Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα...

αλλαξα σετ συμπλεκτη(δισκο,πλατο,ρουλεμαν) και το πενταλ ειναι παναλαφρο!

ο μοχλος ομως παραμενει το ιδιο , δλδ η αισθηση οταν κουμπωνουν οι ταχυτητες δεν εχει αλλαξει για παραδειγμα στην πρωτη παλι εχει μια ελαχιστη δυσκολια να κουμπωσει...

Δημοσ.

καλημερα...

αλλαξα σετ συμπλεκτη(δισκο,πλατο,ρουλεμαν) και το πενταλ ειναι παναλαφρο!

ο μοχλος ομως παραμενει το ιδιο , δλδ η αισθηση οταν κουμπωνουν οι ταχυτητες δεν εχει αλλαξει για παραδειγμα στην πρωτη παλι εχει μια ελαχιστη δυσκολια να κουμπωσει...

Ελαφρύ είναι όταν το αλλάζουμε, βαλβολινες σου άλλαξε; και αν ναι τι σου έβαλε ;
Δημοσ.

βαλβολικες αλλαξε αλλα δεν τον ρωτησα τι εβαλε

θα μπορουσε να μην εχει αλλαξει?!

Αφού άλλαξε όλα καλά μην ανησυχείς.

Πόσα λεφτά έδωσες;

Δημοσ.

230 και εβαλε VALEO

Σε τι αυτοκίνητο; το κουτί τι έγραφε από έξω; Γαλλία, Τουρκία, Κίνα κάτι άλλο;

Δημοσ.

Πληροφοριακά.Στο προηγούμενό μου αμάξι,BMW e91 έμπαινε δύσκολα η πρώτη.Σαν πρώτη λύση άλλαξα βαλβολίνες με καμία σχεδόν διαφορά.
Με τα χρόνια όταν πατούσα ελαφρά συμπλέκτη έκανε ένα περίεργο θόρυβο,που με τον καιρό χειροτέρευε.
Άλλαξα δίσκο,βολάν,πλατό,όλα αυτά τα ανταλλακτικά της φωτογραφίας.
Με το δαχτυλο άλλαζα μετά ταχύτητες.
Αν δεν κάνω λάθος το βολάν έκανε την ζημιά;

post-51825-0-77372200-1491677131_thumb.jpg

Δημοσ.

στην οπισθεν η διαφορα φανηκε μπαινει πανευκολα πλεον ,οποτε και στην πρωτη δεν θα επρεπε να εχει διαφορα?

Δημοσ.

στην οπισθεν η διαφορα φανηκε μπαινει πανευκολα πλεον ,οποτε και στην πρωτη δεν θα επρεπε να εχει διαφορα?

Πόσες φορές βάζεις πρώτη και πόσες φορές οπισθεν; σκέψου...

Δημοσ.

Στο δικό μου μετά από αλλαγή σετ συμπλεκτη όλες οι ταχύτητες έμεναν πανεύκολα εκτός από την πρώτη... Το πήγα την επόμενη μέρα ασχολήθηκε δύο ωριτσες το παλικάρι (χωρίς να μου ζητήσει φράγκο) και από ότι κατάλαβα ήταν μια μικρή ρύθμιση που έκανε ανάμεσα στον μοχλο - κιβώτιο ταχυτήτων και μετά τις έπαιρνε όλες με ένα δάχτυλο που είπε κι ένας φίλος ποιο πάνω (καλύτερα και από τις πρώτες μέρες που το είχα αγοράσει) αφού το θυμάμαι ακόμα, μου άρεσε τόσο πολύ που του άφησα 20 ευρώ εγώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...