Προς το περιεχόμενο

nexus 5x bootloop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω απο τελη Σεπτεμβρη και τωρα μου συνεβει,βασικα στο chrome σερφαρα και σε μια στιγμη μαυρησε η οθονη και δεν ανοιγε το κινητο ειχα την 7.1.2

Δημοσ.

Το είχα πάθει και εγώ στο n5x μου. Το πήγα procordia και το πήρα μετά από 20 μέρες περίπου... Αλλαγή μητρικής. Βέβαια τώρα μ τρώει κάτι screen freeze κατά διαστήματα και θέλει ρεσταρτ.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Και εμένα σήμερα το Nexus 5X παρουσίασε το ίδιο. Το είχα πάρει απο το AskAdam. Απότι είδα έχει περάσει ένας χρόνος απο την εγγύηση μου. Ξέρετε τι παίζει με τις εγγυήσεις ; Απότι Link.png Site: είδα η LG έκανε refund και αναγνώρισε ότι είναι θέμα hardware. 

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Και εμένα σήμερα το Nexus 5X παρουσίασε το ίδιο. Το είχα πάρει απο το AskAdam. Απότι είδα έχει περάσει ένας χρόνος απο την εγγύηση μου. Ξέρετε τι παίζει με τις εγγυήσεις ; Απότι Link.png Site: http://www.androidpolice.com/2016/11/24/lg-is-issuing-full-refunds-for-some-malfunctioning-nexus-5x-phones/">είδα η LG έκανε refund και αναγνώρισε ότι είναι θέμα hardware.

Λογικά έχεις 2 χρόνια εγγύηση οπότε το πας από εκεί που το πήρες και αναλαμβάνουν εκείνη τα περαιτέρω
Δημοσ.

Λογικά έχεις 2 χρόνια εγγύηση οπότε το πας από εκεί που το πήρες και αναλαμβάνουν εκείνη τα περαιτέρω

Σευχαριστώ πολύ.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το τσίμπησα και εγώ το bootloop μου. 

Είχα και custom rom αλλά κατάφερα και πέρασα official rom και κλείδωσα bootloader και περιμένω να μου πουν τι θα κάνω απ την lg. 

Άκουσα για full refund καταστάσεις προς USA μεριά και δεν ξέρω αν ισχύει και για μας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...