Δημοφιλής ανάρτηση ReaperX Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Η προσφορά ενεργοποιείται με δωρεάν αποστολή SMS “2” στο 1285 από 7/4/2017 έως 16/4/2017 (23:59) https://www.wind.gr/gr/wind/upiresies/2gb-doro/ 39
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Θα είναι διαθέσιμα όμως από Μ. Δευτέρα μέχρι και Κυριακή του Πάσχα. Καθόλου άσχημο Άιντε και καλή Ανάσταση 1
stelios18120 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Μια χαρά για να βγάλουμε την μεγαλοβδομαδα Ωραίος ts 1
vairass Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Θα είναι διαθέσιμα όμως από Μ. Δευτέρα μέχρι και Κυριακή του Πάσχα. Καθόλου άσχημο Άιντε και καλή Ανάσταση Κυριακή μην ξεχνάς μας είχαν δώσει και 5 γιγα νομίζω.. Άρα μια χαρά 1
vairass Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Έχει σήμερα πρόβλημα η εφαρμογή f2g και σε εσάς;
isay Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Έχει σήμερα πρόβλημα η εφαρμογή f2g και σε εσάς; οχι 1
vairass Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 οχι προσπαθω απο χτες να στειλω λεπτα σε ενα φιλο και βγαζει Error.
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά ο συνδρομητής πρέπει να έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία ανανέωση χρόνου ομιλίας από την 01/02/2017 και μετά προσπαθω απο χτες να στειλω λεπτα σε ενα φιλο και βγαζει Error. Προχθες μεχρι χθες απογευμα δεν δουλευε, 30 φορες ειχα προσπαθησει να στειλω ενα log'n'win και δεν εμπαινε επι συνολικα 2 ωρες προσπαθειων χωρις αποτελσμα. Για κοιτα τωρα. Εdit, εννοω πως δουλευει εδω τωρα . 1
vairass Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά ο συνδρομητής πρέπει να έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία ανανέωση χρόνου ομιλίας από την 01/02/2017 και μετά Προχθες μεχρι χθες απογευμα δεν δουλευε, 30 φορες ειχα προσπαθησει να στειλω ενα log'n'win και δεν εμπαινε επι συνολικα 2 ωρες προσπαθειων χωρις αποτελσμα. Για κοιτα τωρα. Τίποτα.. Άρα έχει πρόβλημα θα δοκιμάσω από τον υπολογιστή. edit : Παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά αργότερα.
smp Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Τι να δώσει η αμπαλη ομως; μου αρεσουν οι διαφημίσεις. Εχω εταιρικό wind και προσωπικό Cosmote και στα μισά σημεία η wind ουτε που πιάνει ... εχω αναγκαστεί και πληρώνω απο την τσέπη μου για mb απο το προσωπικό νούμερο για μα επικοινωνώ επαγγελματικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα