Mankon7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Καλήσπέρα στους μπαμπάδες του φόρουμ. Ψάχνω για πολυκαρότσι και θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω budget μέχρι 1000 ευρώ(από τους παππούδες) και δεν ξέρω τι να διαλέξω. Έχω καταλήξει στα καρότσια της per perego, joolz, quax και mutsy. Τι γνώμη έχετε για τα παραπάνω ή αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο??? 1
idomeneas7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Εγώ είχα Stokke Xplory με BeSafe izi sleep. Πολύ καλά, όμως βαριά και ογκώδη. 'Ημουν στο τσακ για Inglesina αλλά είχαν όλα 700 ευρώ. Με τα ίδια λεφτά πήρα αυτά που σου είπα μεταχειρισμένα και μετά τα ξαναπούλησα. Δεν είμαι τύπος να χαλάσω τόσα λεφτά σε κάτι που θα χρησιμοποιήσω τόσο λίγο...
vairass Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Καλήσπέρα στους μπαμπάδες του φόρουμ. Ψάχνω για πολυκαρότσι και θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω budget μέχρι 1000 ευρώ(από τους παππούδες) και δεν ξέρω τι να διαλέξω. Έχω καταλήξει στα καρότσια της per perego, joolz, quax και mutsy. Τι γνώμη έχετε για τα παραπάνω ή αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο??? Παρε ένα με 300-500 κ τα υπόλοιπα ρούχα για το μωρό σου. Προσοχή πάρε κάποιο που όταν κλείνει να χωράει στο αυτοκίνητο σου!! Εμεις κάναμε το λάθος πήραμε με 500 ένα τεράστιο και τελικά δεν χωράει καν στο αυτοκίνητο. Πάρε φθηνό για να μην χάσεις λεφτά όταν τ πουλήσεις... Εκτός αν έχεις σκοπό για δεύτερο όπως εγώ, το κράτησα κ για το δεύτερο. Όσο για την μάρκα... Το πρώτο εννοείται που γράφεις per perego 1
idomeneas7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Αν πάρεις ακριβό μεταχειρισμένο δεν χάνεις λεφτά στην μεταπώληση.
sargus Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Και εγώ με perego είμαι και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το καρότσι θέλει ελάχιστη δύναμη για να κινηθεί (πολύ σημαντικό!) και χρησιμοποιείται με το ένα χέρι (επίσης σημαντικό!). Βέβαια όλα τα ακριβά καρότσια το κάνουν αυτό. Ακόμη, στο Peg Perego ξαπλώνει η πλάτη σχεδόν τελείως οπότε μπορείς να το έχεις από νεογέννητο και έτσι αποφεύγεις άλλες αγορές. Κατά τη γνώμη μου, πάρε καρότσι σκέτο (όχι τριλογία γιατί η καλαθούνα είναι ψιλοάχρηστη) και δες μόνο για καθισματάκι αυτοκινήτου (ή της ίδιας εταιρίας ή άλλης).
vairass Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Και εγώ με perego είμαι και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το καρότσι θέλει ελάχιστη δύναμη για να κινηθεί (πολύ σημαντικό!) και χρησιμοποιείται με το ένα χέρι (επίσης σημαντικό!). Βέβαια όλα τα ακριβά καρότσια το κάνουν αυτό. Ακόμη, στο Peg Perego ξαπλώνει η πλάτη σχεδόν τελείως οπότε μπορείς να το έχεις από νεογέννητο και έτσι αποφεύγεις άλλες αγορές. Κατά τη γνώμη μου, πάρε καρότσι σκέτο (όχι τριλογία γιατί η καλαθούνα είναι ψιλοάχρηστη) και δες μόνο για καθισματάκι αυτοκινήτου (ή της ίδιας εταιρίας ή άλλης). κατσε ρε συ η καλαθουνα δεν ειναι αχρηστη...εμας εκει κοιμοντουσαν και τα 2 μωρα κανα 5 μηνες!!
vairass Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Αφού θα πάρεις κούνια, τι νόημα έχει? Δεν ειναι το ίδιο, μερικά μωρα θέλουν δίπλα με τη μαμά τους. Εμάς και τα δύο μέχρι 5-6 μηνών έτσι κοιμοντουσαν.
idomeneas7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Βάζεις την κούνια δίπλα στο κρεβάτι σας. Αν το έχεις ήδη κάτι θα βρεις να το κάνεις, να το αγοράσεις δεν βλέπω να έχει κάποιο νόημα.
bill999r Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Για μένα πάρε κάτι ελαφρύ και βολικό, να δίπλωνει ευκολα ώστε να χωράει άνετα στο πορτ μπαγκαζ. Εγώ αυτά κοίταξα, ούτε μάρκα ούτε τίποτα. Τελικά πήρα ένα της joie στα 120 ευρώ από το Ήρα, έχει φάει φουλ χρήση και μας έχει καταβολεψει. Τώρα το θέμα μάρκα θεωρώ πως είναι προσωπικό θέμα. Γενικά πρόσεξε να μην έχει πολύ μεγάλες ρόδες, γιατί αν κ οι μεγάλες ρόδες βολεύουν στη βόλτα, αν πας να το μεταφέρεις θα σου βγάλει την πίστη. Φίλος μου με inglesina με μεγάλες ρόδες αναγκάζεται να το κάνει κομμάτια οπότε πάμε για καφέ. Και το αυτοκίνητο του ειναι οικογενειακό με μεγάλο πορτ μπαγκαζ.
vairass Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Βάζεις την κούνια δίπλα στο κρεβάτι σας. Αν το έχεις ήδη κάτι θα βρεις να το κάνεις, να το αγοράσεις δεν βλέπω να έχει κάποιο νόημα. καλα οπως βολευει τον καθε ενα, εμεις πηραμε ολο το πακετο , καροτσι,καλαθουνα και το καρεκλακι για το αυτοκινητο , μας βολεψαν και για τα 2 παιδια. Το να δωσεις 500 για σκετο καροτσι δεν συμφερει ετσι το βλεπω . Ασε που μετα ( αν δεν κανεις αλλο) ειναι αλλιως το να πουλησεις πακετο 3 πραγματα και αλλο μονο καροτσι , το σκεφτεται ο αγοραστης! Για μένα πάρε κάτι ελαφρύ και βολικό, να δίπλωνει ευκολα ώστε να χωράει άνετα στο πορτ μπαγκαζ. Εγώ αυτά κοίταξα, ούτε μάρκα ούτε τίποτα. Τελικά πήρα ένα της joie στα 120 ευρώ από το Ήρα, έχει φάει φουλ χρήση και μας έχει καταβολεψει. Τώρα το θέμα μάρκα θεωρώ πως είναι προσωπικό θέμα. Γενικά πρόσεξε να μην έχει πολύ μεγάλες ρόδες, γιατί αν κ οι μεγάλες ρόδες βολεύουν στη βόλτα, αν πας να το μεταφέρεις θα σου βγάλει την πίστη. Φίλος μου με inglesina με μεγάλες ρόδες αναγκάζεται να το κάνει κομμάτια οπότε πάμε για καφέ. Και το αυτοκίνητο του ένα οικογενειακό με μεγάλο πορτ μπαγκαζ. ακριβως ετσι ...οσο πιο μικρο τοσο πιο καλα...ουτε για καφε δεν μπορεις να πας με μεγαλο σου βγαζει την πιστη και στο τελος μενεις σπιτι χαχα! Βάζεις την κούνια δίπλα στο κρεβάτι σας. Αν το έχεις ήδη κάτι θα βρεις να το κάνεις, να το αγοράσεις δεν βλέπω να έχει κάποιο νόημα. επισης αυτο με την κουνια ειναι κακη ιδεα...μετα θα μαθει να κοιμαται με γονεις ! ΚΑι τα 2 τα παιδια μας κοιμουνται μονα τους χωρις κιχ απο 6 μηνων στα δωματια τους.
logokrimenos Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 http://www.skroutz.gr/s/2538292/Inglesina-Trilogy-System.html εδώ είσαι 1
vairass Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 http://www.skroutz.gr/s/2538292/Inglesina-Trilogy-System.html εδώ είσαι ωραιο αλλα να το δοκιμασει αν μπαινει στο αυτοκινητο πρωτα! Καπως ετσι ειναι το δικο μας !
sargus Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Όντως το ελαφρύ φτηνό καρότσι έχει πολλά πλεονεκτήματα ΑΛΛΑ δοκίμασε να κάνεις βόλτα με το μωρό (ή κυρίως με το όχι και τόσο μωρό) με ένα τέτοιο και μετά με ένα ας πούμε peg perego. Στο πρώτο η διαδικασία είναι βάσανο, κουραστική, θέλει 2 χέρια και δύναμη, το μωρό "ακούει" όλες τις κακοτεχνίες του δρόμου και τα λακουβάκια/βοτσαλάκια κτλ. ενώ στο άλλο έχεις ποιότητα κύλισης και άνεση. Επειδή τα έψαξα διεξοδικά πριν ψωνίσω κατέληξα στο ότι καλύτερα να παιδεύομαι με το λίγο παραπάνω χώρο που πιάνει το "καλό" καρότσι και τα λίγα δευτερόλεπτα που το σηκώνω παρά να παιδεύομαι τόσες ώρες στο σπρώξιμο. Βέβαια, όλα γούστα είναι και επίσης αν δεν υπάρχουν τα λεφτά συμβιβάζεσαι με κάτι φτηνότερο. Καλή λύση στο καρότσι επίσης είναι το μεταχειρισμένο. Στο καθισματάκι αυτοκινήτου όμως δε θα το πρότεινα διότι α. έχουν ημερομηνία λήξης (τα δικά μου έχουν 7 χρόνια) και β. οι κατασκευαστές προτείνουν μετά από κάθε σύγκρουση (ας είναι και μικρή) αντικατάσταση διότι ενδέχεται να έχει χάσει το πλαίσιο την αντοχή του. Σε ένα μεταχειρισμένο (αν δεν είναι συγγενή/φίλου σου) δε μπορείς να ξέρεις τι έχει περάσει. Στα της καλαθούνας ότι είπε ο/η Ιδομενέας.
kgian Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Εμείς καλαθουνα δεν χρησιμοποιήσαμε ποτέ σε 2 παιδιά. Είχαμε το stoke explory και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Πολύ καλή ποιότητα κύλισης. Επίσης χώραγε και στο πορτ μπαγκάζ του Yaris.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα