Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους,

Εχω ενα λαπτοπ λενοβο y70 και οταν το πειρα ειχε εγκατεστημενη γλωσσα τα Πολωνικα. Κατεβασα αγγλικα και ελληνικα και χρησιμοποιω ελληνικα σαν default γλωσσα γραφης κλπ. Το προβλημα ειναι πως οποτε κανω καποιο update στα windows πχ, οι τιτλοι των update ειναι στα πολωνικα ή οταν ανοιγω το λαπτοπ μου λεει καλως ηρθατε στα πολωνικα. 

Ξερει κανεις πως να τα διαγραψω εντελως απο το συστημα ? Οταν πηγαινω στις ρυθμισεις εχω μονο αγγλικα και ελληνικα σαν επιλογες για γλωσσα, οποτε δεν εχω ιδεα πως να τα απενεργοποιησω.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

• Like 1
Δημοσ.

η καλυτερη λυση ειανι το φορματ...γνωριζεις πως?

δεν θα το προτιμουσα να σου πω την αληθεια. ετσι κι αλλιως οταν το πειρα ηταν εντελως στα πολωνικα οποτε δεν νομιζω να αλλαζε κατι.

θα το προσπαθησω και θα ειδοποιησω, ευχαριστω.

Δημοσ.

δεν θα το προτιμουσα να σου πω την αληθεια. ετσι κι αλλιως οταν το πειρα ηταν εντελως στα πολωνικα οποτε δεν νομιζω να αλλαζε κατι.

θα το προσπαθησω και θα ειδοποιησω, ευχαριστω.

αν κανεις φορματ θα κατεβασεις την ελληνικη ακδοση οποτε ναι θα αλλαξει κατι...+ οτι θα κανεις καθαρη εγκατασταση χωρις την σαβουρα της λενοβο π εχει κατι προγραμματα αχρηαστα να βαρενουν το συστημα!

Δημοσ.

ok εκανα το τροπο που προτεινε ο infin1tyGR και δουλευει.

Οσο για το φορματ ισχυει πως εχει πολυ σαβουρα μεσα αλλα καποια αλλη στιγμη ευχαριστω για τις απαντησεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...