weaponlord Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 H δική μου έχει ήδη αποσταλεί με ημερομηνία παράδοσης 2 Μαιου,το μόνο αρνητικό είναι οτι την στείλαν χωρίς αριθμό αποστολής και σύστημα εντοπισμού.... Χθες μου έδωσαν και τους κωδικούς για τα παιχνίδια.
Kadaz Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 εμενα μου στειλαν ενα μαιλ οτι η καρτα θα παραδωθει νωριτερα απο οτι μου χαν πει, δλδ 2-9 μαιου. Το θεμα ειναι οτι μεχρι δευτερα στο λογαριασμο που την εχω δεν θα χει τα χρηματα γτ ξεχασα να βαλω. Now what?
weaponlord Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 εμενα μου στειλαν ενα μαιλ οτι η καρτα θα παραδωθει νωριτερα απο οτι μου χαν πει, δλδ 2-9 μαιου. Το θεμα ειναι οτι μεχρι δευτερα στο λογαριασμο που την εχω δεν θα χει τα χρηματα γτ ξεχασα να βαλω. Now what? Αν δεν έχεις τα χρήματα μέσα και πάει να γίνει η πληρωμή,θα σου στείλουν μύνημα πως δεν πέρασε η πληρωμή. Εχεις περιθωριο μερικές ημέρες για να βάλεις τα χρήματα. 1
Jimys2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μου ήρθε και εμενα email για παράδοση 2 με 6 Μαΐου! Γιουπι Τα λεφτά δεν τα τράβηξαν ακόμα ομως
boulbasar Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μου ήρθε και εμενα email για παράδοση 2 με 6 Μαΐου! Γιουπι Τα λεφτά δεν τα τράβηξαν ακόμα ομως Μου ήρθε και εμένα email σήμερα, το ίδιο ακριβώς. Ότι θα παραδοθεί νωρίτερα. Και για να σας κάνω να ζηλεψετε, θα παραδοθεί την Πέμπτη η δικιά μου!!
Dantε Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Εμενα δε μου την εχουν στειλει ενω ελεγε 21 αλλα ακομα λεει παραδοση 8 μαιου. Πως θα το καταφερουν δε ξερω.
tazmaaaz Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Εμένα την στείλανε χθες και την παραλαμβάνω σήμερα με UPS!!! Μου στείλανε κωδικούς για το ghost και το dawn. Πρέπει να χω και την κάρτα στα χέρια μου για την ενεργοποίηση σωστά?
Jimys2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Ups?? Επέλεξες μηπως την λίγο πιο ακριβή μέθοδο αποστολής; είχε δύο, Αν θυμάμαι καλά. Καλορίζικη και καλοδουλευτη Όχι δεν χρειάζεται να έχεις την κάρτα εφόσον σου στείλανε τους κωδικόυς ενεργοποίησης
weaponlord Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Χρειάζεται η κάρτα γραφικών για να ενεργοποιήσεις τους κωδικούς... Η Asus χρειάζεται τον σειριακό αριθμό της κάρτας για ενεργοποίηση και η Nvidia θέλει να την φοράς στο μηχάνημα σου γιατί μέσω Geforce Experience του δίνεις τον κωδικό και το πρόγραμμα ελένχει το hardware σου... 1
Jimys2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Συγνώμη, νόμιζα πως σου στέλνουν κατευθείαν τους κωδικούς των παιχνιδιών. Προφανώς όχι. Λάθος μου.
bill987 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Είναι σίγουρο αυτό για τους κωδικούς?? Επειδή παίζω αποκλειστικά ένα παιχνίδι σκέφτομαι να τους δωσω- πουλήσω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα