ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Διάβαζα για το ahrefs το οποίο είχα δοκιμάσει στο παρελθόν ότι μπορείς να αγοράσεις κάποιο shared account για να γλυτώσεις τα πολλά λεφτά που ζητάει κάθε μήνα. Σε αυτό το shared account υπάρχει όριο για το πόσες σελίδες μπορώ να παρακολουθώ? Αυτή την στιγμή έχω 2 σελίδες που διαχειρίζομαι (ενα eshop και μια σελίδα εταιρείας) αλλά έχω και ακόμα 4-5 που εχω φτιάξει. Υπάρχει κανένας που μπορεί να διαθέσει καποιο shared account επί πληρωμής , υπάρχουν κίνδυνοι γενικά?
spacer Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Χρησιμοποιώ shared accounts χωρίς πρόβλημα εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η αξιοπιστία αυτού που παρέχει το shared account γιατί μου έχει τύχει να πληρώσω και μετά από 7-10 ημέρες αυτός που μου διέθεσε τον λογαριασμό να εξαφανιστεί μαζί με το account. Τώρα ο τρόπος λειτουργίας π.χ. αν σου έχει δώσει πρόσβαση σε Ahrefs standard τότε το ημερήσιο όριο αναφορών ανά URL είναι 100. Αν οι χρήστες που χρησιμοποιούν το account καλύψουν τα 100 τότε θα πρέπει να περιμένεις μια ημέρα για να πάρεις αναφορά. 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Χρησιμοποιώ shared accounts χωρίς πρόβλημα εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η αξιοπιστία αυτού που παρέχει το shared account γιατί μου έχει τύχει να πληρώσω και μετά από 7-10 ημέρες αυτός που μου διέθεσε τον λογαριασμό να εξαφανιστεί μαζί με το account. Τώρα ο τρόπος λειτουργίας π.χ. αν σου έχει δώσει πρόσβαση σε Ahrefs standard τότε το ημερήσιο όριο αναφορών ανά URL είναι 100. Αν οι χρήστες που χρησιμοποιούν το account καλύψουν τα 100 τότε θα πρέπει να περιμένεις μια ημέρα για να πάρεις αναφορά. Εγώ αυτή την στιγμή έχω πχ 10 url Που θέλω να παρακολουθώ. Άντε το πολύ να θέλω αναφορές σε λέξεις κλειδιά περίπου 20-30 για το καθένα την ημέρα. Αυτή την στιγμή θέλω πχ για την εταιρεία ένα shared account με το οποίο θέλω να παρακολουθώ το eshop και το site της εταιρείας Μπορώ μέσα δηλαδή στο account να προσθέσω άλλα 8 site δικά μου για παράδειγμα δωρεάν? Και να έχω το μέγιστο 100 αναφορές την ημέρα για κάθε url? Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν πάρω shared account να μπορώ να κόψω τιμολόγιο στην εταιρεία και πόσο κοστίζει το μήνα Βρήκα έναν έλληνα που έχει φτιάξει ένα site στο οποίο ανεβάζει άρθρα σε σελίδες με υψηλό pagerank αλλά παράλληλα δίνει και shared accounts σε ahrefs με 15 ευρώ το μήνα. Αξίζει?
aledjo Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 τα shared accounts ahrefs ειναι η μαυρη αγορα δεν υπαρχει επισημη τετοια υπηρεσια ουτε υποστηριξη. δε μπορεις να βαλεις να παρακολουθεις κανενα site γιατι ειναι trial accounts που ανακυκλωνονται καθε βδομαδα. δηλαδη εχεις μια λιστα με κωδικους και δοκιμαζεις οποιο δουλεψει! και πολλα ζηταμε.... οσο για τον Ελληνα που λες, φανταζομαι τον greekpbn, 15 ειναι πολλα. Υπαρχουν και με 5 ευρω
genius_13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Σωστός κατά το ήμισυ aledjo. Δεν είναι trial accounts ,είναι κανονικότατα , συνήθως standar ή advanced loyal. Στο 2ο που είμαι εγώ επιτρέπονται μέχρι 250 domain αναλύσεις καθημερινά. Στο Dashboard επιτρέπονται μέχρι 25 ιστοσελίδες, συνήθως όλες αυτές οι θέσεις είναι πιασμένες , no big deal. Επίσης δεν υπάρχει μια λίστα με κωδικούς που δοκιμάζεις και όποιος κάτσει , υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος που συνδεόμαστε ώστε ο λογαριασμός να παραμείνει ασφαλής. Τα 15 είναι πολλά, με τα ίδια λεφτά θα βρεις ahref+majestic μαζί. Το κυριότερο και το πιο δύσκολο είναι να βρεις αξιόπιστο πωλητή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα