Προς το περιεχόμενο

[Hardware/VGA] Asus GeForce GTX 1070 8GB Dual OC +2 Games @Amazon.fr 371€ - ΤΕΛΟΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τοσα χρηματα για μια καρτα και στην συσκευασια δεν εχουν βαλει τπτ. σε αλλες καρτες σου δινουν καλωδιο Hdmi και καλωδιο ρευματος 8πινο κλπ.

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χέχε και η xfx rx480 gtr που είχα πάρει, τίποτα δεν είχε μεσα!!

Είναι πολιτική τους πλέον!

Δημοσ.

Εμενα βγαζει στο Dawn of War λαθος στο s/n που καταχωρω.επειδη δεν προλαβα σημερα θα φυγει πιο μετα mail στο support

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα βγαζει στο Dawn of War λαθος στο s/n που καταχωρω.επειδη δεν προλαβα σημερα θα φυγει πιο μετα mail στο support

Μία από τα ίδια, περιμένω απάντηση από την asus, αφού τους έστειλα την απόδειξη που μου ζήτησαν!

Δημοσ.

Το ιδιο και σε εμενα. Αναμεω απαντηση απο το support κατι μερες τωρα.

Δημοσ.

Καταλαβα,πανε οι κωδικοι  :P

Απο θερμοκρασιες τι λεει η καρτα?και θορυβο?

Τη δευτερα τη περιμενω εγω.

Δημοσ.

ΜΗΝ χρησιμοποιεις το asus tweak για OC και ελεγχο της καρτας γενικοτερα. Πιο  buggy εφαρμογη πεθαινεις. 

Προτιμησε msi afterburner. 

Απο θερμοκρασιες τα παει καλα εως πολυ καλα, με τις εργοστασιακες ρυθμισεις. Εχω δει max 65 βαθμους και καθολου θορυβο, με τα fan στο αυτοματο.

Εγω τωρα της εχω ανεβασει τα ρολογια για 24/7 χρηση. 2050 boost mode και τις μνημες στα 8800. Θερμοκρασιες 72 max, με μετριο θορυβο. Τα fan στο 60% μετα τους 65 βαθμους.

Γενικα η καρτα ειναι μια πολυ καλη υλοποιηση και απορω πως δεν ειναι πιο διαδεδομενη απο αλλες.

• Like 1
Δημοσ.

Είχε κανένας καμία απάντηση σχετικά με το θέμα του παιχνιδιού??

Προσπάθησα να πάρω τηλέφωνο αλλά από την δουλειά μου δεν μπορώ να κάνω κλήση στο εξωτερικό και ας είναι δωρεάν.

Θα πάρω το απόγευμα από το σπίτι και θα ενημερώσω!

Δημοσ.

Απο asus greece σας απαντουν? Δωστε μου ενα τηλ να τους παρω αυριο το πρωι

Ξεκίνησα με asus global και μετά τα email έρχονται από εδώ: [email protected]

Τηλέφωνο: 00800 44142044 είναι δωρεάν αλλά στην Ιταλία, απαντάει Έλληνας!

Δεν τους πήρα τηλέφωνο τελικά γιατί μου έστειλαν μαιλ και μου ζητούσαν τον κωδικό που μας έστειλαν, τον έδωσα και αυτόν και είμαι στην αναμονή πάλι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...