Προς το περιεχόμενο

nexus 5x bootloop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σημερα το κινητο μου nexus 5x επαθε bootloop τι μπορω να κανω τωρα ? το ειχα παρει πριν 6 μηνες απο το kaizerstore,η αντιπροσωπεια σημερα ειναι κλειστη,γνωριζει κανεις πως μπορω να το στειλω σε αυτους και αν πρεπει να τους στειλω και την αποδειξη του κινητο η κατι αλλο? 

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Η αδερφή μου είχε θεμα με bootloop στο g4 και πήρε απευθείας στην αντιπροσωπεία της LG στείλανε κουριερ και το πήρε την επόμενη ημέρα. Δευτέρα το πρωί το έστειλε Παρασκευή πρωί το είχε πίσω. Νομιζω ότι πρέπει να πάρεις στην lg και να κάνεις και εσυ το ίδιο.

Δημοσ.

Δεν το εχει πολύ καιρό κανα μήνα περίπου αλλά όλα καλά μέχρι το είχε στην 5.1 και της ήρθε με 6.0 έκδοση android και μέχρι τώρα πάει σφαίρα

Με εντυπωσίασε πάντως η άμεση επισκευή και αποστολή στην ουσία σε λιγότερο απο εβδομάδα

Δημοσ.

Κανένα μήνα περίπου αν θυμάμαι καλά .......τώρα όσο αυτό που λες για την lg τι να πω.....δεν ξέρω 11 μήνες είχε το κινητό και μόλις παρουσιάστηκε το πρόβλημα λύθηκε αμέσως τώρα εάν θα το παρουσιάσει ξανά αυτό ειναι άλλο θέμα ........

Δημοσ.

καλησπερα σημερα το κινητο μου nexus 5x επαθε bootloop τι μπορω να κανω τωρα ? το ειχα παρει πριν 6 μηνες απο το kaizerstore,η αντιπροσωπεια σημερα ειναι κλειστη,γνωριζει κανεις πως μπορω να το στειλω σε αυτους και αν πρεπει να τους στειλω και την αποδειξη του κινητο η κατι αλλο? 

ευχαριστω εκ των προτερων

Τι Android version είχε το κινητό σου ; Εγω μέχρι τώρα ήξερα οτι τα G4 έβγαζαν το πρόβλημα

με το bootloop και τώρα το τελευταιο διάστημα διαβάζω οτι άρχισαν και τα 5X να το κάνουν.

Εχω και γω το ίδιο κινητό και εχω αρχίσει να φοβάμαι....

Δημοσ.

Μ αρέσει που κάποιοι σκιζόντουσαν ( και ακόμα συνεχίζουν να υποστηρίζουν την lg για ευνόητους λόγους) εδω μεσα ότι μόνο τα G4 (και αυτά είναι σπάνιες περιπτώσεις) παθαίνουν bootloops στα καλα καθούμενα και όχι τα νεξους, φλεξ 2 και ν10

Δημοσ.

εγω φιλε το εχω απο Σεπτεμβριο του 16 ειμαι στην 7.1.2 και μεχρι τωρα ολα καλα.

Εγώ απ τον Ιούλιο του 16 και δεν έχει συμβεί το παραμικρό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...