Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, χτίζω gaming desktop. Θα βάλω αυτή τη motherboard: http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/motherboard-mitrikes/MSI-Motherboard-Z170A-PC-MATE.htm

Για επεξεργαστή είμαι ανάμεσα στον Intel Core i7 6700K και στον Intel Core i7 7700K.

Ποιον προτείνετε και γιατί?

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε καλά δεν θέλει και πολύ σκέψη,ίδιες τιμές έχουν Ελλάδα τουλάχιστον,οπότε το πιο καινούριο.Κ επιδόσεις ίδιες έχουν,ο 7700κ ανεβαίνει πιο πάνω 200-300 αλλά είναι κ πιο ζεστός

Δημοσ.

Ε καλά δεν θέλει και πολύ σκέψη,ίδιες τιμές έχουν Ελλάδα τουλάχιστον,οπότε το πιο καινούριο.Κ επιδόσεις ίδιες έχουν,ο 7700κ ανεβαίνει πιο πάνω 200-300 αλλά είναι κ πιο ζεστός

Θα βάλω υδρόψυξη άρα πάω για τον 7700K
  • Like 1
Δημοσ.

Στην ουσία το μόνο που αλλάζει είναι η υποστήρηξη USB-C σωστά?

ναι δεν έχει καμιά σοβαρή διαφορά απλά αξίζει επειδή είναι νεότερο κ όσο να ναι βελτιωμένο chipset.

Δημοσ.

ναι δεν έχει καμιά σοβαρή διαφορά απλά αξίζει επειδή είναι νεότερο κ όσο να ναι βελτιωμένο chipset.

Μάλιστα συμφωνώ, και το USB-C με ενδιαφέρει επίσης!!
  • Like 1
Δημοσ.

Kαλησπερα και απο εμενα.Κοιτα εαν το θες μονο για παιχνιδι να πας αφενος στο πιο καινουριο Chipset Kaby Lake δηλαδη αλλα ειναι εντελως περιτο να παρεις τον 7700Κ αφου δεν θα δεις ΚΑΜΙΑ διαφορα στα παιχνιδια απο τον 7600Κ παρα η μονη διαφορα που θα δεις θα ειναι 100-110 ευρω μειον στην τσεπη σου.Δευτερον αφου επιλεγεις να ειναι Κ το Cpu και θα του βαλεις και υδροψυξη υποθετω οτι θα θες να κλοκαρεις και λιγακι οποτε πας σε Z270 και σου μενουν και ρεστα απο την διαφορα τιμης του επεξεργαστη.Εχω να σου προτεινω η Αυτη  η Αυτη .Εγω προσωπικα θα τσιμπαγα την δευτερη :),ελπιζω να βοηθησα η επιλογη παντα δικη σου φιλε μου.A και κατι ακομα που ξεχασα να σου αναφερω σχετικα με το Z170 και Z270 Chipset.H διαφορα τους δεν ειναι μονο στο USB Type-C αλλα και στα PCIE Lanes οπου στο πρωτο ειναι 20 και στο δευτερο 24 (Δυνατοτητα m2 σε Raid διαταξη κτλ)

Z170 Vs Z270

• Like 1
Δημοσ.

Μάλιστα συμφωνώ, και το USB-C με ενδιαφέρει επίσης!!

καλημερα καλυτερα να περιμενεις ζεν μην αγορασεις κατι ακομη 

Δημοσ.

Gaming desktop λέει...Δεν μπορεί ο 1800χ και θα είναι καλύτερος ο 1600?Εκτός αν θέλει να ρίξει το budget.Η αν είσαι διατεθειμένος να πάρεις και βλέπεις στη πορεία αν και πότε θα στρώσει το πράγμα

• Like 1
Δημοσ.

Ακομα και ετσι οπως τα λες φιλε  Matrix δεν ριχνει το Budget αφου ο 1600Χ εξακολουθει να ειναι ακριβοτερος του 7600Κ οπως επισης και οι Χ370 μητρικες ειναι ελαφρα ακριβοτερες(ακομα) με τα αντιστοιχα μοντελα σε Ζ270.Σιγουρα οι ΖΕΝ θα ηταν μια καλη αγορα προς το τελος του καλοκαιριου οπου θα εχει βγει μια πληρη γκαμα μητρικων θα εχουν ελαχιστοποιηθει οι παιδικες ασθενειες συμβατοτητας και σιγουρα θα εχουν πεσει εστω και λιγο οι τιμες τους και ισως και να αποδιδουν εαν οχι καλυτερα τουλαχιστον εφαμιλλα σε υποστηριξη DX12 τιτλων με τους Kaby Lake.Οπως και να εχει ομως κατα την προσωπικη μου αποψη εαν το Pc δεν προοριζεται για αμιγως Gaming χρηση αλλα πιο πολυ για εργασια-επεξεργασια-workstation καταστασεις για αυτην την στιγμη που μιλαμε οι ΖΕΝ ειναι μονοδρομος για το πλατυ κοινο.

Δημοσ.

Kαλησπερα και απο εμενα.Κοιτα εαν το θες μονο για παιχνιδι να πας αφενος στο πιο καινουριο Chipset Kaby Lake δηλαδη αλλα ειναι εντελως περιτο να παρεις τον 7700Κ αφου δεν θα δεις ΚΑΜΙΑ διαφορα στα παιχνιδια απο τον 7600Κ παρα η μονη διαφορα που θα δεις θα ειναι 100-110 ευρω μειον στην τσεπη σου.Δευτερον αφου επιλεγεις να ειναι Κ το Cpu και θα του βαλεις και υδροψυξη υποθετω οτι θα θες να κλοκαρεις και λιγακι οποτε πας σε Z270 και σου μενουν και ρεστα απο την διαφορα τιμης του επεξεργαστη.Εχω να σου προτεινω η Αυτη  η Αυτη .Εγω προσωπικα θα τσιμπαγα την δευτερη :),ελπιζω να βοηθησα η επιλογη παντα δικη σου φιλε μου.A και κατι ακομα που ξεχασα να σου αναφερω σχετικα με το Z170 και Z270 Chipset.H διαφορα τους δεν ειναι μονο στο USB Type-C αλλα και στα PCIE Lanes οπου στο πρωτο ειναι 20 και στο δευτερο 24 (Δυνατοτητα m2 σε Raid διαταξη κτλ)

Z170 Vs Z270

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Να σε ρωτήσω... η MSI που μου πρότεινες έχει ταχύτητα στις μνήμες 2133MHz ενώ αυτή που είχα βρει εγώ έχει 2400Mhz. Είχα βρει μνήμες στα 2400Mhz. Θα δουλεύουν σε αυτήν ή θα πρέπει να γίνει oc που λέει??
Δημοσ.

Οι 1600 και 1600x απέχουν έτη σε επεξεργαστική ισχύ, από τους I5 της intel.

Συγκριτικά με την ισχύ τους, το κόστος κτίσης τους είναι πολύ πολύ μικρό.

Για αυτό τον λόγο είναι ίσως οι πιο vfm επεξεργαστές της αγοράς μαζί με τον 1700 και τον pentium 4560.

Προσωπικά 250€ για i5 δεν θα έδινα για κανένα λόγο.

Οι επεξεργαστές αυτοί θα απαξιωθουν πάρα πολύ γρήγορα.

Στην θέση του TS, θα κοιτούσα κάτι ανάμεσα σε 1600x, 1700 και 7700.

Μητρικές στο AM4 θα κοιτούσα B350 chip.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...