desperados Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Καλησπερα παιδια, εχω το εξης μηχανημαCase:NZXT S340CPU: I5-3470Ram: 2x4GB HyperX GPU: ASUS STRIX GTX 970PSU: THERMALTAKE TR2 500WMOBO: Asus P8H77-M PRO SSD: Kingston Fury 120GB HDD: WD BLUE 1TB Το κουτι ειχε απο την αρχη 2 δικους του ανεμιστηρες τους οποιους εχω βαλει μπροστα. Απο θερμοκρασιες ολα τα parts πανε αρκετα καλα, στον επεξεργαστη εχω μια ψυκτρα των 7 ευρω (Deepcool Gamma Archer) και σε full load δεν ξεπερνα τους 55 βαθμους, σε idle ειναι στους 30 βαθμους. Επειδη ομως φοβαμαι οτι το κουτι αργα η γρηγορα θα γεμισει σκονη και θα χασει την "ομορφια" του, σκεφτομαι να βαλω ανεμιστηρες και πανω και πισω. Ποιους ανεμιστηρες θα μου προτεινατε; Επισης σε τι διαταξη να τους βαλω; Τελος, να βαλω dust filters; Ευχαριστω εκ των πρωτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GReaperEx Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Έχω ακούσει ότι μαζεύει λιγότερη σκόνη αν έχεις εσωτερική πίεση, δλδ περισσότερους ανεμιστήρες που βάζουν αέρα από αυτούς που βγάζουν. Δε ξέρω κατά πόσο ισχύει... Ένα "κόλπο" που ξέρω ότι δουλεύει είναι να μην έχεις τον πύργο στο πάτωμα, όσο πιο ψηλά είναι τόσο το καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desperados Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Έγινε. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια, θα το ψάξω και σε ξένα φόρουμ αν είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Το S340 δεν εχει dust filter στον επανω ανεμιστηρα οποτε καλο ειναι να βαλεις , εστω και αν ειναι εξαγωγης ο ανεμιστηρας αυτης της θεσης. Καποιο μαγνητικο που απλα βαζεις απο επανω για να καθαριζεις ευκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Έχω διπλά φίλτρα σε όλους τους ανεμιστήρες εισαγωγής, τα οποία καθαρίζω τακτικά. Σκόνη είναι αδύνατο να μην περάσει, δεν μιλάω για κροκόδειλους, αλλά μετά απο καιρό θα δείς αυτο το ενοχλητικό ψιλο να περνάει και να κάθεται. Αν θες να μην περνάει τπτ πρέπει να κάνεις αυτό που στον κλιματισμό ονομάζουν καθαρός χώρος και γίνεται σε εργαστήρια π.χ. και θέλει φίλτρα υαλοβάμβακα και άλλες περίεργες ιστορίες. Κοινώς δύσκολο έως αδύνατο για ένα μέσο χρήση. Επίσης για να δουλέψει αυτό που λέει ο φίλος πάνω για θετική πίεση πρέπει οι ανεμιστήρες εισαγωγής να έχουν καποιο φίλτρο. Αλλιώς μη σου πώ είναι και χειρότερα. Οπότε για μένα βάλε ένα εξτρά φιλτρακι στους εισαγωγής, βάλε κ έναν να βγάζει για καλύτερο airflow και αν θές 0 σκόνη ετοιμάσου για καθάρισμα κάθε εβδομαδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desperados Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μπορεί να είναι πολύ noob-ικη η απορία μου αλλά τους έχω βάλει σωστα τους ανεμιστήρες έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Ναι σωστοτατος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desperados Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Τελεια! Εβαλα ενα παρατημενο φανακι της corsair που ειχα και επεσε 5 βαθμους η θερμοκρασια. Εβαλα και φιλτρο στην πανω θεση και τωρα περιμενω να μου φερουν τον αλλο ανεμιστηρα που παρηγγειλα. Αυτον (της πανω θεσης) να τον βαλω εξαγωγης η εισαγωγης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Εξαγωγής θα έλεγα.Θα έχεις 2 ιn 2 out οποτε θα είναι σχετικα ισορροπημένο. Αν θες δες τα CFM των ανεμιστήρων, και βάλε τους 2 πιο δυνατούς μπροστα ωστε να έχεις θετικη πίεση, έστω και μικρή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Τελεια! Εβαλα ενα παρατημενο φανακι της corsair που ειχα και επεσε 5 βαθμους η θερμοκρασια. Εβαλα και φιλτρο στην πανω θεση και τωρα περιμενω να μου φερουν τον αλλο ανεμιστηρα που παρηγγειλα. Αυτον (της πανω θεσης) να τον βαλω εξαγωγης η εισαγωγης; μακαρι να ειχα το κουτι σου και θα το αξιοποιούσα σωστα οπως πρεπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 μακαρι να ειχα το κουτι σου και θα το αξιοποιούσα σωστα οπως πρεπει τι εννοεί ο νομπελίστας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 τι εννοεί ο νομπελίστας; θα εβαζα ολοι μ την φαντασια γ να οτ κανω πενα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 θα εβαζα ολοι μ την φαντασια γ να οτ κανω πενα ! Λεφτά γυναίκες και κουτιά σε λάθος χέρια ρε γμτ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Λεφτά γυναίκες και κουτιά σε λάθος χέρια ρε γμτ.... μαλλον σε λιγο καιρο ετοιμαζω κ γω pc build m zalman r1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 τι εννοεί ο νομπελίστας;Μάλλον δεν έχεις καλό cable management! Αυτό κατάλαβα εγώ! Τωρα οσον αφορα τη σκονη δεν τη γλιτωνεις με τιποτα! Για αυτο το λογο δεν γουσταρω τα παραθυρα σε υπολογιστες! Το μονο που σου προκαλει ζημια ειναι το χοντρό χνουδι το οποιο μπορει να σπασει ανεμιστηρα της καρτας γραφικων που ειναι πιο ευαίσθητα! Η σκονη αντε να σου αυξήσει τη θερμοκρασια κανα δυο βαθμους αν δεν ξεσκονησεις το pc για έναν χρονο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα