Μενέξενος Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Καλημέρα παιδιά. Εδώ και 10 μέρες η κάμερα του ενός έτους S7 μου βγάζει black screen και λέει 'Warning: camera failed'. Σημειωτέον ότι αυτό παρατήρησα ότι συνέβη αφού το έβαλα λίγο κάτω από την βρύση να το καθαρίσω. Το πήγα σε unauthorized επιοδιορθωτή. Δεν έβρισκε λύση. Τώρα το πήγα στην Samsung Αμβούργου. Επειδή έχει σημάδια πτώσεις το περίβλημα του κινητού, η εγγύηση μου δεν ισχύει, όπως έμαθα. Όλα καλά μέχρις εδώ. Ωστόσο η Samsung μου ζητάει 220€ για να επιδιορθώσουν όχι την κάμερα αλλά το περίβλημα και την οθόνη, ώστε να αναβιώσει η εγγύηση και τότε να μου επισκευάσουν χωρίς κόστος την κάμερα. Όσοι έμπειροι και ειδήμονες τί λετε; Δεν θέλω να πηγαίνει κατ' ανάγκην στο κακό το μυαλό μου. Μπορεί όντως να έχει μεγάλη και ακριβή ζημιά η κάμερα, ώστε να συμφέρει ο έμμεσος τρόπος επισκευής που μου προτείνουν. Παρ' όλα αυτά μπορεί να ισχύει το αντίθετο.
stelios18120 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Οπότε εν ολίγοις φταινε οι διαφορές πτώσεις που έχει φάει το κινητό γύρω γυρω,και έτσι έχει χαλάσει το περίβλημα και γ αυτό το λόγω παίζει να χάλασε η κάμερα; 1
Μενέξενος Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δεν έχω καταλάβει. Ο unauthorized επισκευαστής είπε ότι δεν έβρισκε πρόβλημα στην κάμερα και ήταν κάπου αλλού. Η samsung δεν είναι ξεκάθαρη. Μου λέει απλώς ότι επειδή δεν έχω εγγύηση, πρέπει να διορθώσει περίβλημα και οθόνη για να αναβιώσει η εγγύηση και τότε θα επισκευάσει χωρίς κόστος την κάμερα. Αναμένω διευκρινιστικό mail της.
yimmiyimmi Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Κοιτά αν έχει σημάδια πτώσεων όντως δε καλύπτει αν τα 220 σου δίνουν πίσω την εγγύηση αξίζει για s7.Αλλά όχι και κάτω απο βρύση ρε αδερφέ. Δε θυμάμαι αν είναι waterproof το s7 αλλά ποτέ ξανά αυτό. 2
kajwbtfe Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Εφαρμογή τρίτου για κάμερα δοκίμασες?Μήπως να έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπας και στρώσει,εκτός και αν είναι 100% θέμα hardware. 1
Μενέξενος Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Εφαρμογή τρίτου για κάμερα δοκίμασες?Μήπως να έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπας και στρώσει,εκτός και αν είναι 100% θέμα hardware. Έχω δοκιμάσει όλων των ειδών τα reset. Ο unauthorized επισκευαστής ισχυριζόταν ότι η κάμερα δεν έχει πρόβλημα και ότι φταίει το software. Μάλιστα προφήτευσε ότι όταν αρχίσει να χαλάει το software θα εμφανίσει κι άλλα προβλήματα το κινητό... Δεν μου φάνηκε και ιδιαίτερα αξιόπιστος για να είμαι ειλικρινής
zaccki Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Εφοσον εχεις δοκιμασει οπως ειπες αυτα που σου ειπαν οι φιλοι παραπανω ριξε μια ματια κ εδω https://www.youtube.com/watch?v=tkLaRLCzO6w Προσφατα ενα S3 Neo (αν θυμαμαι καλα) φιλης παρουσιαζε το ιδιο προβλημα. Αφου δοκιμασα ολες τις παραπανω μεθοδους του βιντεο, το προβλημα διορθωθηκε αφαιροντας το battery cover και πιεζοντας αρκετες φορες περιμετρικα της καμερας (στο 6:10' του βιντεο παραπανω). Μαλιστα θυμαμαι οτι στο πρωτο πατημα που εκανα ακουστηκε ενας θορυβος σαν να "κουμπωσε" κατι που ειχε "ξεκουμπωσει". Δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις κ αυτο. 3
UsualSuspect__ Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Πες μας κιόλας όμως άμα το έφτιαξες. Κάνεις που κάνεις likes
ziaba Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Κοιτά αν έχει σημάδια πτώσεων όντως δε καλύπτει αν τα 220 σου δίνουν πίσω την εγγύηση αξίζει για s7.Αλλά όχι και κάτω απο βρύση ρε αδερφέ. Δε θυμάμαι αν είναι waterproof το s7 αλλά ποτέ ξανά αυτό. είναι αδιάβροχο με πιστοποίησή και όχι μόνο κάτω απ την βρύση αντέχει άλλα σε 1.5 μέτρα βάθος για μίση ώρα με τα λεγόμενά της samsung
ikaruga24 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 είναι αδιάβροχο με πιστοποίησή και όχι μόνο κάτω απ την βρύση αντέχει άλλα σε 1.5 μέτρα βάθος για μίση ώρα με τα λεγόμενά της samsung Με τη μόνη διαφορά ότι οι πτώσεις το χαλάνε αυτό και ότι αν πάρει νερό μέσα η εγγύηση δεν στο καλύπτει. Άρα μην κανετε χαζά με το νερό.
ziaba Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 ντξ μιλάμε για νορμάλ καταστάσεις όχι να ξεκόλλησε το μισό καπάκι από πτώση και ο άλλος το πετάει σε νερά
Μενέξενος Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Πες μας κιόλας όμως άμα το έφτιαξες. Κάνεις που κάνεις likes Το κινητό είναι ακόμη στην Samsung. Από το βιντεάκι το μόνο που δεν είχα κάνει ήταν το tapping στην κάμερα και γύρω της.
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Επειδή έχει σημάδια πτώσεις το περίβλημα του κινητού, η εγγύηση μου δεν ισχύει, όπως έμαθα Το θεμα ειναι το παραπανω. Με 220ευρω προφανως και μπορεις να αγορασεις ξεχωριστη καμερα και να εισαι αρχοντας αλλα το κινητο σου αυτη την στιγμη ειναι χωρις εγγυηση και για οποιοδηποτε αλλο προβλημα μπορει να εμφανιστει αργοτερα. Επισης αν θελεις να το πουλησεις το κινητο οπως καταλαβες εκτος εγγυησης και με προβλημα στην καμερα ειναι ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα. Αρα αν δεν βρεις ακρη,πρεπει να τα βαλεις κατω να δεις τι σε βολευει εσενα μελλοντικα για την συσκευη αυτη. 2
Μενέξενος Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Το θεμα ειναι το παραπανω. Με 220ευρω προφανως και μπορεις να αγορασεις ξεχωριστη καμερα και να εισαι αρχοντας αλλα το κινητο σου αυτη την στιγμη ειναι χωρις εγγυηση και για οποιοδηποτε αλλο προβλημα μπορει να εμφανιστει αργοτερα. Επισης αν θελεις να το πουλησεις το κινητο οπως καταλαβες εκτος εγγυησης και με προβλημα στην καμερα ειναι ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα. Αρα αν δεν βρεις ακρη,πρεπει να τα βαλεις κατω να δεις τι σε βολευει εσενα μελλοντικα για την συσκευη αυτη. Εν τέλει τους είπα να το φτιάξουν. Νομίζω είναι η πιο φθηνή λύση συνολικά. Θα πάρω πίσω κινητό που φαίνεται ολοκαίνουργιο και με εγγύηση. Η μεταπώληση θα είναι πολύ ευκολότερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα