Kadaz Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Εαν ανεβασω στροφες τους ανεμιστηρες του κουτιου κατεβαινει στους 76-77. τις στροφες των φανς της καρτας ανεβασε...
Dantε Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Καλά, "όλοι" mid κουτί έχουν, δεν είναι αυτό που φταίει. Ενιγουειζ Καλα ,αλλο αερισμο το midi του 50αρικου και αλλο του 100αρικου. Ενω και αλλο airflow εχουν και οι ανεμιστηρες τους κιλου(που ειναι οι περισσοτεροι που εχω εγω) προκειμενου να ειναι αθορυβοι και αλλο καποιοι πιο ποιοτικοι. Οπως ειπα καλωδια ειναι ολα περασμενα απο πισω,δεν υπαρχει τιποτα μπροστα ενω ειναι και καθαρο μεσα.Απλα ειναι σχετικα στριμωχτα,οποτε υπαρχει και λιγοτερος χωρος για αερα. Τελος παντων ,εφοσον ειναι κατω απο 80,δεν υπαρχει θεμα.Ειδικα αφου ειναι και αθορυβη. τις στροφες των φανς της καρτας ανεβασε... Καλα δεν υπαρχει λογος,για 2-3 βαθμους. Εαν με τις πολλες ζεστες δω οτι ζοριζονται τα πραγματα θα φτιαξω curve.
NoiSy MaN Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Καλα ,αλλο αερισμο το midi του 50αρικου και αλλο του 100αρικου. Ενω και αλλο airflow εχουν και οι ανεμιστηρες τους κιλου(που ειναι οι περισσοτεροι που εχω εγω) προκειμενου να ειναι αθορυβοι και αλλο καποιοι πιο ποιοτικοι. Αυτό σωστό. Τα ανεμιστήρια των 6-7 ευρώ που έχω κάνουν πολύ τούμπανο airflow πάντως, δεν ξέρω αν τα λες του κιλού αλλά και ακριβά δεν είναι.
Dantε Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Αυτό σωστό. Τα ανεμιστήρια των 6-7 ευρώ που έχω κάνουν πολύ τούμπανο airflow πάντως, δεν ξέρω αν τα λες του κιλού αλλά και ακριβά δεν είναι. Μωρε των 6-7 ευρω μια χαρα ειναι. Εγω εχω του κουτιου τα οποια ειναι αρκετα χαμηλοστροφα.
bill987 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Όλα εντάξει με το παιχνίδι, έστειλα στο μαιλ που έδωσε ο φίλος πιο πάνω και μέσα σε 2 ώρες όλα κομπλέ! 2
Jimys2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μου απάντησαν και εμενα πως ενεργοποίησαν τον κωδικό στον Server τους αλλά και πάλι δεν το δέχτηκε. Ως χώρα αγοράς και μαγαζί έχετε βάλει Γαλλία και Amazon.fr αντίστοιχα;;
stifler12 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 ok και σε μενα μου εστειλαν το κλειδι.Περασαν το s/n στον server και προχωρησε η διαδικασια.
Vasilius Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Αν κάποιος μετάνιωσε από την αγορά του, ας μου στείλει μήπως την πάρω 1
pcos Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 συνηθως η αμαζον εχει επιστροφη εντος 30 ημερων. μετα τι γινεται αν χαλασει η καρτα? π.χ. για μια msi που ειχα παρει απο αμαζον.fr καταχωρησα την καρτα στην ιδια την MSI και τους εστειλα email για RMA. η MSI μου απαντησε λοιπον να ρωησω την αμαζον για να τη στειλω σε εκεινους! οντως αυτο ισχυει? και που στελνω email? το εχει κανει κανεις?
bill987 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Για τον 1 χρόνο μιλάς μαζί τους , μετά με msi! Στις παραγγελίες σου, γράφει για επιστροφή (αν σε παίρνει ακόμα, είναι για ένα μήνα νομίζω)! Αλλιώς θα σε καθοδηγήσει από εκείνο το σημείο.
pcos Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) ευχαριστω. οι 30 μερες εχουν περασει προ πολλου. αν και δεν ξερω καλα γαλλικα (εως καθολου) γιατι μου ειναι τοσο δυσκολο να βρω ενα email να επικοινωνησω μαζι τους? το εχει κανει καποιος να μου πει κι εμενα που στο καλο στελνω για rma? thanks τωρα που ψαχνω και στο γερμανικο (με αγγλικα), ουτε εκει βρισκω καποιο mail για να παω στο αντιστοιχο γαλλικο edit: αντε με τα πολλα πολλα το βρηκα καπου θαμενο! δεν ξερω γιατι το εχουν κανει τοσο δυσκολο! Επεξ/σία 28 Μαΐου 2017 από pcos
Dantε Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Αλλαξα και τους ανεμιστηρες του κιλου που ειχα στο κουτι και μαζι και με undervolting(πλεον την εχω στα 0.912 στα 1974) εκει που επαιζα 78-79 βαθμους(και με πιο κρυο καιρο) τωρα ειμαι στους 70-72. ΥΓ.Καντε undervolt οπωσδηποτε. Η καρτα παιζει ανετα στους ιδιους χρονισμους με χαμηλοτερη ταση ενω εχει και μικροτερο tdp,με αποτελεσμα να μη βαραει τοσο ευκολα το power limit και να ανεβοκατεβαζει χρονισμους σχεδον καθολου. Αρα και καλυτερα fps και πιο χαμηλες θερμοκρασιες και μειωνεται και το stuttering. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα