Προς το περιεχόμενο

Live For Speed

Grinder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιζει κανενας lfs  ?  ψαχνω ατομα να κανονιζουμε online  συναντησεις

εγω το εχω καψει το θεμα lfs  με 22000 laps   χρονια τωρα ;p  

για οσους δεν γνωριζουν το lfs ειναι racing simulator    με αρκετες πιστες και αυτοκινητα,   το demo ειναι δωρεαν  και μπορεις να τρεχεις  online στους demo servers  οπου δεν ειναι και λιγοι.     το gameplay  ειναι πραγματι ρεαλιστικο  δεν θυμιζει σε τπτ racing games τυπου needforspeed  , ειναι ενα  καθαρο simulator racing game που  υπερτερει στο online ,  τα κατα του ειναι τα γραφικα αλλα  δεν με νοιαζει και τοσο 

εδω μερικα links για να παρετε μια ιδεα.

http://www.lfs.net/

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από αυτοκίνητα?? Φτιάχνεις? Έχει ποικιλία??

Είναι single πίστες ή έχει κάποιο rating στυλ τουρνουά κτλ??

Δημοσ.

Από αυτοκίνητα?? Φτιάχνεις? Έχει ποικιλία??

Είναι single πίστες ή έχει κάποιο rating στυλ τουρνουά κτλ??

κοιταξε μπορεις να κανεις tuning με tweak mods κτλπ  αλλα δεν εχω ασχοληθει  , υπαρχουν και tweak servers  για να βγαζεις γουστα .  αλλα κανονικα δεν κανεις tuning , απλα πειραζεις τα setup των αυτοκινητων   φρενα αναρτησεις  κτλπ κτλπ    

http://www.lfs.net/?page=contentsεδω ειναι τα αυτοκινητα που  υπαρχουν .  και οι πιστες

στους servers  θα βρεις  και αλλα ατομα δεν θα παιζεις μονος ,  φυσικα μπορεις να φτιαξεις δικο σου private server η να παιζεις offline

Δημοσ.

22000 ε ?

πως και δεν ασχολήθηκες με κανένα πιο σοβαρό sim σαν το Iracing ας πούμε

τεσπα το lfs τα έχει τα χρονάκια του πάντως και φαίνεται

όχι ότι παίζουν και ιδιαίτερο ρόλο τα γραφικά

αλλά λέμε τώρα

εγώ έπαθα πλάκα με το assetto corsa

σήμερα μπήκε και το multi

και στο steam γίνεται χαμός

όχι ότι είμαι και κανένας καμένος  simer

αλλά αφού την έχω την g25 και την 40αρα :P

Δημοσ.

Αν υπαρχουν ατομα ισως ασχοληθω με το live for speed. Αλλα ρε παιδι μου πολυ με χαλανε τα γραφικα. Προφανως ψαχνω ρεαλισμο και γιαυτο πηγα σε g27 + playseat challenge αλλα και τοοοσο πισω σε γραφικα πια...

Δημοσ.

22000 ε ?

πως και δεν ασχολήθηκες με κανένα πιο σοβαρό sim σαν το Iracing ας πούμε

τεσπα το lfs τα έχει τα χρονάκια του πάντως και φαίνεται

όχι ότι παίζουν και ιδιαίτερο ρόλο τα γραφικά

αλλά λέμε τώρα

εγώ έπαθα πλάκα με το assetto corsa

σήμερα μπήκε και το multi

και στο steam γίνεται χαμός

όχι ότι είμαι και κανένας καμένος  simer

αλλά αφού την έχω την g25 και την 40αρα :P

σκεψου εχω κανει εγγραφη  απο το 2009   και με παυσεις  μεγαλες    εφτασα τα 22000 ;p   και εγω σκεφτομουν αλλαγη sim αλλα το pc μου δεν ειναι για πολλα  και βολευτηκα με το lfs  αγορασα και το s2  και μια χαρα.  παλιοτερα για ενα διαστημα ειχα και  την g27 εκει να δεις πονο που εδινα χαχα     αλλα μετα την πουλησα    και τωρα παιζω με το mouse ;p 

Αν υπαρχουν ατομα ισως ασχοληθω με το live for speed. Αλλα ρε παιδι μου πολυ με χαλανε τα γραφικα. Προφανως ψαχνω ρεαλισμο και γιαυτο πηγα σε g27 + playseat challenge αλλα και τοοοσο πισω σε γραφικα πια...

ναι υπαρχουν ατομα , οι Ελληνες εχουν αφανιστει     μπορεις να ξεκινησεις δωρεαν  με το demo      και μετα  εαν σου αρεσει  αγοραζεις και το s1 s2    τωρα για τα γραφικα  ενταξει δεν ειναι και οτι καλυτερο , αλλα ο ρεαλισμος  θα σε ανταμειψει  σε σχεση με τα γραφικα  ,

p.s οποιος θελει κανονισουμε  συναντηση   

Δημοσ.

Πολύ παλιό παιχνίδι με ότι αυτό συνεπάγεται στα γραφικά. Σαφώς και έχει πολύ καλά physics αλλά όταν κυκλοφορεί το AC πόσο μάλλον τώρα με το multiplayer δεν υπάρχει λόγος ενασχόλησης με το LFS. Υπάρχει επίσης και το netKar Pro που και αυτό υπερέχει σε όλα.

Δημοσ.

Πολύ παλιό παιχνίδι με ότι αυτό συνεπάγεται στα γραφικά. Σαφώς και έχει πολύ καλά physics αλλά όταν κυκλοφορεί το AC πόσο μάλλον τώρα με το multiplayer δεν υπάρχει λόγος ενασχόλησης με το LFS. Υπάρχει επίσης και το netKar Pro που και αυτό υπερέχει σε όλα.

εγω θεωρω το lfs ειναι οτι καλυτερο για  να κανει καποιος την αρχη του στα sim racing    ειδικα οσοι δεν εχουν δυνατα μηχανηματα   και οσοι δεν θελουν με το καλημερα  να δωσουν λεφτα.  επισης υπερτερει στο δωρεαν on line  με πολλους servers .

οποιος θελει μπορουμε  να κανονισουμε on line συναντηση     ετσι για τον χαβαλε  : )

Δημοσ.

Το LFS ήταν ό,τι καλύτερο φίλε chirstopher. The king is AC now. ;)

BTW To feedback του iracing είναι για τα πανηγύρια. Όπως και το handling στο όριο. Καμία επαφή με AC και LFS που είναι πολύ ρεαλιστικότερα σε αυτόν τον τομέα. Το μόνο καλό που έχει είναι το οργανωμένο multiplayer.

• Like 1
Δημοσ.

ετσι ακριβως     εχω δει πολλα βιντεο του ΑC και απο οσα εχω ακουσει απο αυτους που παιζουν ειναι τα καλυτερα , αλλα ρε γμτ  που να ακολουθησω με μια ταπεινη gpu 512mb 64bit   και χωρις τιμιονιερα : (

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Χρησιμοποιώντας το χρυσό φτυάρι ανασύρω το θέμα αυτό για να ενημερώσω ότι απο σήμερα είναι διαθέσιμη σαν έκπληξη απο τους devs (δεν είχαν ενημερώσει πιο πρίν) η αναβάθμιση σε S3 licence!

Μιλάμε είδα το πρωί το email και κοίταξα 2-3 φορές την ημερομηνία μήπως είναι πρωταπριλιά ή κανα phising mail...

Το update περιλαμβάνει την πολυαναμενόμενη laser scanned πίστα του Rockingham (αν και λίγο καθυστερημένα πλέον μιας και είχαν ανακοινώσει την άμεση κυκλοφορία της κάπου το... 2008) και απαιτεί και το S3 licence για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση...

Γενικά το παιχνίδι έχει πλέον αρκετές βελτιώσεις (νεο DirectX, lightings, shaders κλπ) και ενα απο τα καλύτερα (αν οχι το καλύτερο) physics/driving models, απο τα κορυφαία driving sims είδικα αν αναλογιστούμε οτι όλη η ομάδα πίσω απο αυτό το παιχνίδι αποτελείται απο τρια (3) ολόκληρα άτομα...

• Like 2
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

παιδια το πηρα και ειναι ωραιο

εχει θεματακι με το FFB το οποιο ειναι λιγο παλιο σχετικα με τα νεα sims

θελω να πω οτι δεν μου ερχονται πολλες πληροφοριες απο Road-slides-curbs και λοιπα

το automobilsta ειναι μακραν καλλυτερο σε αισθηση

ελπιζω να ασχοληθουν οι developers με το FFB καποια στιγμη

Δημοσ.
11 ώρες πριν, mesfigas είπε

παιδια το πηρα και ειναι ωραιο

εχει θεματακι με το FFB το οποιο ειναι λιγο παλιο σχετικα με τα νεα sims

θελω να πω οτι δεν μου ερχονται πολλες πληροφοριες απο Road-slides-curbs και λοιπα

το automobilsta ειναι μακραν καλλυτερο σε αισθηση

ελπιζω να ασχοληθουν οι developers με το FFB καποια στιγμη

Εδω και λίγο καιρό (περίπου 10 χρόνια 😛) ετοιμάζουν νεο physics/tyre model το οποίο θα βγεί "when its ready" το οποίο προφανώς θα επηρεάσει και το FFB θεωρώ. Προς το παρόν υπομονή...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...