Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απενεργοποιημένα τα δεδομένα από της 9 το βράδυ (κ αφαίρεση sim μιας κ για τα MB την έβαλα μόνο στο κινητό).

Ακόμα κ σήμερα που έβαλα την κάρτα μου έλαβα συνολικά 5 μηνύματα ότι μπήκα χωρίς να έχω δεδομένα. Η κάρτα εκτός συσκευής κ μου έφαγαν 5€ ακριβώς.

Αυτά είναι

Πάρε τηλ. να σου επιστρέψουν τα χρήματα.

Δημοσ.

Πάρε τηλ. να σου επιστρέψουν τα χρήματα.

Αν πάω σε κατάστημα θα βγάλω άκρη; Σιγά μην τους χαρίσω κ αλλα λεφτά για να πάρω την "εξυπηρέτηση" πελατών τους.

Δημοσ.

Αν πάω σε κατάστημα θα βγάλω άκρη; Σιγά μην τους χαρίσω κ αλλα λεφτά για να πάρω την "εξυπηρέτηση" πελατών τους.

Γράψε τους στο facebook ώστε να φαίνονται τέτοια σχόλια και στέλνεις τον αριθμό με προσωπικό μήνυμα.

• Like 2
Δημοσ.

Μηπως ειχες ξοδέψει παραπανω απο τα δεδομενα της προσφοράς;

Η να ειχε τίποτα ψιλα γράμματα και να χρεώνε μεγαλα πακέτα (οπως πχ ελάχιστη χρεωση 3λεπτο στην τηλεφωνία).

Δημοσ.

Μηπως ειχες ξοδέψει παραπανω απο τα δεδομενα της προσφοράς;

Η να ειχε τίποτα ψιλα γράμματα και να χρεώνε μεγαλα πακέτα (οπως πχ ελάχιστη χρεωση 3λεπτο στην τηλεφωνία).

Μην το ψάχνετε, είναι η κλασική wind.Όσοι την ξέρουν, απλά ζητάνε κατευθείαν τα χρήματα τους πίσω

• Like 1
Δημοσ.

Έχω φίλο στην wind και αυτή η ιστορία έχει συμβεί πολλές φορές και θυμάμαι που μου είχε πει να επικοινωνήσω και θα πάρω τα χρήματα μου πίσω σε μια ανάλογη περίπτωση. Ήπολύ μικρότερο το ποσό και κάπου το αμέλησα, το ξέχασα και δεν το συνέχισα. Κακώς βέβαια. Αν το κυνηγήσεις θα τα πάρεις πίσω.

• Like 1
Δημοσ.

Μπερδεύτηκαν μωρέ τα παιδιά στη Wind και τσίμπησαν μερικες χιλιάδες ευρώ έτσι για το Πάσχα.

Σιγα...μην είμαστε υπερβολικοί...

Έτσι κι αλλιώς μας "χάρισαν εντελώς δωρεάν" 2 Gb...

• Like 2
Δημοσ.

λιγο πριν την ληξη του πακετου,ενεργοποιησα ενα log and win 150 mb,και την γλυτωσα απο οτι βλεπω.....

Δημοσ.

έχει γίνει πολλές φορές αυτό και σε εμένα προσωπικά αλλά και άλλους συνδρομητές.

από τα λεγόμενα τους σε προηγούμενες συνομιλίες αλλά και εμπειρίες άλλων, νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι τα πακέτα τους φαίνεται να λήγουν απόγευμα ενώ διαφημίζονται οτι λήγουν μεσάνυχτα.

Γιατί δεν το αλλάζουν αυτό;

έλα ντε!

ίσως και να τους συμφέρει παρά το χέσιμο που ακούν στα σόσιαλ-μύδια.

Δημοσ.

Απενεργοποιημένα τα δεδομένα από της 9 το βράδυ 16/4 (κ αφαίρεση sim μιας κ για τα MB την έβαλα μόνο στο κινητό).

Κ σήμερα που έβαλα την κάρτα στο κινητό έλαβα συνολικά 5 μηνύματα ότι μπήκα χωρίς να έχω δεδομένα. Η κάρτα εκτός συσκευής κ μου έφαγαν 5€ ακριβώς. 3 χθες κ 2€ σήμερα.

Αυτά είναι

Καταγγελία κι επιτόπου αλλαγή δικτύου στην cosmote.

Δε φτάνει που καθημερινά λαμβάνω SPAM messages από τους καραγκιόζηδες "μοναδική προσφορά μόνο για σένα" μή χέσω, θα λαμβάνω και SMS ότι χρεώνομαι χωρίς να κάνω χρήση δεδομένων τώρα...

Δημοσ.

Στελνετε μήνυμα  στη f2g σελίδα στο FB " το χχχ κινητό μου χρεώθηκε χτες ίντερνετ χωρίς να εχω μπει" ή ότι παρεμφερές θέλετε.

Σε μία δυο μέρες σας πιστώνεται το 1€. Ξέρω είναι μπελάς αλλα πχ ή Vodafone ούτε μπόνους έχει και δεν έδωσε καν δώρο το πασχα

.

Ίσως σας απαντήσουν και "μπλα μπλα να ΚΛΕΙΔΩΣεΤε τα δεδομένα" , δε τους απανταω ποτέ , ούτε ασχολούμαι πια για κραξιμο, συμβαίνει εδώ και αρκετό καιρό 

Δημοσ.

Καταγγελία κι επιτόπου αλλαγή δικτύου στην cosmote.

Δε φτάνει που καθημερινά λαμβάνω SPAM messages από τους καραγκιόζηδες "μοναδική προσφορά μόνο για σένα" μή χέσω, θα λαμβάνω και SMS ότι χρεώνομαι χωρίς να κάνω χρήση δεδομένων τώρα...

Μα είναι τόσο δύσκολο να βάλουν επιλογή όπως η cosmote μόλις τελειώσουν τα MB να σου κόβει ΜΑΧΑΙΡΙ το ίντερνετ;

Λογικά τα κέρδη από τα μονόευρα είναι μεγαλύτερα σε σχέση με την δυσφήμηση που τρώνε.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν μιλάμε μοναχα για μονοευρα όπως στο δικό μου αριθμο.Σε q αριθμό ατόμου της οικογένειας καταναλωθηκε όλο το υπόλοιπο της κάρτας ( περίπου 6 ευρώ) με κλειστά δεδομένα. Δεν μιλάμε για απλό λάθος .Αν αυτό έχει γίνει σε κάποιες χιλιάδες ανθρώπων μιλάμε για γερή μπάζα. Πρώτη φορά σκέφτομαι σοβαρά την αλλαγή δικτύου. Προτιμώ λίγο ακριβότερα πακέτα και ειλικρινεστερες τακτικές παρα τέτοιες λαμογιες που συμβαίνουν συνεχώς στη wind.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...