Konstantin77 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 https://www.mediamarkt.gr/el/product/_lg-55uh770v-1179839.html σκρουτζ από 980 ευρώ χωρίς 5 χρόνια (και ελάχιστο 880 ευρώ): http://www.skroutz.gr/s/8650950/LG-55UH770V.html μοντέλο 2016, αλλά μου φάνηκαν καλά τα χαρακτηριστικά, χωρίς να έχω δει reviews. Φαντάζομαι θα ακολουθήσουν και άλλοι μεγάλοι πλαίσιο (τόσο έχει χωρίς 5 χρόνια) ή κώτσος
Questioner Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Διαβάζω ανάμεικτα reviews για την συγκεκριμένη αλλά η τιμή της σε συνδυασμό με την δωρεάν επέκταση και τις άτοκες μάλλον την κάνει αξιόλογη προσφορά.
spysif Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Το mediamarkt έχει δωρεάν 5ετή εγγύηση σε όλες τις 4Κ τηλεοράσεις 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Το mediamarkt έχει δωρεάν 5ετή εγγύηση σε όλες τις 4Κ τηλεοράσεις Αυτο συμβαινει παντα στις γιορτες εδω και 1-2 χρονια. Το ιδιο δινει εδω και λιγες μερες και το public για ολες τις 4Κ. Εχει γινει παραδοση. 1
pcos Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 εξαιρετικη τιμη για 5 χρονια καλυψη! απο την αλλη σε 2-3 χρονια παλι θα αλλαζουμε τηλεοραση για να παρουμε OLED ετσι οπως παμε, δεν θα αγοραζουμε τιποτα για περισσοτερο απο 2 χρονια 1
spysif Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Αυτο συμβαινει παντα στις γιορτες εδω και 1-2 χρονια. Το ιδιο δινει εδω και λιγες μερες και το public για ολες τις 4Κ. Εχει γινει παραδοση. Απλά στο public η 5ετης εγγύηση ισχύει μόνο για παραλαβή από κατάστημα, κάτι που δε συμβαίνει στη mediamarkt.
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Ναι, εχεις δικιο. Αν και θυμαμαι οτι μελος σε αντιστοιχη περιπτωση που πηρε Χριστουγεννα απο Παμπλ. πηγε εκει, πληρωσε πηρε την 5ετη και του την εστειλαν δωρεαν μετα σπιτι.
zousgr Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Αντίστοιχα παίζει η Samsung UE55KU6100 στο http://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/4k-tileorasi-samsung-ue55ku6100-55-curved-smart-led-ultra-hd/prod8260790pp/Με ταυτόχρονη προσφορά 40 πόντοι / ευρώ με πληρωμή με εθνική (περίπου €65 επιστροφή)όπως και 5 χρόνια εγγύηση με παραλαβή από καταστημα Επεξ/σία 9 Απριλίου 2017 από matrixxx αφαιρεση affiliate/referral
fagoura Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Ποια απο τις 2 λετε καλυτερα? Για να ειναι η LG ακριβοτερη και χωρις να ειναι κυρτη, υποθετω θα ειναι καλυτερη, αλλα αξιζουν τα εξτρα 150 € ?
aod999 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Με μια μικρη επιφυλαξη η lg ειναι στα 120 hz αληθινο ρυθμο ανανεωσης ενω η samsung ειναι στα 60 hz. Αν δεν κανω λαθος ξαναλεω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Έχω την 770v στις 49'' στο υπνοδωμάτιο. Πολύ ευχαριστημένος σε όλα. Μοναδικό μείον ο scaler της σε περιεχόμενο κάτω από 1080p.
hasiotis_john Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Εξαιρετική τηλεόραση και τα 5 χρόνια εγγύηση σε συνδυασμό με την σχετικά καλή τιμή , σίγουρα αποτελούν ένα κάποιο δέλεαρ. Βέβαια εγώ θα ζήταγα από την mediamarkt να μου αποδώσει γραπτά πως η εγγύηση θα ισχύει και στην περίπτωση που αποφασίσει η εταιρεία να αποχαιρετήσει την χώρα! (Την είχα πάθει με την Fnac που την έκαναν μ' ελαφρά πηδηματάκια, μαζί με την εγγύηση εννοείτε! )
AristidisZ Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Λογικά η εγγύηση είναι της MM μετά το πέρας της διετίας...
Aias Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Εξαιρετική τηλεόραση και τα 5 χρόνια εγγύηση σε συνδυασμό με την σχετικά καλή τιμή , σίγουρα αποτελούν ένα κάποιο δέλεαρ. Βέβαια εγώ θα ζήταγα από την mediamarkt να μου αποδώσει γραπτά πως η εγγύηση θα ισχύει και στην περίπτωση που αποφασίσει η εταιρεία να αποχαιρετήσει την χώρα! (Την είχα πάθει με την Fnac που την έκαναν μ' ελαφρά πηδηματάκια, μαζί με την εγγύηση εννοείτε! ) Η lg να φυγει απο την χωρα?Αλλο και τουτο. Βεβαια απο προσωπικη εμπειρα του "Service" της Mediamarkt καλυτερα να αγοραζεις απο τον Μπομπ τον μαστορα .
gkarabid Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Σε μια μικρή έρευνα που κάνω για αγορά 55' (αντικατάσταση 40' 8 ετών ) πήγα στα ΜΜ Λάρισας και την είδα από κοντά χωρίς να γνωρίζω το θέμα με την προσφορά. Στην αρχή έπεσα επάνω σε μία SAMSUNG UE55KU6000WXXH στα ίδια ακριβως λεφτά με την lg. Σούπερ μου φαίνονται και η δύο (πάντα σε σύγκριση με την παλιά μου 40' ) αλλά με καλύτερη ποιότητα κατασκευής ή lg ιδιαίτερα στην βάση της τηλεόρασης που στην sam νομίζεις ότι είναι από καμια 22'. Ποια προτείνεται παιδιά ανάμεσα σε αυτές της δύο και αν φυσικά αξίζουν τα λεφτά τους. Για παραπάνω χρήματα το κόβω χλωμό αφού θέλω να πάρω και μία ηχομπαρα για ποιο ..... Καταστάσεις. Η χρήση της θα είναι κλασικα tv , ps3 ,nova και αρκετό internet Στο τελευταίο με ενδιαφέρει το γρήγορο και πλήρους λειτουργικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα