Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 ωραια να ρωτησω και εγω κατι η ψηκτρα π εχουν μεσα η ζεν ειναι η περ αρκετή η πρεπει ν αγορασεις και αφτερμαρκετ ψηκτρα ? Δεν έχουν όλοι οι ryzen ψύκτρα, οι non x (1600 και 1700) είναι αυτοί που έχουν την wraith spire και είναι αρκετή για στοκ λειτουργία. Καλό είναι να μπει μια aftermarket βέβαια, σε νέο μηχάνημα με τέτοιο cpu δεν νοείται να μείνει η στοκ.
Simos805 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Εκεί που χάνουν οι ryzen είναι λίγο στα fps, για αυτόν που κοιτάει το απόλυτο νούμερο ο 7700k είναι με διαφορά μπροστά μέχρι και 20 fps σε κάποια games, αυτό είναι όλο, αν κάποιος θέλει all around ισχύ συν gaming δεν υπάρχει λόγος να αποφύγει έναν 1600 πχ, αλλά όπως είπες και εσύ περί ορέξεως.Αυτό που λες, η βασική χρήση του συγκεκριμένυ μηχανήματος θα είναι τα παιχνίδια, και με νοιάζει να έχω όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επίδωση σε αυτά, με υποστήριξη και 4k αργότερα, για αυτοκ και τελικά καταλήγω σε Intel μιας και ακούω κι διάφορα για συμβατότητες. Συγκεκριμένα κατέληξα στον 7700K με την MSI Z270 Gaming Pro Carbon.
Dr_73 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 ωραια να ρωτησω και εγω κατι η ψηκτρα π εχουν μεσα η ζεν ειναι υπερ αρκετή η πρεπει ν αγορασεις και αφτερμαρκετ ψηκτρα ? Να υποθέσω από την ερώτηση που κάνεις, ότι στο παρελθόν δεν είχες ποτέ ξανά amd ; Ενδιαφέρουσα ενημέρωση για τη σχετική αγορά , θα αποκτήσεις, αν πας στο scroutz και διαβάσεις κριτικές για ψύκτρες επεξεργαστών , για την κατηγορία άνω των 40ευρώ .
life is music Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Να υποθέσω από την ερώτηση που κάνεις, ότι στο παρελθόν δεν είχες ποτέ ξανά amd ; Ενδιαφέρουσα ενημέρωση για τη σχετική αγορά , θα αποκτήσεις, αν πας στο scroutz και διαβάσεις κριτικές για ψύκτρες επεξεργαστών , για την κατηγορία άνω των 40ευρώ . am3 socket εχω απλος μια ερωτηση εκανα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα