Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει σήμερα πρόβλημα η εφαρμογή f2g και σε εσάς;

απο χθες εχει

και νομιζω εχει προβλημα και το mywind...κατι δε τους παει καλα...αργει παρα πολυ !

• Like 2
Δημοσ.

Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά ο συνδρομητής πρέπει να έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία ανανέωση χρόνου ομιλίας από την 01/02/2017 και μετά

Προχθες μεχρι χθες απογευμα δεν δουλευε, 30 φορες ειχα προσπαθησει να στειλω ενα log'n'win και δεν εμπαινε επι συνολικα 2 ωρες προσπαθειων χωρις αποτελσμα. Για κοιτα τωρα.

Εdit, εννοω πως δουλευει εδω  τωρα .

Σε εμένα πάντως ενεργοποιήθηκε η προσφορά σε αριθμό που δεν έχω κάνει ποτέ ανανέωση χρόνου ομιλίας.

Δημοσ.

Σε εμένα πάντως ενεργοποιήθηκε η προσφορά σε αριθμό που δεν έχω κάνει ποτέ ανανέωση χρόνου ομιλίας.

Είχε υπόλοιπο; σε μηδενικό υπόλοιπο μου έγραψε δεν γίνεται

Δημοσ.

Έχει σήμερα πρόβλημα η εφαρμογή f2g και σε εσάς;

Ναι κι εμένα από χθες συνδέεται με πολύ δυσκολία, τις περισσότερες δουλειές που χρειάστηκαν από χθες τις έκανα από υπολογιστή

Δημοσ.

Είχε υπόλοιπο; σε μηδενικό υπόλοιπο μου έγραψε δεν γίνεται

Κάτι λεπτά. Δεν έχω κάνει ποτέ ανανέωση, είναι αυτές οι κάρτες που μοιράζει η wind, network challenge.

• Moderators
Δημοσ.

Πως γινεται; Αν δεν εχεις κανει ποτε ανανεωση, σημαινει οτι δεν εχεις υπολοιπο αφου ο,τι και αν ειχες οταν το πηρες, θα εχει μηδενιστει. Περα απο το 1/2/17 λεει οτι πρεπει να εχεις και υπολοιπο τουλαχιστον 0.01€ για να δουλεψει η προσφορα.

Εdit. Τοτε δεν την εχεις καιρο την καρτα σου, θα ειναι η ενεργοποιηση μετα τις 1/2/17 φανταζομαι; "Ανανεωση" πιθανον θεωρειται και η ενεργοποιηση. Να μην ειναι παρατημενο νουμερο τους ενδιαφερει.

• Like 2
Δημοσ.

Πως γινεται; Αν δεν εχεις κανει ποτε ανανεωση, σημαινει οτι δεν εχεις υπολοιπο αφου ο,τι και αν ειχες οταν το πηρες, θα εχει μηδενιστει. Περα απο το 1/2/17 λεει οτι πρεπει να εχεις και υπολοιπο τουλαχιστον 0.01€ για να δουλεψει η προσφορα.

Εdit. Τοτε δεν την εχεις καιρο την καρτα σου, θα ειναι η ενεργοποιηση μετα τις 1/2/17 φανταζομαι; "Ανανεωση" πιθανον θεωρειται και η ενεργοποιηση. Να μην ειναι παρατημενο νουμερο τους ενδιαφερει.

Αυτό που λες με την ενεργοποίηση πρέπει να είναι. Μέσα στο Μάρτιο την πήρα την κάρτα και έχει υπόλοιπο 22 λεπτά από την πρώτη μέρα.

Δημοσ.

Στην εφαρμογή ακόμα άφαντα είναι...

Ελπίζω να εμφανιστούν και να μην χρειάζεται να στέλνουμε sms για να μάθουμε το υπόλοιπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...