trelofanis Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 εχω εγκαταστημενο το kodi σε κινητο και τηλεοραση και δεν βρισκει υποτιτλους με το opensubtitles.org με τιποτα..ολες οι ρυθμισεις νομιζω ειναι σωστες αλλα οταν παει να ψαξει για υποτιτλους μου λεει username και password error...στο add on του opensubtitle.org εχω κανει configure και εχω περασει τα username και password σωστα...εξαλλου και μπαινοντας στο site του opensubtitles.org κανω μια χαρα sign in με το username και password μου... μπορει να βοηθησει καποιος παρακαλω?
sundance_kid Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Αν θέλεις ελληνικούς, να βάλεις το subtitles.gr.
jim_p Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δες τι εχω πει εδω για το opensubtitles http://www.insomnia.gr/topic/478458-xbmc-το-απόλυτο-εργαλείο-για-ταινίες-σειρές/page-122#entry55387600
syban Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 και εγώ χτες με το open subtitles by open subtitles δεν μπορούσα βρω υπότιτλους για τίποτα και είναι η δεύτερη φορά, όποτε θα προσπαθήσω τώρα που στήνω το λαπτοπ από την αρχή γιατί άλλαξα δίσκο να βάλω και το subtitles.gr
mouskaros Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Από προχθές δε δουλεύει κανένα, ούτε οφίσιαλ ούτε ανοφίσιαλ... Προσωρινό πρόβλημα με το σάιτ? Αν κανείς βρεί λύση ας γράψει..........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα