Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μεγάλο μοντέλο με 4gb ram σε μια τιμή πολύ καλή θεωρώ, αν δεν έχει γίνει πάλι κανένα λάθος.

χχχχχχ

Ανταγωνισμός από 830€:

https://www.skroutz.gr/s/7423234/Apple-iPad-Pro-12-9-WiFi-32GB.html

post-292853-0-25121900-1491654398_thumb.png

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 1
Δημοσ.

Το χα παραγγειλει την προηγουμενη φορα σ αυτη την τιμη. Την επομενη μερα το πρωι με πηραν κ μου ειπαν μετα τις 1 να παραλαβω. Και κατα τις 11 με ξαναπαιρνει οτι δηθεν εκανα ταυτοχρονα με καποιον αλλον τη παραγγελια κ προηγειται αυτος.

Δημοσ.

Το χα παραγγειλει την προηγουμενη φορα σ αυτη την τιμη. Την επομενη μερα το πρωι με πηραν κ μου ειπαν μετα τις 1 να παραλαβω. Και κατα τις 11 με ξαναπαιρνει οτι δηθεν εκανα ταυτοχρονα με καποιον αλλον τη παραγγελια κ προηγειται αυτος.

Δωρεάν μάρκετινγκ

• Moderators
Δημοσ.

Βγαζουμε και κανενα ονομα απο τιτλο και συνδεσμο για επισκεψιμοτητα στο #1 ποστ, να μην γινεται διαφημιση μετα απο τετοιες εξελιξεις "προσφορων".

fixed

Δημοσ.

Δεν εχει πεσει ακυρο ακομα τουλαχιστον σε εμενα.....γιαυτο δε τα βγαλα απλα ενημερωτικα!!! :-)

post-292853-0-14927500-1491682597_thumb.png

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εχει πεσει ακυρο ακομα τουλαχιστον σε εμενα.....γιαυτο δε τα βγαλα απλα ενημερωτικα!!! :-)

Και θα αφηνες μια "διαφημιση" 48 ωρες; (ΣΚ ειναι μπροστα)

Δημοσ.

Δεν επεσε ακυρο οποτε δεν ξερω αν ειναι διαφημιση......μπορει και να τα δωσουν λεμε τωρα!!! :wacko:  :blink:

Υ.Γ. Εκτος και αν παραγγειλα μονο εγω!!! :-D  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...