darksoho33 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 μολις μιλησα μαζι τους, δευτερα - τριτη θα μας απαντησουν.
Kadaz Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Regarding the below described case, after further contact with the responsible department of our HQ, we are awaiting for a solution within the next week. γελαω, ξερει καποιος ποτε τελειωνει το προμο του dow3?
Dantε Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Η καρτα σας ηρθε με ταχυδρομειο? Μου ηρθε μια ειδοποιηση και επειδη περιμενω κατι και απο ebay,να ξερω εαν παιζει να ειναι η καρτα.
boulbasar Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Λοιπον παλουκαρια, σημερα ελαβα ενα mail απο την Asus που ελεγε να μιλησω με "french ASUS Promotions support team" Εστειλα εκει mail και απαντησαν. Μου ζητησαν το serial της καρτας, το εδωσα. Απαντησαν παλι λεγοντας οτι το συστημα δεχεται το serial της καρτας μου και να ξαναδοκιμασω. Ε λοιπον, δοκιμασα και εχω το παιχνιδι!! Δοκιμαστε κι εσεις μηπως και ξεμπουκωσε το συστημα τους. EDIT Ο Ινδος της Asus προσθεσε το serial στο σερβερ τους. Δεν ξεμπουκωσε απο μονο του το συστημα... Αλλα και παλι, δοκιμαστε.
Kadaz Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Λοιπον παλουκαρια, σημερα ελαβα ενα mail απο την Asus που ελεγε να μιλησω με "french ASUS Promotions support team" Εστειλα εκει mail και απαντησαν. Μου ζητησαν το serial της καρτας, το εδωσα. Απαντησαν παλι λεγοντας οτι το συστημα δεχεται το serial της καρτας μου και να ξαναδοκιμασω. Ε λοιπον, δοκιμασα και εχω το παιχνιδι!! Δοκιμαστε κι εσεις μηπως και ξεμπουκωσε το συστημα τους. EDIT Ο Ινδος της Asus προσθεσε το serial στο σερβερ τους. Δεν ξεμπουκωσε απο μονο του το συστημα... Αλλα και παλι, δοκιμαστε. μπορεις να απραθεσεις το μαιλ με το γαλλικο promotion team?
darksoho33 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 ναι γραψτο λιγο να στειλουμε κ εκει email αυτο ειναι [email protected] ?
boulbasar Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 ναι γραψτο λιγο να στειλουμε κ εκει email αυτο ειναι [email protected] ? Ναι αυτο ειναι το mail παιδια!
Dantε Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Παρελαβα και εγω σημερα. Idle ειναι πιο ζεστη απο την 980Τι μου.Εντυπωση μου κανει... Boost ανεβαζε μεχρι 1980 στους 73-74 βαθμους. Θα παιξω και λιγακι να τη δοκιμασω παραπανω. Παντως στο 55% οι ανεμιστηρες δεν ακουγονται. Θα στειλω και μειλ για το dow γιατι και μενα το serial δε το παιρνει. Απο παιχνιδια ποιο διαλεξατε? Το for honor απο οτι εχω καταλαβει,λιγο πολυ πεθανε. Οποτε πηρα το GR. Εστειλα μειλ,μολις τωρα(δηλαδη μιση ωρα μετα) μου απαντησαν οτι περασαν τον κωδικο και το πηρα στο steam. Επαιξα λιγακι mass effect που ζοριζει καρτα. Μειωθηκε το (ελαχιστο) stuttering που υπηρχε ενω μεγαλη διαφορα εχει στη θερμοκρασια του κουτιου που επεσε 7-8 βαθμους κατω. Σιγουρα πιο αθορυβη κιολας. Παιζει στους 78-79 βαθμους (midi κουτι γαρ) καπου στα 1850-1870.
Jimys2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 78 με 79; χμ,μαλλον πρέπει να φτιάξεις λίγο το airflow του κουτιού σου. Καλά είσαι πάντως
Kadaz Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 κατι παιζει με το κουτι σου. Τρια πραγματα, φτιαξε το airflow αφαιρωντας καλωδια κ μαμακιες απ τη μεση, καθαρισε το κουτι απο σκονες, και φτιαξε custom fan curve για τη καρτα. Η 1060 turbo μου που ειναι reference στην ουσια δε περναει τους 75 με custom fan curve.
Dantε Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Midi κουτι ειναι. Εχει μεν ανεμιστηρες αλλα εχω μπολικο πραμα μεσα.5 σκληρους,μεγαλη ψυκτρα.Cable management ειναι καλο και ολα ειναι καθαρα,δεν ειναι εκει το θεμα. Εαν ανεβασω στροφες τους ανεμιστηρες του κουτιου κατεβαινει στους 76-77. Αλλα δοκιμασα και το mass effect που ζοριζει καρτα.Δηλαδη και με την 980 ειχα δει μεγαλυτερη καταναλωση και ζορι απο οτιδηποτε αλλο ειχα παιξει.
darksoho33 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Παιδες μετα το email sto γαλλικο promotion, καταχωρησαν το serial και σημερα εγινε κανονικα το redemption
NoiSy MaN Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Καλά, "όλοι" mid κουτί έχουν, δεν είναι αυτό που φταίει. Ενιγουειζ Midi κουτι ειναι. Εχει μεν ανεμιστηρες αλλα εχω μπολικο πραμα μεσα.5 σκληρους,μεγαλη ψυκτρα.Cable management ειναι καλο και ολα ειναι καθαρα,δεν ειναι εκει το θεμα. Εαν ανεβασω στροφες τους ανεμιστηρες του κουτιου κατεβαινει στους 76-77. Αλλα δοκιμασα και το mass effect που ζοριζει καρτα.Δηλαδη και με την 980 ειχα δει μεγαλυτερη καταναλωση και ζορι απο οτιδηποτε αλλο ειχα παιξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα