Προς το περιεχόμενο

[Hardware/VGA] Asus GeForce GTX 1070 8GB Dual OC +2 Games @Amazon.fr 371€ - ΤΕΛΟΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι σίγουρο αυτό για τους κωδικούς??

Επειδή παίζω αποκλειστικά ένα παιχνίδι σκέφτομαι να τους δωσω- πουλήσω....

ολοι αυτο σκεφτονται σ αυτο το θρεντ

Δημοσ.

Προσωπικά έτσι έγινε με τους δικούς μου κωδικούς...

Για τον κωδικο της nvidia αρκει να εχεις καρτα nvidia (δεν ελεγχει hardware). Για της asus δεν ξερω αλλα και το s/n να ζηταει το δινεις μαζι με τον κωδικο.

• Like 1
Δημοσ.

Ups?? Επέλεξες μηπως την λίγο πιο ακριβή μέθοδο αποστολής; είχε δύο, Αν θυμάμαι καλά. Καλορίζικη και καλοδουλευτη

Όχι δεν χρειάζεται να έχεις την κάρτα εφόσον σου στείλανε τους κωδικόυς ενεργοποίησης

Πάντα από amazon ότταν πρόκειται για αγορά άνω των 100 βάζω την UPS. Τα στέλνει το πολύ σε 5 μέρες..Σήμερα έμεινα έκπληκτος με το που άνοιξα το tracking!!!

ολοι αυτο σκεφτονται σ αυτο το θρεντ

Προτιμώ να δώσω την κάρτα παρά τα παιχνίδια!

Δημοσ.

Για τον κωδικο της nvidia αρκει να εχεις καρτα nvidia (δεν ελεγχει hardware). Για της asus δεν ξερω αλλα και το s/n να ζηταει το δινεις μαζι με τον κωδικο.

Στον υπολογιστή μου είχα την GTX970 και δεν μου το δεχόταν τον κωδικό,μου έλεγε πως χρειαζόταν το απαιτούμενο Hardware που ήταν συνδεδεμένο με τον κωδικό.

Δημοσ.

Στον υπολογιστή μου είχα την GTX970 και δεν μου το δεχόταν τον κωδικό,μου έλεγε πως χρειαζόταν το απαιτούμενο Hardware που ήταν συνδεδεμένο με τον κωδικό.

ισως να κοιταει αν εχεις 1060-1070-1080 που ειναι στην προσφορα ,παντως σιγουρα δεν κοιταω s/n κτλ.

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα τους κωδικούς και γράφει για το Dawn of war III ότι είναι η ενεργοποίηση έως 27 Απριλίου, ισχύει αυτό που λέει ???

Δημοσ.

Από 27 Απριλίου ξεκινάει η διανομή του παιχνιδιού για redeemed codes.

• Offer is valid for purchase of eligible products in eligible stores.
  • Offer is valid for the purchases between April 1 to May 21, 2017 or while stocks last
  • Game code redemption starts from April 13 to June 4 2017, or while stocks last
  • Official game release and activation starts on April 27 2017
  • ASUS code and official Dawn of War III game key are for ASUS promotion use only. Not for resale.
  • Redemption site: www.asus.com/event/2017/rog/DOW3

Πηγή: https://www.asus.com/event/2017/rog/DOW3/Europe/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...