madmikex Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) https://www.amazon.fr/gp/product/B01IFESATU/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl Η τιμή στην Ελλάδα ξεκινάει πάνω από 490€ ! Επίσης δώρο τα παρακάτω παιχνίδια σε ψηφιακή μορφή για Steam: Ι) Dawn of War III (Asus Promo) ΙΙ) For Honor ή Ghost Recon: Wildlands (Nvidia Promo). Επεξ/σία 11 Απριλίου 2017 από madmikex 5
pcos Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 ενα αρνητικο η καθυστερηση παραδοσης. στο μεσοδιαστημα μπορει να εχει βγαλει η AMD τις νεες 590! θα μου πεις την ακυρωνεις.
madmikex Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 ενα αρνητικο η καθυστερηση παραδοσης. στο μεσοδιαστημα μπορει να εχει βγαλει η AMD τις νεες 590! θα μου πεις την ακυρωνεις. Συνήθως τις στέλνουν νωρίτερα. Thank u TS Να σαι καλά φίλε.
bill987 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Έκανα και εγώ την παραγγελία! Θα μας έρθει ειδοποίηση για την πληρωμή ??
madmikex Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Έκανα και εγώ την παραγγελία! Θα μας έρθει ειδοποίηση για την πληρωμή ?? Τα χρήματα τα σηκώνουν πριν φύγει η παραγγελία νομίζω, δεν είμαι και σίγουρος!
Dantε Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Λεφτα τραβανε οταν στειλουν?ξερουμε? Edit. Εριξα μια παραγγελια,δε τραβαει τωρα λεφτα,οποτε ακυρωνω κιολας αμα δε δωσω τη 980. Καλη τιμουλα παντως. Η υλοποιηση τι λεει ξερουμε? Επισης ποιο απο τα δυο game αξιζει?
Aias Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Λεφτα τραβανε οταν στειλουν?ξερουμε? Edit. Εριξα μια παραγγελια,δε τραβαει τωρα λεφτα,οποτε ακυρωνω κιολας αμα δε δωσω τη 980. Καλη τιμουλα παντως. Η υλοποιηση τι λεει ξερουμε? Επισης ποιο απο τα δυο game αξιζει? τα χρηματα τα τραβαει οταν σου στειλουν την παραγγελια. To for honor το εχω και μου αρεσει αρκετα.
madmikex Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Λεφτα τραβανε οταν στειλουν?ξερουμε? Edit. Εριξα μια παραγγελια,δε τραβαει τωρα λεφτα,οποτε ακυρωνω κιολας αμα δε δωσω τη 980. Καλη τιμουλα παντως. Η υλοποιηση τι λεει ξερουμε? Επισης ποιο απο τα δυο game αξιζει? Το for honor είναι TOP και έχει πολύ καλό online. Αξίζει 100% !
Dantε Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Για τη καρτα παντως δε βρισκεις review ουτε για πλακα. Γιατι ετσι?
madmikex Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Για τη καρτα παντως δε βρισκεις review ουτε για πλακα. Γιατι ετσι? https://m.youtube.com/watch?v=tneld4S7NgU&feature=youtu.be
Dantε Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Ναι περα απο αυτο,ειναι λες και δεν αγορασε κανεις τη καρτα
madmikex Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Ναι περα απο αυτο,ειναι λες και δεν αγορασε κανεις τη καρτα Ναι γιατι στα ίδια λεφτά είναι και η gaming x της msi και τη προτιμάνε. Αλλά σε αυτή τη τιμή είναι πολύ καλή και με τα παιχνίδια. 1
tazmaaaz Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Εγγύηση 3 χρόνια ή 2? Ρωτάω γιατί κάτι παίζει διαφορετικά στα amazon..
madmikex Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Εγγύηση 3 χρόνια ή 2? Ρωτάω γιατί κάτι παίζει διαφορετικά στα amazon.. Η συγκεκριμένη νομίζω έχει 2 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή από την ASUS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα