plpapadopoulos Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Μα και εγώ για αυτό το έγραψα, επειδή μπορεί να πέσεις στην περίπτωση και όχι μονο μια φορά αλλά πολλές. Δεν έγραψες αυτό.
plpapadopoulos Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Για αυτό λέμε, πάρε μονο dell Μα και εγώ για αυτό το έγραψα, επειδή μπορεί να πέσεις στην περίπτωση και όχι μονο μια φορά αλλά πολλές. μαλιστα, οτι πεις Δες λοιπόν τι έγραψες, σε περίπτωση που δεν κατάλαβες τί έγραψες... 1
NikosKallithea Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δες λοιπόν τι έγραψες, σε περίπτωση που δεν κατάλαβες τί έγραψες...Εχεις πρόβλημα και εγώ δεν είμαι ψυχίατρος, πάντως να το κοιταξεις μην το αφήνεις ετσι 1
web_assasin Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 τι ασχολεισαι τωρα plpapadopoulos,δε θα βγαλεις ακρη.. 1
NikosKallithea Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 τι ασχολεισαι τωρα plpapadopoulos,δε θα βγαλεις ακρη..Έχεις δίκιο λάθος μου
web_assasin Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 μονιμως γραφεις οτι να'ναι ρε φιλε και δημιουργεις θεματα απο το πουθενα. δεν εχουν ολοι οι υπολοιποι θεμα,εσυ εχεις.
plpapadopoulos Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 . μονιμως γραφεις οτι να'ναι ρε φιλε και δημιουργεις θεματα απο το πουθενα. δεν εχουν ολοι οι υπολοιποι θεμα,εσυ εχεις. Άστον να συνεχίσει να προσβάλλει μπας και ξεθυμάνει κάποια στιγμή. Φαντάζομαι θα πάρει λίγο χρόνο αλλα οκ.
web_assasin Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 στο διορθωσαν το μηνυμα η το εκανες edit εσυ? στο notification email μου φανηκε οτι διαβασα αλλα. δεν πειραζει αστον,εγω τον εχω σε λιστα αποκρυψης εδω και πολλους μηνες,απλα ειδα τις παραθεσεις. τεσπα,στο θεμα μας τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα