IT chef Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 τοτε μονο θα μπορουμε να σ πουμε αν γινεται να βαλεις 64 βιτ Μάλλον ο tontorikos εννοεί αν έχει παραπάνω από 3gb ram για να αξίζει να βάλει 64bit λειτουργικό. δε θα ξεχάσουμε και τα ελληνικά μας.. Επίσης,αφού ορίσαμε σε μηδενική την πιθανότητα να μιλάμε για p4,ας ορίσουμε και την πιθανότητα να μιλάμε για σύστημα με 7αρια που θέλει να πάει σε 10αρια, έχει <4γβ ραμ,και δε το αναφέρει. Που και πάλι,σιγά την επίπτωση στις επιδόσεις για να μην βάλει 64bit να ξεμπερδεύει.
rfc Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Εγω παντως και με 2 γιγα 64αρια βαζω. Τοχω κανει πολλακις. 1
micos000 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Κι εγώ τα 64άρια προτείνω σχεδόν πάντα (εκτός από κάποια παλιά notebook). 1
Ntinlanden Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παλιο νημα ρε παιδια αλλα βοηθήστε με λιγο. Laptop της γυναικας μου, παλιο. Intel dual core T4300 2.1GHz 64bit Ram 3GB (εγκατεστημένη, οχι τοση βλεπει) Μιας και πριν ειχε windows 7 32bit εβαλα ξανα 32bit τα windows 10. 64bit cpu αλλα με χαμηλη μνημη, αξιζει να ξαναπερασω τα 64bit (αφου εχω που εχω κλειδι) υπαρχει καποιος λογος ή δεν αξιζει και να αφησω τα 32bit? Χρηση οσο πιο απλή φαντάζεστε, κανα email social, internet κλπ. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από Ntinlanden
dpolal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Ntinlanden είπε Παλιο νημα ρε παιδια αλλα βοηθήστε με λιγο. Laptop της γυναικας μου, παλιο. Intel dual core T4300 2.1GHz 64bit Ram 3GB (εγκατεστημένη, οχι τοση βλεπει) Μιας και πριν ειχε windows 7 32bit εβαλα ξανα 32bit τα windows 10. 64bit cpu αλλα με χαμηλη μνημη, αξιζει να ξαναπερασω τα 64bit (αφου εχω που εχω κλειδι) υπαρχει καποιος λογος ή δεν αξιζει και να αφησω τα 32bit? Χρηση οσο πιο απλή φαντάζεστε, κανα email social, internet κλπ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις 64bit σε αυτό το μηχανάκι για social & internet, άσε που είναι και ποιό βαριά από τα 32ρια. Άστω με τα 3Gb RAM που έχει και βάλε μόνο έναν 120ρι ή 250ρι SSD για να δείς ουσιαστικές διαφορές. 1
Ntinlanden Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Thanks, το αφηνω οπως εχει λοιπον! Thanks και πάλι.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Το όριο των 32bit είναι 4GB. Αφού έχεις λιγότερα δεν υπάρχει λόγος να πας σε 64bit έκδοση λειτουργικού.
micos000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δεν είναι μόνο το θέμα του 1 παραπάνω gb ram. Αν αλλάξεις το 1gb ντιμάκτι και βάλει ένα 2gb, ίδιο με το άλλο που έχει μέσα, θα διπλασιαστεί το badwidth της μνήμης και αυτό είναι καλό. Ένα ντιμάκι 2gb το παίρνεις πολύ φθηνά από ebay (ή ακόμα καλύτερα ένα σετ 2+2). Εννοείτε ότι θα πας σε 64bit λειτουργικό. Μαζί με έναν ssd θα στρώσει πολύ το μηχάνημα.
dpolal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, micos000 είπε Δεν είναι μόνο το θέμα του 1 παραπάνω gb ram. Αν αλλάξεις το 1gb ντιμάκτι και βάλει ένα 2gb, ίδιο με το άλλο που έχει μέσα, θα διπλασιαστεί το badwidth της μνήμης και αυτό είναι καλό. Ένα ντιμάκι 2gb το παίρνεις πολύ φθηνά από ebay (ή ακόμα καλύτερα ένα σετ 2+2). Εννοείτε ότι θα πας σε 64bit λειτουργικό. Μαζί με έναν ssd θα στρώσει πολύ το μηχάνημα. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να δώσει παραπάνω λεφτά για τόσο παλιό μηχανάκι με dual core, η αύξηση της απόδοσης θα είναι αμελητέα και αυτό αν φυσικά βρεί παρόμοιο ντιμάκι με αυτό που ήδη έχει. (αλλιώς θα πρέπει να πάει για αγορά 2χ2Gb) Καλύτερα να δώσει ένα 25ρι ευρώ για έναν 120ρι SSD (ή λίγα πραπάνω για 240ρι) και τίποτα άλλο. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από dpolal
george1994 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Τα 32bit Windows βλέπουν μέχρι ~3,25 gb RAM, εγώ σε παρόμοιο λάπτοπ της γυναίκας μου, έβαλα 4GB RAM ( είχε 3GB), 64αρια Windows 10 και έναν 240αρι SSD (κάρφωσε ο παλιός HDD). Συνήθως έχει μόνιμα ανοιχτά περίπου 10 tabs στον Chrome, τώρα δουλευει μια χαρά και δεν έχω μουρμούρα!.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα