Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα είναι διαθέσιμα όμως από Μ. Δευτέρα μέχρι και Κυριακή του Πάσχα. Καθόλου άσχημο  :)

Άιντε και καλή Ανάσταση

• Like 1
Δημοσ.

Θα είναι διαθέσιμα όμως από Μ. Δευτέρα μέχρι και Κυριακή του Πάσχα. Καθόλου άσχημο :)

Άιντε και καλή Ανάσταση

Κυριακή μην ξεχνάς μας είχαν δώσει και 5 γιγα νομίζω.. Άρα μια χαρά

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά ο συνδρομητής πρέπει να έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία ανανέωση χρόνου ομιλίας από την 01/02/2017 και μετά

προσπαθω απο χτες να στειλω λεπτα σε ενα φιλο και βγαζει Error.

Προχθες μεχρι χθες απογευμα δεν δουλευε, 30 φορες ειχα προσπαθησει να στειλω ενα log'n'win και δεν εμπαινε επι συνολικα 2 ωρες προσπαθειων χωρις αποτελσμα. Για κοιτα τωρα.

Εdit, εννοω πως δουλευει εδω  τωρα .

• Like 1
Δημοσ.

Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά ο συνδρομητής πρέπει να έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία ανανέωση χρόνου ομιλίας από την 01/02/2017 και μετά

Προχθες μεχρι χθες απογευμα δεν δουλευε, 30 φορες ειχα προσπαθησει να στειλω ενα log'n'win και δεν εμπαινε επι συνολικα 2 ωρες προσπαθειων χωρις αποτελσμα. Για κοιτα τωρα.

Τίποτα.. Άρα έχει πρόβλημα θα δοκιμάσω από τον υπολογιστή.

edit :    Παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά αργότερα.

Δημοσ.

Τι να δώσει η αμπαλη ομως; μου αρεσουν οι διαφημίσεις. Εχω εταιρικό wind και προσωπικό Cosmote και στα μισά σημεία η wind ουτε που πιάνει ... εχω αναγκαστεί και πληρώνω απο την τσέπη μου για mb απο το προσωπικό νούμερο για μα επικοινωνώ επαγγελματικά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...