tiraklakis Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δεν ξερω εαν το γραφω σωστά στο θέμα αλλα θελω να κάνω το εξής: Εχω στη δουλεια στον ενα χωρο το ρουτερ. Επειδη δεν θελω να το κανω ασύρματα και η απόσταση ειναι πανω απκ 50 μετρα μπορει να γινει μεσω ρευματος πχ κ να μπαινει δεύτερο μόντεμ στην αλλη μπριζα για να εχει κι ο αλλος χωρος ασυρματο ίντερνετ;
nikos1982 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 αν δεν εχεις τριφασικο ρευμα ειναι ευκολο με ενα power line και θα εχει παντου νετ στον χωρο σου.
tiraklakis Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Οχι σε ενα οικοπεδο 3 κτιρια. Δε θυμάμαι αν ειναι τριφασικο. Αν είναι απλα βρισκω μπριζα που παιρνει απο την ιδια φαση;
vasvasvas Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μικρή απόσταση Γνώμη μου είναι να βάλεις κατάλληλο καλώδιο ethernet και ap για διαμοιρασμο
NikosKallithea Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 3 κτίρια ενα μετρητή ΔΕΗ αποκλειεται να έχουν, οποτε ξεχνάς το power line
vasvasvas Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Να μπλέξεις δύο ζευγη powerline με wifi ,καθένα για κάθε ρολοι(client-ap) ίσως? Δεν ξέρω ποια power lines κάνουν αυτό Σίγουρα πιο λογικό ειναι το ethernet ή κάποια ασύρματη απευθείας σύνδεση Επεξ/σία 10 Απριλίου 2017 από vasvasvas
isay Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 αν δεν εχεις τριφασικο ρευμα ειναι ευκολο με ενα power line και θα εχει παντου νετ στον χωρο σου. Τα περισσότερα powerlines της devolo και της tplink παιζουν σωστά και πάνω σε τριφασικό, αλλά χρειάζεται δοκιμή. Δεν ισχύει πλέον ο περιορισμός "Τριφασικό άρα δεν παιζει σίγουρα" ontopic: Καλώδιο ethernet μεχρι τον αλλο χώρο και εκεί ενα router-access point
kostasbm Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 εννοειται καλωδιο για να κανεις μια καθαρη εγκατασταση αν ειναι να σκαψεις παρε σωληνα για τη δουλεια για να περασεις το καλωδιο μεσα καντο μια φορα οτι κανεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα