giorgos935 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 καλησπέρα, έχω τα logitech Z506. Τα πίσω ηχεία απο το γραφείο μεχρι πίσω τον τοιχο φτάνει άνετα αν το εχω σε ευθεία απο το γραφείο ως τον τοίχο, αλλά δεν μαρέσει να βλεπώ δυο καλωδια στο πάτωμα. Οι σκέψεις μου είναι δύο: 1) Να βάλω επέκταση στα καλώδια των 2 αυτων πίσω ηχείων και να τα περασω απο το σοβατεπι με καναλάκι διανομής. Φοβαμαι βεβαια μηπως μια τετοια επεκταση χαλασει εστω και λιγο την ποιοτητα που θα ειχε ο ηχος κανονικα χωρις την προεκταση...2) Αλλιώς να τα έχω πάντα στο γραφειο και τα 5 και οταν θελω να ακουσω κατι σε 5.1 να τα πηγαινω χύμα τα 2 ηχεια πισω.... τι λετε? αξιζει τον κοπω για το 1) ??ή να κανω απλα αυτο που λεω στο 2).?
stelios18120 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 1) πόσα μέτρα θα κάνεις επέκταση; Για μερικα μέτρα δεν πειράζει αλλά άνω των 8-10 μέτρων αρχίζει και "πέφτει" η ποιότητα,και γενικά όταν βάζουμε προεκτάσεις κτλπ σε καλώδια πέφτει η ποιότητα 2) αυτό αφορά το αισθητικό κομμάτι,είναι μία απλή λύση και εύκολη,αν σε βολεύει κάνε αυτό,ώστε να μην βάζεις προεκτάσεις κτλπ
Tragic! Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Το ενδεχόμενο να μη βάλεις προέκταση και να φτιάξεις τις καλωδιώσεις από την αρχή;;
The_Judas Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Εχω τα ίδια ηχεία και έχω βάλει κανάλι δαπέδου. Αν δεν σε ενοχλεί είναι και αυτή μια ιδέα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα