχατε παρει κ το πορτ μπεμπε? Γιατι ειναι ενα τσακ πιο μικρο γενικα με αλλα πορτ μπεμπε...σας τα ρωταω, γιατι μαλλον σε αυτο θα καταλήξουμε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρονο σας!

Δημοσ.

Πορτ μπεμπέ λέμε την καλαθουνα; Αν ναι είναι ότι πιο άχρηστο υπάρχει!! Δυο φορές βάλαμε μέσα το παιδί και δε έκατσε ούτε δυο λεπτά. Το συσκεύασα ξανά και το πήγα στην αποθήκη. Το ίδιο λένε και οι πιο πολλοί γονείς. Μόνο σε μια φίλη μας κάθετε μέσα το παιδί. Ο δικός μας θέλει να βλέπει. Με τα εκατό ευρώ που έχει καλύτερα αγόρασε σκέπασμα για το κάθισμα αυτοκινήτου και θα σου μείνουν και λεφτά για να πάρεις αλλά πράγματα.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε

Πορτ μπεμπέ λέμε την καλαθουνα; Αν ναι είναι ότι πιο άχρηστο υπάρχει!! Δυο φορές βάλαμε μέσα το παιδί και δε έκατσε ούτε δυο λεπτά. Το συσκεύασα ξανά και το πήγα στην αποθήκη. Το ίδιο λένε και οι πιο πολλοί γονείς. Μόνο σε μια φίλη μας κάθετε μέσα το παιδί. Ο δικός μας θέλει να βλέπει. Με τα εκατό ευρώ που έχει καλύτερα αγόρασε σκέπασμα για το κάθισμα αυτοκινήτου και θα σου μείνουν και λεφτά για να πάρεις αλλά πράγματα.

Ναι το πορτ μπεμπε ειναι η καλαθουνα, οι περισσοτεροι παλιοτερα το πορτ μπεμπε το παρομοιαζαμε με το βρεφικο καθισμα αυτοκινητου, ενταξει σε μας ο μικρος καθεται λιγο εκει οταν ειναι για υπνο μονο και οταν δεν θελει το κρεβατι του.
Ειναι για λιγους μηνες μονο χρησης 6 μηνες και λιγο παραπανω.

Δημοσ.
Στις 5/11/2019 στις 3:52 ΜΜ, Tsoukos87 είπε

Καλησπέρα και απο μένα,

εμεις περιμενουμε τωρα το Δεκεμβριο το νεο μελος και παραγγειλαμε μετα απο κριτικες και απο οτι ειδα σε καταστημα απο την οποια το παρηγγειλα απο κοντα ενα της Kikka boo.

Kikka Boo Madrid 3 in 1

Μου φανηκε καλο και καλη κατασκευη, σχετικα οχι πολυ βαρυ για να μπορει και μονη της η συζυγος μου να το χειριζεται ή να το φυλαει εαν χρειαστει οταν δεν θα ειμαι μαζι της.

Τωρα θα φανει στο χρονο αν ειναι καλη επιλογη.

Καλησπέρα!! Τελικά πώς είναι το καρότσι;; σκεφτόμαστε να το πάρουμε τώρα από καταστημα που δίνει δώρο τη βάση για το Πορτ μπεμπέ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Elenakam είπε

Καλησπέρα!! Τελικά πώς είναι το καρότσι;; σκεφτόμαστε να το πάρουμε τώρα από καταστημα που δίνει δώρο τη βάση για το Πορτ μπεμπέ.

σιγα μην εχει χρονο να σου απαντησει με τριων εβδομαδων μωρο στο σπιτι... Απο την αλλη, μπορει να εχει μεχρι και 40 λετα μεχρι το επομενο κλαμα οποτε μπορει να προλαβει...

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...