Προς το περιεχόμενο

[Hardware/VGA] Asus GeForce GTX 1070 8GB Dual OC +2 Games @Amazon.fr 371€ - ΤΕΛΟΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως το for honor φαινεται να πεθανε,οποτε μαλλον το wildlands να προτιμησω.

Που να στειλω ενα μειλ για να ρωτησω τι γινεται?Δε ξερω και γαλλικα  :P

Ελεγαν οτι θα στειλουν παρασκευη,χθες τραβηξαν λεφτα και ουτε φωνη ουτε ακροαση.Δε λεει καν ποτε θα γινει η αποστολη στο status της παραγγελιας.

Δημοσ.

Ειδανε που τους εψαχνα φαινεται και τα στειλανε σημερα μαζεμενα μαζι με τους κωδικους.

15 μαιου αφιξη.

Την αλλη φορα να τη στειλουν μεσα στην εξεταστικη  :P

Δημοσ.

μου εστειλαν κ μενα μαιλ με κωδικους. 

Να ρωτησω, για να παραλαβεις το steam code για το DOW3 πρεπει να εχεις την καρτα στα χερια σου ε? Γιατι χρειαζεται το serial number..

Λεει οτι ειναι μεχρι εξαντλησεως, οποτε αν παραλαβουμε 15/5 δε μας βλεπω για free game

Δημοσ.

Σημερα μου στειλανε και τους κωδικους! Απ' οτι φαινεται, οντως θα ειναι κομματι δυσκολο να πουλησεις τα συγκεκριμενα serials. Και τα δυο εχουν καποιες προυποθεσεις. Γινεται, αλλα δεν ειναι απλο :)

Δημοσ.

Δε το κοιταξα καθολου το εξτρα κοστος.Θα το εδινα και εγω να σου πω την αληθεια.
Νομιζα οτι θα ηταν κανα 15-20Ε.

Δημοσ.

17ευρω περίπου τα μεταφορικά με ups. 10 ήταν το απλό. Όντως Δεν είναι τραγική η διαφορά, ειδικά αν καίγεσαι να την αποκτήσεις :&

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την έχω στα χέρια μου! :)

Τωρα μένει να δω τι θα κάνω με τα παιχνίδια

edit : Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες. Mass Effect Andromeda ολα Ultra, 1080p, 60fps καρφωτο. Επισης η καρτα δεν περασε τους 65 βαθμους με τα ανεμιστηρια στο 30%. 

Νομιζω πως οσοι την πηραμε καναμε πολυ καλη επιλογη.

Επεξ/σία από Jimys2008
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...