Προς το περιεχόμενο

Tι παιζει με τα underground sites?

tsotrilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδες εδω και κατι μηνες εχω βρει καποια underground sites οπου βρισκω ωραια προγραμματα αλλα δεν ξερω ποια ειναι η ακριβης διαφορα απο ενα κανονικο site απο ενα που εχει "ταμπελα" underground...???

Μηπως εχουν καποιες χρεωσεις παραπανω να τραβηξω τα μαλλια μου???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ekei uparxoun sunh8os perierga pragmata... pas na katevaseis ena prog kai ayto sou katevasei ena wraio dialer.. to opio kanei sundesh oxi ston asp sou alla kapou allou.. kai fusika oxi epak xrewsh... kala einai an den 3ereis ti akrivos kaneis na mhn gyrnas se tetoia site ;)

κοιτα βασικα οσα εχω κατεβασει ειναι σταντε προργαμματα αλλα απλα ρωταω αν απλα με την εισοδο μου αρχιζει καποια αλλη χρεωση...

ποιες ειναι οι διαφορες τους?

Α τι ειναι τα warez γιατι ενας ελεγε οτι τον εκλεισαν λογο του οτι ειχε κατι τετοιο στο site του οπου εννοειτε ειναι underground

ναι ρε παιδες οκ δεν λεω οχι αλλα οταν σου βγει dialer δεν εχεις καποιο warning η γενικα κατι που να το δειχνει αυτο?

Οταν εχεις firewall δεν στο μπλοκαρει?

File tsotrilos me to firewall eisai kallimenos, alla egw gia akoma perissoteri asfaleia piga ston OTE kai eipa na mou kanei fragi tis kleiseis pros to exswteriko kai ase meta opoin dialer thelei na xtypietai! An kai me Firewall eisai kalimenos! Auta! Iparxei nomizw kai ena programma pou dilwneis esi mono se poion ISP na kalei, opoiodipote noumero to blockarei! Den thimamai omws to onoma tou...

Καλού-κακού,αύξησε την ένταση στο modem σου,ούτως ώστε όταν και αν σου κάτσει η στραβή,θα ακούσεις τον ήχο....

Παθών! :( ,ευτυχώς σε αναλογική γραμμή,οπότε τα γκρανγκα-γκρουνγκα του modem και να ήθελα δεν μπορούσα να τα αγνοήσω... :D

Anti na trexeis ston OTE pantws gia na valeis fragi vale ena dialer control programm. opws auto

http://www.dialer-control.de/download.php

kathe klisi pou tha paei na ginei tha sou to leei.

mporeis na kaneis trust tin syndesi sou opote mono an ginei kati periergo tha se enimerwsei.

κατα 90% οι dialer/διαφημιστικα μπαινουν μονο αμα πατησεις yes/τους δεκτεις...

βεβαια αν πατησεις οχι μπορει να ξαναρωτησουν αλλα καποια στιγμη σταματανε κ συνεχιζεις στο site κανονικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...