toshd3000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 καλημερα... αλλαξα σετ συμπλεκτη(δισκο,πλατο,ρουλεμαν) και το πενταλ ειναι παναλαφρο! ο μοχλος ομως παραμενει το ιδιο , δλδ η αισθηση οταν κουμπωνουν οι ταχυτητες δεν εχει αλλαξει για παραδειγμα στην πρωτη παλι εχει μια ελαχιστη δυσκολια να κουμπωσει...
Sheogorath Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, Συμπλέκτη άλλαξες, όχι κιβώτιο. 2
vairass Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 καλημερα... αλλαξα σετ συμπλεκτη(δισκο,πλατο,ρουλεμαν) και το πενταλ ειναι παναλαφρο! ο μοχλος ομως παραμενει το ιδιο , δλδ η αισθηση οταν κουμπωνουν οι ταχυτητες δεν εχει αλλαξει για παραδειγμα στην πρωτη παλι εχει μια ελαχιστη δυσκολια να κουμπωσει... Ελαφρύ είναι όταν το αλλάζουμε, βαλβολινες σου άλλαξε; και αν ναι τι σου έβαλε ;
toshd3000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 βαλβολικες αλλαξε αλλα δεν τον ρωτησα τι εβαλε θα μπορουσε να μην εχει αλλαξει?!
vairass Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 βαλβολικες αλλαξε αλλα δεν τον ρωτησα τι εβαλε θα μπορουσε να μην εχει αλλαξει?! Αφού άλλαξε όλα καλά μην ανησυχείς. Πόσα λεφτά έδωσες;
vairass Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 230 και εβαλε VALEO Σε τι αυτοκίνητο; το κουτί τι έγραφε από έξω; Γαλλία, Τουρκία, Κίνα κάτι άλλο;
toshd3000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 σε fiat punto 2002...δεν ειδα το κουτι αλλα μου εδειξε το παλιο σετ..... 1
palawiaris Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Πληροφοριακά.Στο προηγούμενό μου αμάξι,BMW e91 έμπαινε δύσκολα η πρώτη.Σαν πρώτη λύση άλλαξα βαλβολίνες με καμία σχεδόν διαφορά.Με τα χρόνια όταν πατούσα ελαφρά συμπλέκτη έκανε ένα περίεργο θόρυβο,που με τον καιρό χειροτέρευε.Άλλαξα δίσκο,βολάν,πλατό,όλα αυτά τα ανταλλακτικά της φωτογραφίας.Με το δαχτυλο άλλαζα μετά ταχύτητες.Αν δεν κάνω λάθος το βολάν έκανε την ζημιά;
toshd3000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 στην οπισθεν η διαφορα φανηκε μπαινει πανευκολα πλεον ,οποτε και στην πρωτη δεν θα επρεπε να εχει διαφορα?
vairass Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 στην οπισθεν η διαφορα φανηκε μπαινει πανευκολα πλεον ,οποτε και στην πρωτη δεν θα επρεπε να εχει διαφορα? Πόσες φορές βάζεις πρώτη και πόσες φορές οπισθεν; σκέψου...
di maria kun Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, Συμπλέκτη άλλαξες, όχι κιβώτιο. αυτο μαν μην το ψαχνεις παραπανω
Chape Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Στο δικό μου μετά από αλλαγή σετ συμπλεκτη όλες οι ταχύτητες έμεναν πανεύκολα εκτός από την πρώτη... Το πήγα την επόμενη μέρα ασχολήθηκε δύο ωριτσες το παλικάρι (χωρίς να μου ζητήσει φράγκο) και από ότι κατάλαβα ήταν μια μικρή ρύθμιση που έκανε ανάμεσα στον μοχλο - κιβώτιο ταχυτήτων και μετά τις έπαιρνε όλες με ένα δάχτυλο που είπε κι ένας φίλος ποιο πάνω (καλύτερα και από τις πρώτες μέρες που το είχα αγοράσει) αφού το θυμάμαι ακόμα, μου άρεσε τόσο πολύ που του άφησα 20 ευρώ εγώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα