Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μισό αγαπητέ γιατί θα μας τρελάνεις…

Λες ότι πριν υπογράψεις συμβόλαιο, σου εξήγησαν ότι η κακιά Vodafone δεν σου παρέχει εξοπλισμό! Σωστά? Εσύ παρόλα αυτά υπέγραψες!!!!!!!!!

Και σήμερα κλαίγεσαι ότι δεν σου παρείχαν εξοπλισμό???????????!!!!!!!!!!!!!!

Μετά επιμένεις ότι η κακιά Vodafone δεν σου αλλάζει ένα ρουτεράκι ΟΧΙ δικό σου, αλλά ξένο, ενός γνωστού σου, που το είχε αυτός στην δική του γραμμή, που το είχε πάρει από μια άλλη  παλιότερη σύνδεση και το ρουτερακι είναι ηλικίας σίγουρα άνω των 2 ετών!

Πως απαιτείς να σου αλλάξει βρε άνθρωπε ένα ρούτερ από την στιγμή που δεν σου έδωσε ποτέ ρούτερ?

Σηκώνω τα χεριά…. Ο πόλεμος χάθηκε!

• Like 1
Δημοσ.

Όταν κάναμε την σύνδεση μας για internet και σταθερό στην Vodafone μας είπαν πως δεν σας παρέχουμε τον εξοπλισμό (router) και πως αν έχουμε να βάλουμε ένα δίκο μας από μια παλιά σύνδεση ή να αγοράσουμε ένα καινούργιο. Δεν θα κάτσω να σχολιάσω αυτή τη πολιτική ( κατά πόσο σωστή είναι προς τον καταλαναλωτή) αλλά την χάφτει κανείς αν σκεφτεί ότι υπάρχουν χίλιοι δυο γνωστοί με άχρησιμοποιητα ρουτεράκια συν καμιά δεκαριά συνδέσεις στο παρελθόν από την δική μου πλευρά... Ε τι στο καλό;; Θα βρεθεί ένα routerακι...

Παρόλα αυτά ύστερα από έναν χρόνο σύνδεσης και 3-4 ρουτεράκια που κατέληξαν στον κάδο για διαφόρους λόγους (παλαιότητα, εκτενής χρήση κτλ), έφτασα στο αμήν. Πρώτος λόγος είναι ότι πληρώνω μια σύνδεση για ιντερνετ και δεν μου παρέχεται ο απαραίτητος εξοπλισμός από την εταιρεία για να το χρησιμοποιώ και κατ΄επέκταση δεν γίνεται να πληρώνω μια σύνδεση για ιντερνετ όπου συγκριτικά με άλλες εταιρείες και συμβόλαια ο εξοπλισμός προσφέρεται κανονικά τουλάχιστον ως προς τα απαραίτητα. Δεύτερος λόγος είναι ότι δεν μπορώ συνεχώς να βρίσκομαι στο ψάξιμο για κάποιο ρουτεράκι. Τέλος, και τρίτος λόγος, είναι η απάντηση στην ερώτηση: "Γιατί δεν αγοράζεις ένα να τελειώνει η δουλειά ;"  η απάντηση είναι ότι δεν μπορώ να διαθέσω τα χρήματα για κάποιους συγκεκριμένους λόγους. 

Anyway, ζητώντας συγγνώμη για αυτή τη μακροσκελή εισαγωγή θα μπω στο ζουμί της υπόθεσης. Το τελευταίο ρούτερ (με πρόβλημα !) που έχω είναι το alcatel cellpipe 7130. Μάλιστα είχα ανόιξει και θέμα στο forum για να δώ μήπως διορθώνεται κάτι από πλευράς μου Link . Εφόσον είδα ότι δεν γίνεται τίποτα από εμένα και αναλογιζόμενος όλα αύτα που περιέγραψα στην εισαγωγή μου πήρα τηλέφωνο στην υποστήριξη για να δώ αν μπορούν να διορθώσουν κάτι αυτοί και κυρίως για να ζητήσω την αντικατάσταση του... Συνολικά γίνανε 3 τηλέφωνα με τα 2 να περιορίζονται σε ρυθμίσεις καναλιού και συχνότητας. Τους εξηγούσα συνεχώς πως αυτά τα είχα κανει και μόνος μου... Έχοντας απηυδήσει με το πρόβλημα του ρουτερ πήρα και τρίτο τηλέφωνο και ο υπάλληλος αφού καταλαβε από τις αναφορές των προηγουμένων πως το ρουτερ έχει πρόβλημα μου είπε πως θα μου το αντικαταστήσει. Επιτέλους είπα!!! Περιμένωντας λίγο στην γραμμή με ενημέρωσε πως τελικά δεν μπορεί να το κάνει επειδή, έχει λήξει η εγγύηση του ρούτερ η οποία ήταν 2 χρόνια .... Το ρούτερ είναι πολυ παλιό μου είπε και άρα δεν μπορεί να γίνει η αντικατάσταση του. Του εξήγησα κάπως αυτά που γράφω κ εδώ και συνέχισε να λέει πως δεν μπορεί να κάνει κάτι επιπλέον και επίσης απέφυγε ακόμη και το αίτημα μου να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο, υποστηρίζοντας πως αυτό είναι αποτέλεσμα πολιτικής της εταιρείας και κατά συνέπεια από τον υπεύθυνο θα ακούσω ακριβώς τα ίδια λόγια.

Μόνο που αυτό είναι το πρόβλημα της πολιτικής της εταιρείας. Το εν λόγω ρουτεράκι πριν το πάρω εγώ βρισκόταν σε μια άλλη σύνδεση της vodafone γνωστού μου, ο οποίος επίσης το είχε πάρει από μια παλιά του σύνδεση, και πριν από 4 μήνες αντιμετώπιζε κ αυτός προβλήματα με το συγκεκριμένο και ζήτησε να του το αλλάξουν. Ύστερα απο κάποιο τρέξιμο του το άλλαξαν. Και ρωτώ εγώ... Τότε δεν υπήρχε πολιτική και έγγυηση; Δεν μπορώ να καταλάβω...

Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου; Που να απευθυνθώ ; Υπάρχει κάποιο τμήμα παραπόνων; Στην αναζήτηση δεν βρήκα κάτι σχετικό . Γενικά είμαι δεκτικός ακόμη και στην κριτική της περίπτωσης όπου εγώ έχω λάθος άποψη.

Aυτα που γραφεις ειτε δεν ισχυουν, ειτε εχουν αλματα λογικης.

Ξεκινωντας απο την παροχη του εξοπλισμου. Οπως καθε παροχος, ετσι και η voda σου παρεχει ρουτερ κατα τη συνδεση. Η διαφορα ειναι πως δεν σε αναγκαζει να το αποκτησεις και σου δινει το option να μην το κανεις για να αποφυγεις τα 19.90 στην περιπτωση που εχεις ηδη modem. Εσυ προφανως ΕΠΕΛΕΞΕΣ να μην παρεις modem οταν εκανες τη συνδεση (γιατι οπως λες απο μονος σου ειχες ηδη 4-5 modemακια στην ακρη) και ερχεσαι εκ των υστερων και κατηγορεις την εταιρεια για επειδη σου εδωσε αυτο το option κι εσυ ΕΠΕΛΕΞΕΣ να το εκμεταλλευτεις προς ωφελος σου!

Και παμε στο δευτερο κομματι. Πεταξες λες 2-3 modem επειδη "παλιωσαν" και το τελευταιο που σου ειχε μεινει σου εκανε νερα. Αφηνω ασχολιαστο το οτι "πεταξες" λειτουργικα modem επειδη τα βαρεθηκες κι επειδη παλιωσαν. Αντι να πεις κι ευχαριστω στον παροχο σου που μπηκε στη διαδικασια να σου παρασχει τεχνικη βοηθεια και ρυθμισεις σε ενα modem που ΔΕΝ υποστηριζουν, απαιτεις να σου το αντικαταστησουν κι απο πανω! Σαν να μου λες οτι αν παω να αγορασω ενα samsung smartphone και χαλασει, τοτε μπορω να το παω στην apple κι αυτη υποχρεουται ειτε να μου το επιδιορθωσει ειτε να μου το αντικαταστησει με iphone.

Μαθατε το "ο πελατης εχει παντα δικιο" και τα πηρατε ολα παραμαζωμα μου φαινεται -και κυριως την στοιχειωδη λογικη-...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...